Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, privateer είπε

Ξεκινησε η δευτερη σαιζον. Ξερουμε αν θα ανεβει στο Netflix οπως εγινε με την πρωτη?

εχει ανεβει το 1ο επεισοδιο με ονομα"brother". New episodes weekly λεει, υπ οψιν ειμαι στο Σουηδεζικο Netflix αλλα μαλλον βγηκε παντου

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Έχει βγει, μέχρι 1080.

Σύνοψη: Στραβοί πιλότοι σε εφ-16, μέρος ντεύτερον

Κορυφαία, κατ' εμέ, σκηνή: το χαζόγελο του ασπροπορτοκαλοκόκκινου χαζού πράγματος στην παράδοση-παραλαβή.

Σύνοψη επιστημονικού υποβάθρου...Ευτυχώς που συγχωρέθηκε ο Hawking...δεν θα το άντεχε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα μου αρεσε, αν και ειμαι αναποφασιστος για το καινουριο καπετανιο, orville δεν θα δω ποτε.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, xavier said:

εμενα μου αρεσε, αν και ειμαι αναποφασιστος για το καινουριο καπετανιο, orville δεν θα δω ποτε.

Εγώ τον φοβάμαι κάθε φορά που μιλάει, μήπως διαλυθεί το σκάφος ξαφνικά, ψοφίσει κόσμος κτλπ κτλπ (BlackBolt joke 😛 )

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Έχει βγει, μέχρι 1080.

Σύνοψη: Στραβοί πιλότοι σε εφ-16, μέρος ντεύτερον

Κορυφαία, κατ' εμέ, σκηνή: το χαζόγελο του ασπροπορτοκαλοκόκκινου χαζού πράγματος στην παράδοση-παραλαβή.

Σύνοψη επιστημονικού υποβάθρου...Ευτυχώς που συγχωρέθηκε ο Hawking...δεν θα το άντεχε.

Εσύ αλήθεια τώρα ψάχνεις επιστημονικό υπόβαθρο σε σειρές και ταινίες επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η επιστημη στο Star Trek ηταν ανεκαθεν αληθοφανης, αφου στο σοου δουλευαν τεχνικοι συμβουλοι της ΝΑΣΑ και συγγραφεις της hard science λογοτεχνιας. Γιαυτο και πολλες ιδεες και επινοησεις του γινανε πραγματικοτητα χρονια αργοτερα (δισκετες, ασυρματο κινητο, warp drive concept, κτλ). Ναι μεν ειχες μια σκουληκοτρυπα οπου ζουσαν εξωγηινοι (φαντασια), αλλα η σκουληκοτρυπα τουλαχιστον ειχε παρθει απο την θεωρια που γνωριζουμε σημερα (επιστημη).

Οχι οτι δεν ειχαμε υπερβολες στις παλιες σειρες, ομως η κατασταση εχει ξεφυγει απο το reboot του 2009 και μετα. Η επιστημη πλεον του ST εχει καταντησει μια κωμωδια (πχ η ψυχρη συντηξη που παγωνει το ηφαιστειο)

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Εσύ αλήθεια τώρα ψάχνεις επιστημονικό υπόβαθρο σε σειρές και ταινίες επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ;

Έχεις κάποιο δίκιο...ούτε καν επαφήμε την πραγματικότητα δεν έχουν εκεί μέσα πλέον...όχι με την επιστήμη και την φαντασία.

Επιπλέον...πόσο πιο κλισέ μπορούν να γίνουν?

• Sad 1
Δημοσ.

Η πρωτη season δεν ξεφυγε απ τη μετριοτητα, ειχε ομως 2-3 ΔΥΝΑΤΑ επεισοδια, ελπιζω η δευτερη να εχει περισσοτερα.

Δημοσ.
Στις 18/1/2019 στις 1:56 ΜΜ, privateer είπε

Στο ελληνικό δεν το βλέπω ακομη.

Είναι τραγικό να μπαίνεις και να σου λεει ότι θα βγεί νεο επειδόσιο στις 18/1 και ο μήνας να εχει 19.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Είναι τραγικό να μπαίνεις και να σου λεει ότι θα βγεί νεο επειδόσιο στις 18/1 και ο μήνας να εχει 19.

???

Από χτες το έχουμε δει, κανονικά, στο Ελληνικό (δεν πρόσεξα για υπότιτλους-δεν με ενδιαφέρουν).

Τί ακριβώς είναι τραγικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...