Mpompo27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απο το g2 στο j5 ειναι σκέτη αυτοκτονία.. Γτ δεν κοιτας κατι σε 640 xl? Η ακομα καλυτερα απο κινα πλευρά?
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 H samsung γενικα βαζει καλες καμερες στα κινητα τις κ υπεθεσα οτι θα πλησιαζει του s4 την καμερα που ειναι αρκετα καλη.. Απο κει κ περα δε θα ηθελα να παω σε μεγαλυτερη οθονη του G2 εκτος φυσικα αν ηταν vfm.. Απο κει κ περα.. Ακομα προβληματιζομαι στην επιλογη. Μμμμ........ Εγω βασικα εχω αλλη ερωτηση. Οκ ειχες το g2 σχεδον 2 χρονια οπως λες.Ποσο το ειχες παρει ομως τοτε το κινητο??? Σιγουρα οχι 190ευρω που εχει το j5. Απο εκει και μονο δεν καταλαβαινω με ποια λογικη γινεται η μεταβαση ποσο μαλλον σε αυτο το κινητο. Αλλιως 640xl https://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html?from=catspan
AlienTechGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πάρε πάλι G2,μεταχειρισμένο με αρκετό υπόλοιπο εγγύησης.Οτιδήποτε άλλο, μέχρι 200-220 ευρώ (για καινούριο μιλάω πάντα) θα είναι αρκετά έως πολύ κατώτερο από το G2 το οποίο ακόμα και σήμερα βάζει κάτω πολλά κινητά.
Giwrgos George Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Απλα το ειχα 21 μηνες το κινητο και επειδη τελειωνε η εγγυηση ηθελα να το δωσω.. Και ετσι αποφασισα να παω σε κατι πιο οικονομικο μιας και δε με συγκινει καποια ναυαρχιδα.. Το j5 εχει 13αρα καμερα οπου με ενδιαφερει κ απο κει και περα σπανια θα παιξω ενα παιχνιδι.. Κανα βιντεακι browser αυτα με ενδιαφερουν κυριος.. Οποτε ξανα ρωταω θα ειμαι οικανοποιημενος με το j5? η να παω σε κατι αλλο?? Και εγώ από G2 πήγα σε lumia 640xl,αν σε ενδιαφέρει η κάμερα είναι πολύ δυνατό,ανώτερη κάμερα από του g2 με μικρότερο διάφραγμα φακού f2.0 έναντι f2.4 του G2 και manual πρόγραμμα,αν δεν έχεις θέμα με τα windows σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη κάμερα από το 640xl. Έχει και ραδιόφωνο φυσικά.
killmelater Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ από G2 πήγα σε lumia 640xl,αν σε ενδιαφέρει η κάμερα είναι πολύ δυνατό,ανώτερη κάμερα από του g2 με μικρότερο διάφραγμα φακού f2.0 έναντι f2.4 του G2 και manual πρόγραμμα,αν δεν έχεις θέμα με τα windows σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη κάμερα από το 640xl. Έχει και ραδιόφωνο φυσικά. Πολυ καλη επιλογη το 640xl αλλα αυτη τη στιγμη εχω ενα με windows 8 κ μ εχει σκασει.. δε με βολευει καθολου.. Αν παλι γινουν 10ρια ισως τα προτιμησω... Αλλα προς το παρον μονο android
panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το Lumia 640 θα μπορούσε λίγο να συγκριθεί. Αλλά αφού θες Android δες Huawei P8 Lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα