Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ αν ευχηθεί και ο άλλος το ίδιο λύνεται το πρόβλημα?

Λοιπόν they are gay

0 fucks given

Άλλα αλήθεια είναι τόσο μεγάλο ποσοστό του παγκοσμίου πληθυσμού gay?

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ φίλε θεωρώ ότι οι ινδοί που είναι σημαντικό ποσοστό του παγκοσμίου πληθυσμού δεν εκπροσωπούνται επαρκώς  

Και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό

Εάν δεν κάνω λάθος Ινδό δεν έχουμε δει στο cast της σειράς

Σωστά? 

Δημοσ.

Τι ποσοστό βλέπεις στις σειρές εσύ; Λένε για 10% αν και δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς πραγματικά.

2-3% είναι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικα αθλια σειρα,μεχρι το 7 αντεξα μπας και αρχισει να φτιαχνει αλλα τζιφος,To cast εκτος  του Lorca  ειναι για γελια. Τα Low budget του SyFy μπροστα του ειναι αριστουργηματα.

Αυτος ο Kurtzman μαζι με κατι Lindelof ,Orci κτλ  δεν κανουν για να γραψουν ουτε Ελληνικη σειρα.

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν το εχω γραψει ξανα, αλλα δειτε τον Lorca (τον ηθοποιο) σε μια σειρα που δυστηχως (η ευτηχως) κρατησε μονο μια σεζον, το awake. Μου αρεσε πολυ εκεινη η σειρα.

Δημοσ.

Εγώ φίλε θεωρώ ότι οι ινδοί που είναι σημαντικό ποσοστό του παγκοσμίου πληθυσμού δεν εκπροσωπούνται επαρκώς  

Και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό

Εάν δεν κάνω λάθος Ινδό δεν έχουμε δει στο cast της σειράς

Σωστά? 

Δεν εκπροσωπούνται που; Σε Αμερικάνικες δημιουργίες; Πόσο είναι το ποσοστό Ινδο-Αμερικάνων;

Στο "Μπόλιγουντ" που είναι και μεγαλύτερο εργοστάσιο, πόσοι Αμερικάνοι εκπροσωπούνται;

Δημοσ.

Και ποσοι Ελληνες;

Υπαρχει απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα, δεν υπαρχουν κρατη οπως υπαρχουν σημερα, υπαρχουν ανθρωποι απο τον πλανητη Γη, ειναι το μελλον

Δημοσ.

oh boy, γραφικος βιασμος Klingon γυναικας. γιατι δεν μου ειπατε οτι εχει και τετοια η σειρα για να την ξεκινησω;  :devil:

Δημοσ.

oh boy, γραφικος βιασμος Klingon γυναικας. γιατι δεν μου ειπατε οτι εχει και τετοια η σειρα για να την ξεκινησω;  :devil:

Εχει απ'ολα!

Γελάει ο Gene...

• Like 1
Δημοσ.

Σαν παλιός και λόγω ηλικίας οπαδός της σειράς θα ήθελα και εγώ να πώ την γνώμη μου...

Αρχικά διάβασα όσο μπορούσα τα περισσότερα απο τα παραπάνω σχόλια  τα οποία ομολογουμένως ήταν επί το πλείστον αρνητικά για την σειρά ή οποία αν είναι αληθινά κάποια νούμερα τηλεθέασης ..δεν φαίνεται να πάει καλά.

Προσωπικά άν και ξεκίνησα αρνητικά προδιαθετειμένος  μπορώ να πώ ότι μου άρεσε....

Αρχικά η σειρά θυμίζει battle Star Gallactika (BSG) 

http://www.imdb.com/title/tt0407362/ 

για όσους το έχουν δει σκηνοθετικά..

1. Εχει μεν αυτοτελή επεισόδια ..ΑΛΛΑ   όχι αυτόνομα ....σε μία συνεχή πλοκή  με εισαγωγή στο κάθε επεισόδιο όπως ακι στο BSG..

