Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χειροτερη σειρα trek ever,ακομα κ απ το enterprise γνωμη μου

ρε δε πα να ναι κ παντρεμενοι με παιδια κ ο αλλος κογκολεζος με ριζες απο μπαγκλαντες κ παππου το κανταφι.....

• Like 1
  • Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα τα σχόλια μου δεν έχουν να κάνουν με το αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει η σειρά. Εκτός του ότι δεν με ενδιαφέρει, έχεις κάθε δικαίωμα να μην σου αρέσει. Και πολύ καλά κάνεις στο κάτω κάτω της γραφής. Γιατί να με πειράζει αυτό;

Αυτό από την άλλη όμως δεν δικαιολογεί απαραίτητα την έλλειψη έστω στοιχειώδους ευπρέπειας (common decency κατά το αγγλικότερον), ακόμα και σε ένα απρόσωπο και ανώνυμο forum. Φυσικά και μπορείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για την κατεύθυνση του franchise, απλά το... χιούμορ που χρησιμοποιείς (ειδικά δεδομένου του πόσο σε αντίθεση έρχεται με την προοδευτικότητα του Star Trek σαν σύνολο) δύναται να τραβήξει την προσοχή και τα σχόλια. Διόλου απρόσμενο θα έλεγα.

Συν του ότι έχω λίγο ελεύθερο χρόνο να σκοτώσω τώρα. Συνήθως δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το τι γράφει ο καθένας στο Internet όσο... distasteful και αν είναι (συγχώρεσέ με αλλά μου διαφεύγει η ακριβής ελληνική μετάφραση αυτή τη στιγμή).

:)

Επεξ/σία από FCastor
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/9/2018 στις 10:47 ΠΜ, Theodore1890 είπε

Έχω δει ότι star trek έχει βγεί ως τώρα όμως σταμάτησα στα μισά του πρώτου επεισόδιου του st 2017 με το που είδα την υστερική πρώτη officer που τη λέγανε Μιχάλη. Πραγματκά, πέρα απ' τη Μιχάλη, τόση προπαγάνδα μαζεμένη δεν έχω δει αν και όπως ακούω το νέο star wars είναι απ' τα ίδια. Priveleged white males vs feminists and people of color united, τι να πεις...

Για μένα το πραγματικά νέο star trek είναι το orville το οποίο και είναι καταπληκτικό.

δεν εχω δει ακομα το καινουργιο Trek, το φοβαμαι να πω την αληθεια μετα απο τοσο κραξιμο που εχει πεσει..

θα συμφωνησω 100% για το Orville, ειναι σειρα φτιαγμενη με μερακι και μπολικο "Trekkie" spirit. ηταν υπερανω των προσδοκιων μου. δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι απο πισω ειναι ο MacFarlane, γνωστος trekkie καθως και οτι επεισοδια εχουν γραφτει, η σκηνοθετηθει απο cast προηγουμενων σειρων Star Trek

Δημοσ.
Στις 26/1/2018 στις 7:40 ΜΜ, duende είπε

δεν εχω δει ακομα το καινουργιο Trek, το φοβαμαι να πω την αληθεια μετα απο τοσο κραξιμο που εχει πεσει..

Το κράξιμο έχει πέσει από 5-6 άτομα, κολλημένα σε κάποια δίκή τους ιδέα για το πως θα έπρεπε να είναι ένα «σωστό» Star Trek. Δες το και αποφάσισε μόνος σου.

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι οπως εξελιχθηκε το σεναριο στο τελευταιο επεισοδιο ειναι αρκετα τραβηγμενο. Γενικα καλη σειρα ειναι. Κραταει το ενδιαφερον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/28/2018 στις 3:52 ΜΜ, georgeadams είπε

Το κράξιμο έχει πέσει από 5-6 άτομα, κολλημένα σε κάποια δίκή τους ιδέα για το πως θα έπρεπε να είναι ένα «σωστό» Star Trek. Δες το και αποφάσισε μόνος σου.

To κραξιμο εχει πεσει απο την πλειοφηφια του παροντος τοπικ, και τα επιχειρηματα εχουν αναπτυχθει σε πολλες περιπτωσεις.

Επισης, καποια απο τα συγκεκριμενα ατομα που κραξανε την εν λογω σειρα, απο την αναπτυξη των ιδεων τους και την κουβεντα εδω μεσα μονο "κολλημενα" δεν φαινεται να ειναι, αλλα ανοιχτομυαλα και μαλιστα ξεκινησαν τη συγκεκριμενη σειρα με καθε καλη διαθεση...

Ας παραθετουμε επιχειρηματα απο το να χαρακτηριζουμε χωρις λογο καποιους ως κολημενους για τις ιδεες τους.

Ετσι, ενα σχολιο ειναι πιο δημοκρατικο, κοσμιο και επικοδομητικο για αυτον που το διαβαζει.

Επεξ/σία από qspock
  • Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω είναι η καλύτερη σειρά που κυκλοφορεί αυτήν την εποχή.

Οι σεναριακές ανατροπές μόνο είναι απίστευτες!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου αρέσει η ανατροπή που έχει αρχίσει να παίρνει η σειρά. Πραγματικά σε δύο επεισόδια τώρα, έρχονται όλα τούμπα. Πλέον δε με απασχολεί ο τίτλος που λέει star trek, απλώς τη βλέπω σα μία άλλη διαστημική σειρά. Δύο επεισόδια τώρα, απίστευτες ανατροπές. 

Μέχρι το season finale ήταν απλώς , αδιάφορη προς κακή στην καλλίτερη. Τώρα έχει αρχίσει να αποκτάει κάποιο ενδιαφέρον.  Απλώς ξεπεράστε τον τίτλο και δείτε τη ως μία ε.φ. σειρά.  

ΣΙγά σιγά αρχίζουμε να γνωρίζουμε και άλλους χαρακτήρες, μέχρι και αυτό το ανδροϊδές απέκτησε ατάκες.  Θα ήθελα να γνωρίζαμε περισσότερο τους ήδη γνωστούς, εκτός από τη μιχαλάκη, που την έχουμε φάει με το κουτάλι, και να επικεντρωθούν πλέον στους άλλους. Επιτέλους ο μηχανικός φαίνεται να έχει αρχίσει να γίνεται «άνθρωπος» που μπορείς να ανταλλάξεις μία κουβέντα, η παχουλούλα έχει αρχίσει να παίρνει πιο επουσιώδη ρόλο. Για να δούμε. 

Σταρ τρεκ δεν είναι σε καμία περίπτωση , αλλά πιστέυω πως πλέον βλέπεται με περισσότερο ενδιαφέρον από ότι στην αρχή.

Οπωσδήποτε πρέπει ν αρχίσει να γίνεται και λίγο tour στα ενδότερα του διαστημοπλοίου , όπως διαδρόμοι και άλλα, γιατί μέχρι τώρα μόνο γέφυρα και μέρος του τμήματος του μηχανοστασίου έχουμε δει.  Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που αποξενωνει κάπως το θεατή και δεν τον βοηθάει να εξοικειωθεί εύκολα με τη σειρά. Και πρέπει να γίνει λίγο πιο φωτεινή. Το χαμηλό φως δεν ταιριάζει.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/31/2018 στις 9:21 ΜΜ, Πέτρος είπε

Από το καλό στο καλύτερο, η σειρά (εμετός).

Γιου γκόου γκερλ!

Συμφωνώ. Ο Roddenberry θα γυρίζει στον τάφο του με αυτό το αίσχος.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...