Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Δεν θα δεις διαφορα απο i5 σε i7 στο gaming! Αν σε ενδιαφερει το oc πηγαινε σε 6600κ αλλιως σε 6600

Τον 6600 δεν τον εβαλα καν γιατι 13 ευρο ειναι η διαφορα με τον 6600Κ δεν εχω σκοπο για οc αλλα ειναι πολυ μικρη η διαφορα!

Για gaming μόνο δεν θα δεις διαφορά, οπότε πηγαίνεις σε i5.

με βγαλατε απο το διλημα ι5 λοιπον :)

Δημοσ.

Ο 4690 με το 6600 και 6500 μπορεί να συγκρίθει;

Ρε αδερφε εχει καταντησει αηδια αυτο που κανεις.Δεν φτανει που ανοιγεις ακυρα θεματα με αποριες τις οποιες μπορεις να λυσεις μονος με μια 2λεπτη αναζητηση στο google πετας και ακυρες ερωτησεις στα θεματα του κοσμακη.Οριστε η αναζητηση που χρειαζεσαι η οποια μου πηρε κατι δευτερολεπτα https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=4690K+vs+6600K

• Like 2
Δημοσ.

Να προσθεσω οτι θα παω για αρχη σε μιτρηκη με ddr3! δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο στο πως θα συμπεριφερονται οι 3 επεξεργαστες!

Δημοσ.

Να προσθεσω οτι θα παω για αρχη σε μιτρηκη με ddr3! δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο στο πως θα συμπεριφερονται οι 3 επεξεργαστες!

Νέα πλατφόρμα πας και σε ddr4.

Δημοσ.

Νέα πλατφόρμα πας και σε ddr4.

Ανεβαινει πολυ η τιμη αν παω σε ddr4 και πιο ακριβες οι μιτρηκες +οι ddr4 μνημες! βγαινει σιγουρα 150 πιο ακριβα και δεν με παιρνει να παω τοσο ψηλα στην τιμη!

Δημοσ.

Ανεβαινει πολυ η τιμη αν παω σε ddr4 και πιο ακριβες οι μιτρηκες +οι ddr4 μνημες! βγαινει σιγουρα 150 πιο ακριβα και δεν με παιρνει να παω τοσο ψηλα στην τιμη!

Όχι φίλε μου. Να μια μητρική και να μία μνήμη 8GB

Δημοσ.

ενα 70αρι ειναι η διαφορα απο μια ddr3! Αξιζει να τα δοσω θα δω διαφορα απο ddr4? ευχαριστω για την βοηθεια :)

Το 70άρι στη διαφορά που το είδες?

Δημοσ.

Το 70άρι στη διαφορά που το είδες?

ειναι η διαφορα τιμης απο την μιτρικη που ειχα βρει και οι ram θα κραταγα τις ddr3 που ηδη εχω!

Δημοσ.

οι intel 6ης γενιας καταρχάς θέλουν ddr3L και όχι τα κλασικά ddr3 άρα και πάλι ενδέχεται να έπρεπε να πάρεις άλλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...