2. Εχει και Jump drive technology   που είχε το BSG@ Cylons..... από την αρχή

3. Προσπαθεί να περάσει και κάποια μηνύματα δεν ξέρω όμως σκηνοθετικά  οι συγγραφείς αν μπορούν να το κάνουν με επιτυχία ..κατι  που ο Moore στο BSG  το έκανε με άριστο τρόπo

Πάμε τώρα στα μέχρι τώρα επισόδια.. Το σενάριο δεν έχει πρωτοτυπία πάλι οι κακοί Klingon  οι οποίο  μάλιστα οι περισσότεροι είναι έγχρωμοι αλλά υπάρχουν και μερικοί περιθωριακοί λευκοι (συγνώμη δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποιο μήνυμα που θα προσπαθούσαν να περάσουν οι συγγραφείς) αλλά και το θέμα της ανδρικής ομοφυλοφιλίας ενώ απουσιάζουν επιδεικτικά όχι μόνο από αυτή την σειρά αλλά και από τις περισσότερες  ξένες και ελληνικές η γυναικεία ομοφυλοφιλία- (που για μένα αυτό αποτελεί  κάποιου είδους (εσκεμμένο)  διαχωρισμό  λές και υπάρχουν μόνο gay ανδρες ...και πουθενά gay γυναίκες!   

Σε αντίθεση στο BSG (με άλλου βεληνεκούς ηθοποιούς) αλλά και καλύτερους συγγραφείς (RD Moore) σχεδόν κάθε επεισόδιο είχε θέματα ηθικής @ θρησκείας  για συζήτηση για κάποιον που δεν θέλει να μείνει  μόνο στο παρακολούθηση του επεισοδίου...

Τελειώνω για μένα η όλη εικόνα είναι οριακά θετική .. Το νέο star trek  έπρεπε να αλλάξει  δεν μπορούσε να είναι τύπου  Voyager , Enterprise. Οι συγγραφείς έκαναν την προσπάθειά τους αλλά μάλλον όχι και τόσο επιτυχημένα... 

• Like 1
Δημοσ.

αυτα που αναφερεις προυπηρχαν τα περισσοτερα και στο DS9. μεχρι και η γυναικεια ομοφυλοφιλια. δεν ειναι κατι καινουργιο για το Star Trek. 

απλως ριξανε σεξ και βια στο Discovery, γιατι νομιζουν οτι ετσι θα εκμοντερνισουν το property και θα γινει πιο ελκυστικο στις νεοτερες γενιες. το Star Trek ομως ηταν ανεκαθεν family oriented show, πιτσιρικια βλεπανε το TOS.

δεν χρειαζοταν να γινει πιο dark η πιο adult, χρειαζοταν να υπηρετησει το πνευμα του ιδιου του Star Trek: εξυπνες ιστοριες, ενδιαφεροντες χαρακτηρες, κοινωνικοπολιτικος σχολιασμος στα τοπικα θεματα, προβλεψεις για την τεχνολογια, ουμανισμος και η αισιοδοξια οτι το μελλον της ανθρωποτητας θα ειναι λαμπρο παρα τα στραβα μας.

τα TOS/TNG ειχαν scifi συγγραφεις για σεναριογραφους και φιλοσοφους για συμβουλους. εδω ποιους εχουμε; τον σεναριογραφο της Xena/Hercules? τον Meyer τον βαλανε καθαρα για διαφημιση, ουτε ενα επεισοδιο δεν εγραψε.

δεν εχω προβλημα με αυτα που προσπαθει να κανει το Discovery, καποιες ιδεες του ειναι καλες, εχω ομως προβλημα με την υλοποιηση και το πως χανουν την μεγαλη εικονα.

η βυζαρου Klingon πρεπει ναναι το κερασακι στο πακετο που σερβιρουν, οχι το selling point.

τωρα διαβαζω οτι το επερχομενο Star Τρεκ του Tarantino θα ειναι R-rated. και η απορια μου ειναι, γιατι;

• Like 2
Δημοσ.

τωρα διαβαζω οτι το επερχομενο Star Τρεκ του Tarantino θα ειναι R-rated. και η απορια μου ειναι, γιατι;

Ωχ Παναγιά μου... !!

:fear:

Mετα το JJ-Trek ερχεται το Quentin-Trek..

Με remix του remix της Μισιρλού στο soundtrack...

Βλεπω αιμα παντου, αιωρειται σε ...σφαιρικες κηλιδες... :eek:

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ Franchise!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...