hestia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πιο καλα να εχεις 1 Giga ram με SSD hard disk παρα να εχεις 64 ram με οτιδηποτε αλλο σκληρο
Gameroll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ram αλλαγη σε υψηλοτερους χρονισμους θες λογω apu. κουτακι το comrade που εβαλαν πιο πανω τα παιδια ειναι πιο ωραιο. κατα τ'αλλα η αποψη μου ειναι να πας σε apu που οπως βλεπω πας κ ολα τα παιδια σωστα το προτεινουν. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια ram εσύ? Και τι εννοείς ακριβώς apu?
hliastsek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πιο καλα να εχεις 1 Giga ram με SSD hard disk παρα να εχεις 64 ram με οτιδηποτε αλλο σκληρο Πηγαινε παιξε εστω και lol με 1gb ram..... αλλα ξεχασα ναι, θα εχεις ssd. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια ram εσύ? Και τι εννοείς ακριβώς apu? apu ειναι επεξεργαστες με ενσωματωμενες καρτες γραφικων... οπως την συνθεση που σου προτεινα. Ελπιζω ο mod να μην ηταν απο το insomnia 1
Gameroll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτή εδώ κάνει:http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c10fb-4-4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-series-p-PER.550866? Και όχι δεν είναι από insomnia.. Συγνώμη παιδιά αλλά είμαι λίγο άσχετος στο θέμα..
hliastsek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ram φιλε μου σου προτεινα στο 2ο post τι ψαχνεις ακομα? Γενικα πανω απο 2000 Μhz σε apu συστηματα γιατι χρησιμοποιει απο αυτα και η καρτα γραφικων (που ειναι μεσα στον επεξεργαστη). Γιατι βλεπω ψαχνεις απο eshop κοιτα εδω http://www.e-shop.gr/ypologistes-mnimes-ram-2400mhz-ddr3-sdram-list?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-6653=1&filter-194=1να πας σε 8gb και εισαι κομπλε.
babisflou7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 οτι ο ειπε ο Ηλιας μην ψαχνεσαι αδικα θα σε πιασει πονοκεφαλος.
hestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πηγαινε παιξε εστω και lol με 1gb ram..... αλλα ξεχασα ναι, θα εχεις ssd. προς ενημέρωση των παιδιών που δεν σκαμπαζουν πολλα απο λειτουργικα. Υπαρχει το Virtual Memory τα windows οταν δεν βρισκουν Μνημη παιρνουν απο τον σκληρο δημιουργωντας ενα Swap File. Παλια αυτο ηταν χρονοβορα διαδικασια επειδη οι σκληροι σερνοντουσαν σε σχεση με τους SSD SSD = RAM οποτε αν εχεις SSD τα windows Φτιαχνουν εικονικη μνημη και εχεις σχεδον τις ιδιες επιδόσεις σαν να ειχες RAM. Σημείωση. Ο γραφων δεν παιζει LOL ουτε ξερει τι ειναι το Lol απλα διαχειρίζετε γυρω στους 40 Dedicated Servers και εχει αποψη και οχι Θεωριες.
