GTI890 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και δεν μου τον αναγνωριζε σε κανεναν υπολογιστη αλλα εκανε ηχο οτι επαιρνε ρευμα και οτι σταματουσε αλλα ηταν σαν να δουλευει αλλα δεν το εβρισκαν τα pc.τον ανοιξα, τον περασα στον υπολογιστη μου, στο ρευμα που εδινε στους αλλους δυο σκληρους και τον συνδεσα με τη μητρικη με σατα καλωδιο.δουλεψε κανονικα αλλα στο hdd sentinal βλεπω 97% healthκαι απο κατω γραφει προβληματα που προεκυψαν κατα την διαρκεια του spin up του δισκου κτλπ.ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχω? ή πρεπει να κανω κατι? ή το χρησιμοποιω παραλληλα με τους αλλους σκληρους αφοβα χωρις να πειραξω τιποτα?
mafiozoskotsos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Ο σκληρός αν έχει 97% υγειά είναι στα τελευταία του, οπότε αν έχει κάτι σημαντικό σε αυτόν το σώζεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάντως μέχρι να τα φτύσει τελείως. Ανέβασε και ένα screenshot από το HDSentinel να δούμε το SMART
GTI890 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Ο σκληρός αν έχει 97% υγειά είναι στα τελευταία του, οπότε αν έχει κάτι σημαντικό σε αυτόν το σώζεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάντως μέχρι να τα φτύσει τελείως. Ανέβασε και ένα screenshot από το HDSentinel να δούμε το SMART θα κανω μια ερωτηση που μπορει να ειναι χαζη αλλα δεν ξερω και πολυ απο σκληρους και τετοια. παιζει επειδη τραβαει ρευμα απο το ιδιο καλωδιο που το τροφοδοτικο μου δινει ρευμα και στο ssd μου και στον αλλο το σκληρο μου να επηρρεασει και αυτους τους σκληρους μου που ειναι αριστη στην υγεια τους? υ.γ εκανα printscreen πως ανεβαζω τις φωτο στο ποστ?
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δίπλα στο απάντηση κάνεις κλικ στο Περισσότερες Επιλογές Απάντησης. Στο Επισύναψη αρχείων κάνεις κλικ στο Επιλέξτε αρχεία και αφού επιλέξεις αρχείο που θέλεις κάνεις κλικ στο Προσθήκη στο μήνυμα
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το 97% δεν σημαίνει ότι είναι στα τελευταία του. Με ρεύμα είναι ο σκληρός ή μόνο με usb? 2.5 ή 3.5?
GTI890 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το 97% δεν σημαίνει ότι είναι στα τελευταία του. Με ρεύμα είναι ο σκληρός ή μόνο με usb? 2.5 ή 3.5? οπως εγραψα δεν δουλευει ως εξωτερικος προφανως χαλασε κατι στη θηκη. ισως κανενα καλωδιο δεν εχω ιδεα. ετσι τον εβαλα κανονικα στον υπολογιστη σαν εσωτερικο κανονικο σκληρο δισκο. δινοντας του ρευμα απο το καλωδιο του τροφοδοτικου που εδινε και στους αλλους σκληρους και ειναι συνδεδεμενος με sata καλωδιο με τη μητρικη. κανονικα εσωτερικος εγινε δηλαδη... 3.5 πρεπει ναναι, οπως ειναι οι κανονικοι δηλαδη οι hdd. συγκεκριμενα ειναι ο seagate barracuda. τωρα σε αυτο που ρωτας με ρευμα. οσο ηταν εξωτερικος και δουλευε ως εξωτερικος εμπαινε στο ρευμα αλλα τα αποτελεσματα που φενονται στις φωτο απο πανω τα εβγαλε τωρα ως εσωτερικος σκληρος πλεον.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέω είναι μήπως υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία σαν εξωτερικός.
GTI890 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέω είναι μήπως υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία σαν εξωτερικός. μα τωρα δουλευει ως εσωτερικος ομως....
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν με κατάλαβες. Λέγοντας τροφοδοσία εννοώ τον μετασχηματιστή σαν εξωτερικός.
SPANK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς το 97 % ειναι μια χαρά για την υγεία του δίσκου απο εκει και πέρα αν ο δίσκος δεν εχει λειτουργικό πρόβλημα σαν εσωτερικό που τον έβαλες κράτα τον ετσι αλλα να κάνεις backup , τα σφάλματα που σου βγάζει μπορεί να ειναι καποιο πρόβλημα στον δίσκο οσο αφορά το ρεύμα που παίρνει μπορεί να ειναι και κατι αλλο ομως , αν εχει εγγύηση πήγαινε τον για έλεγχο
ca6mio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν παιζει εγγύηση. Πρωτον: τον άνοιξε. Δεύτερον : δεν έχει bad sectors και ανάβει κανονικά. Προφανώς το σφάλμα καταγράφηκε όσο δούλευε με την προβληματική θήκη.
GTI890 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εγγυηση δεν παιζει γιατι τον ειχα 3-4 χρονια σαν εξωτερικο σκληρο οποτε ειχε περασει ετσι και αλλιως.μπορει οντως να εγινε απο τη θηκη, πιστευω ειναι και το πιο πιθανο δηλαδη γιατι ειδικα στο τελος τωρα που ειχε προβλημα η θηκη, ηταν σαν να του εδινε ρευμα και δεν μπορουσε να ανοιξει. ουσιαστικα το ρευμα της θηκης πρεπει να φταιει. εμενα με νοιαζει ο σκληρος η θηκη πηγε στα σκουπιδια ετσι και αλλιως.με 97% ειναι οντως στα τελευταια του που μου ειπε καποιος ποιο πανω ή ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα θεμα?
mafiozoskotsos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ο δίσκος όπως φαίνεται από το SMART δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα όποτε μπορείς να τον δουλέψεις ακόμα άλλα με προσοχή και πάντα με backup
GTI890 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ο δίσκος όπως φαίνεται από το SMART δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα όποτε μπορείς να τον δουλέψεις ακόμα άλλα με προσοχή και πάντα με backup αρα δεν εχει καποιο θεμα γενικα, δουλευω αφοβα και απλα προσεχω λιγο τα αρχεια μου με κανα backup ή δεν βαζω τοσο σημαντικα. σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα