Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Αμα σε ζοριζει αυτος ο κυκλος, που να δοκιμασεις τον νεο του Star Trek Picard!  😄

Το τελευταίο επεισόδιο του Picard δεν βιάζομαι να το δω. Το τρενάρω όσο μπορώ. 😆

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, john_dr είπε

Το τελευταίο επεισόδιο του Picard δεν βιάζομαι να το δω. Το τρενάρω όσο μπορώ. 😆

Το έχετε πάρει κι εσείς από φόβο, ε?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και ναι ολοκλήρωσα τα τελευταία επεισόδια της σεζόν.

Λοιπόν, το είχα παρεξηγήσει. Σε fast forward και βλέποντας μόλις τα 20-25 λεπτά από τα 45'+ σε κανονική ροή, νομίζω είναι άνω του 5. 5.1~5.2, θα σας γελάσω.

Το πιο γελοίο (NOT) Star Trek όλων των εποχών. Ειδικά αυτή η σεζόν.

Δημοσ.
10 hours ago, john_dr said:

Και ναι ολοκλήρωσα τα τελευταία επεισόδια της σεζόν.

Λοιπόν, το είχα παρεξηγήσει. Σε fast forward και βλέποντας μόλις τα 20-25 λεπτά από τα 45'+ σε κανονική ροή, νομίζω είναι άνω του 5. 5.1~5.2, θα σας γελάσω.

Το πιο γελοίο (NOT) Star Trek όλων των εποχών. Ειδικά αυτή η σεζόν.

επειδη ειναι και πολλα τα χαλια, μιλας για discovery η picard?🤣

το ff για discovery δεν το ειχα σκεφτει. Ισως το δω ετσι καποια στιγμη 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Discovery.

Από την στιγμή που υιοθέτησα το fast forward στα περισσότερα μπλα μπλα των πρωταγωνιστών, έγινε υποφερτό. Εντάξει ως υλοποίηση η τελευταία αυτή σεζόν είναι χάλια μαύρα, ακόμα και με το fast forward, αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρεις ανόητους και ανούσιους διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων. Και δεν χάνεις και τίποτα. Στη μια και βάλε ώρα διαλόγων που προσπέρασα στα τελευταία 6 επεισόδια, αμφιβάλλω να έχασα παραπάνω από 1-2 αναφορές ουσίας για την υπόθεση.

Οι μόνοι χαρακτήρες ουσίας άλλωστε στην σεζόν είναι βασικά ο Τάρκα και σε δεύτερη φάση ο Μπουκ. Και κανένας από τους δύο δεν είναι μέλος του πληρώματος, οπότε ότι και να λένε και όσο και αν αναλύουν τα αισθήματά τους και την εκτίμησή τους τα μέλη του πληρώματος προς το άλλο μέλος του πληρώματος με το οποίο μιλάνε, βασικά χεσ...τ..κ...με!

Επεξ/σία από john_dr
Δημοσ.

Ποιο το νοημα να σπαταλας το χρονο σου ετσι ομως;

Επειδη και εγω τετοια εκανα σε καποια φαση, καταλαβα οτι δεν αξιζει και απλα παρατησα σε 1 μηνα γυρω στις 4-5 σειρες που εβλεπα και ειχαν γινει σκουπιδια (προφανως μια εξ αυτων και του θεματος). Δε το μετανιωσα και δε χαλαω και το χρονο μου.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επειδη και εγω τετοια εκανα σε καποια φαση, καταλαβα οτι δεν αξιζει και απλα παρατησα σε 1 μηνα γυρω στις 4-5 σειρες που εβλεπα και ειχαν γινει σκουπιδια (προφανως μια εξ αυτων και του θεματος). Δε το μετανιωσα και δε χαλαω και το χρονο μου.

Δεν υπάρχει κανένα νόημα ψυχαναγκαστικά να πρεπει να δεις μια σειρά αν και trekkie φανατικός προσπερασα τα discovery picard και  new worlds ως αθλια ανεξαρτήτως της συμπάθειας ειδικά στο προσωπο του  μέγιστου Patrick Stewart

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Dantε είπε

Από την στιγμή που είχα δει τα 3-4 πρώτα επεισόδια, ήθελα να δω που θα το πάνε. Με την επόμενη σεζόν ίσως να μην ασχοληθώ και καθόλου.

Εξάλλου δεν είναι Μάιος. Τώρα που την είδα δεν είχα και πολλές άλλες εναλλακτικές. Οπότε απλά η σειρά συνόδευσε το ποπ κορν (και όχι το ποπ κορν την σειρά).

Επεξ/σία από john_dr
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/7/2022 στις 10:30 ΜΜ, john_dr είπε

Με την επόμενη σεζόν ίσως να μην ασχοληθώ και καθόλου.

Λέω για να δω τι θα κάνουν φέτος. Ξεκίνησε η νέα σεζόν στις 4 του μήνα.

Πάω να βάλω το πρώτο επεισόδιο, ξεκινάει φυσιολογικά με το αναγκαίο "Previously". Κάπου στα μισά αυτού του "Previously", των πόσων -δεν ξέρω- δευτερολέπτων, το κλείνω και βάζω να δω κάτι άλλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανανεώνουν τέτοια σκουπίδια. Κοιτάω λίγο στο imdb, πάτος η βαθμολογία και η ίδια, δικαιολογημένη γκρίνια από τον κόσμο για ατελείωτους διαλόγους περί συναισθημάτων.

Κρίμα.

• Like 2
  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...