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 προς ενημέρωση των παιδιών που δεν σκαμπαζουν πολλα απο λειτουργικα. Υπαρχει το Virtual Memory τα windows οταν δεν βρισκουν Μνημη παιρνουν απο τον σκληρο δημιουργωντας ενα Swap File. Παλια αυτο ηταν χρονοβορα διαδικασια επειδη οι σκληροι σερνοντουσαν σε σχεση με τους SSD SSD = RAM οποτε αν εχεις SSD τα windows Φτιαχνουν εικονικη μνημη και εχεις σχεδον τις ιδιες επιδόσεις σαν να ειχες RAM. Σημείωση. Ο γραφων δεν παιζει LOL ουτε ξερει τι ειναι το Lol απλα διαχειρίζετε γυρω στους 40 Dedicated Servers και εχει αποψη και οχι Θεωριες. swap σε SSD? Σοβαρά? Ούτε 5 μήνες δεν θα σε κρατήσει! Και πάλι, 500mb/s σε σχέση με τα 20βάλε gb/s της ραμ
chris19081966 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 προς ενημέρωση των παιδιών που δεν σκαμπαζουν πολλα απο λειτουργικα. Υπαρχει το Virtual Memory τα windows οταν δεν βρισκουν Μνημη παιρνουν απο τον σκληρο δημιουργωντας ενα Swap File. Παλια αυτο ηταν χρονοβορα διαδικασια επειδη οι σκληροι σερνοντουσαν σε σχεση με τους SSD SSD = RAM οποτε αν εχεις SSD τα windows Φτιαχνουν εικονικη μνημη και εχεις σχεδον τις ιδιες επιδόσεις σαν να ειχες RAM. Σημείωση. Ο γραφων δεν παιζει LOL ουτε ξερει τι ειναι το Lol απλα διαχειρίζετε γυρω στους 40 Dedicated Servers και εχει αποψη και οχι Θεωριες. Και pcie ssd να έχεις αν κάνει και μείνει το σύστημα από ram αδερφέ μου θα τον βάψεις μπλε επί τόπου και θα τον πετάξεις στην θάλασσα...η ram είναι ένα πράγμα πολύ πολύ πολύ πιο γρήγορο από κάθε μονάδα αποθήκευσης όχι μόνο για τις ταχύτητες εγγραφής αλλά και για τους χρόνους απόκρισης. Υπάρχει διαφορά σε τάξεις μεγέθους η ram κάνει πρόσβαση σε nsec και ο πιο γρήγορος ssd σε msec η διαφορά είναι χαοτική. Φιλικά πάντα αλλά ας κοιτάμε κάποια πραγματάκια πριν πούμε κάτι.
hliastsek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) προς ενημέρωση των παιδιών που δεν σκαμπαζουν πολλα απο λειτουργικα. Υπαρχει το Virtual Memory τα windows οταν δεν βρισκουν Μνημη παιρνουν απο τον σκληρο δημιουργωντας ενα Swap File. Παλια αυτο ηταν χρονοβορα διαδικασια επειδη οι σκληροι σερνοντουσαν σε σχεση με τους SSD SSD = RAM οποτε αν εχεις SSD τα windows Φτιαχνουν εικονικη μνημη και εχεις σχεδον τις ιδιες επιδόσεις σαν να ειχες RAM. Σημείωση. Ο γραφων δεν παιζει LOL ουτε ξερει τι ειναι το Lol απλα διαχειρίζετε γυρω στους 40 Dedicated Servers και εχει αποψη και οχι Θεωριες. Και δεν μας το ελεγες νωριτερα ρε guru? Παω να πουλησω την 8αρα ram να αγορασω ssd να κανω την δουλεια μου. Τι μου προτεινεις για ram 256 ή 512? Πριν αρχισεις να γραφεις σε ενα thread διαβασε τουλαχιστον τι γραφει ο TS. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από hliastsek
Gameroll Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ποιά είναι η οθόνη σου τελικά; http://www.e-shop.gr/othoni-aoc-e2250swdak-215-wled-full-hd-black-p-PER.168464
hestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και δεν μας το ελεγες νωριτερα ρε guru? Παω να πουλησω την 8αρα ram να αγορασω ssd να κανω την δουλεια μου. Τι μου προτεινεις για ram 256 ή 512? Πριν αρχισεις να γραφεις σε ενα thread διαβασε τουλαχιστον τι γραφει ο TS. οσον αφορα εσενα . βαλε 32 μεγα με το μυαλο που εχεις δεν θες παραπανω. οσον αφορα τον φιλο που ειπε οτι δεν θα βαστηξει πανω απο 2 μηνες 2 χρονια τα μασινια παιζουν και δν εχω κανενα προιβλημα και φυσικα μιλαμε παντα να εχεις 2 hard disk ενα για το OS και εναν για τα DATA. Παω στοιχημα οτι ειστε σαν τους πωλητες του πλαισιο που λενε οτι αν βαλεις Ssd σε XP δεν θα δειτε καμια διαφορα.
hliastsek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το ότι στην σύνθεση που του έχω κάνει ενώ του έχω βάλει ssd, με παρομοιάζεις με τους υπαλλήλους του πλαισιου με ξεπερνάει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τις απαντήσεις. Προφανώς σε ένα νέο σύστημα χρειάζεται να μπει ssd, όχι όμως για να πάρει την θέση της ram. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα