Προς το περιεχόμενο

Απο G2 σε j5??????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα το ειχα 21 μηνες το κινητο και επειδη τελειωνε η εγγυηση ηθελα να το δωσω.. Και ετσι αποφασισα να παω σε κατι πιο οικονομικο μιας και δε με συγκινει καποια ναυαρχιδα.. Το j5 εχει 13αρα καμερα οπου με ενδιαφερει κ απο κει και περα σπανια θα παιξω ενα παιχνιδι.. Κανα βιντεακι browser αυτα με ενδιαφερουν κυριος.. Οποτε ξανα ρωταω θα ειμαι οικανοποιημενος με το j5? η να παω σε κατι αλλο??

:rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα το ειχα 21 μηνες το κινητο και επειδη τελειωνε η εγγυηση ηθελα να το δωσω.. Και ετσι αποφασισα να παω σε κατι πιο οικονομικο μιας και δε με συγκινει καποια ναυαρχιδα.. Το j5 εχει 13αρα καμερα οπου με ενδιαφερει κ απο κει και περα σπανια θα παιξω ενα παιχνιδι.. Κανα βιντεακι browser αυτα με ενδιαφερουν κυριος.. Οποτε ξανα ρωταω θα ειμαι οικανοποιημενος με το j5? η να παω σε κατι αλλο??

Αν το έκανες μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο... Παρε ενα g3 μεταχειρισμένο ή ένα g2 μεταχειρισμένο με μεγάλο υπόλοιπο εγγύησης

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μόνο που εγώ δεν τρολλάρω.

Ναι, και εγώ ξέρω να μαγειρεύω.

Topic Starter δεν ξερω τι θα κάνεις πάντως το J5 ούτε για σερφάρισμα θα σε καλύψει. Είμαι κάτοχος του και στον Chrome πραγματικά γονατίζει..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και εγώ ξέρω να μαγειρεύω.

Topic Starter δεν ξερω τι θα κάνεις πάντως το J5 ούτε για σερφάρισμα θα σε καλύψει. Είμαι κάτοχος του και στον Chrome πραγματικά γονατίζει..

Πριν από λίγο καιρό δεν έλεγες ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην τιμή του?

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό δεν έλεγες ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην τιμή του?

Για την τιμή του λόγω ότι έχει 1,5GB RAM. Απλά στην καθημερινή χρήση αν θες κάτι απροβλημάτιστο πας από 2+

Και επίσης το αγόρασα και πριν είχα το Lumia 640 και μου φάνηκε μεγάλη διαφορά λόγω του λειτουργικού.

Δημοσ.

Για την τιμή του λόγω ότι έχει 1,5GB RAM. Απλά στην καθημερινή χρήση αν θες κάτι απροβλημάτιστο πας από 2+

Και επίσης το αγόρασα και πριν είχα το Lumia 640 και μου φάνηκε μεγάλη διαφορά λόγω του λειτουργικού.

Ναι, προφανώς το G2 που αναφέρει ο ts ότι είχε πριν ήταν καλύτερο από το J5.

Δημοσ.

Ναι, προφανώς το G2 που αναφέρει ο ts ότι είχε πριν ήταν καλύτερο από το J5.

Επιστρέψαμε στο θέμα μας...

Θα πρότεινα το G3 γιατί είναι ο διάδοχος του G2, αλλά ξεφεύγει από το budget.

Δημοσ.

Επιστρέψαμε στο θέμα μας...

Θα πρότεινα το G3 γιατί είναι ο διάδοχος του G2, αλλά ξεφεύγει από το budget.

Εσύ, που προτείνεις G3 αντί για G2, έχεις ακούσει ποτέ τα προβλήματα που έχουν οι κάτοχοι του συγκεκριμένου κινητού?

Δημοσ.

Το οτι εχει 13αρα καμερα δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλη.13 βρισκεις πλεον και σε πολυ φθηνη κινεζια.Για το καλο σου παντως μην πας σε οτιδηποτε κατωτερο του G2 για να μην χτυπας το κεφαλι σου μετα

Δημοσ.

Το οτι εχει 13αρα καμερα δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλη.13 βρισκεις πλεον και σε πολυ φθηνη κινεζια.Για το καλο σου παντως μην πας σε οτιδηποτε κατωτερο του G2 για να μην χτυπας το κεφαλι σου μετα

H samsung γενικα βαζει καλες καμερες στα κινητα τις κ υπεθεσα οτι θα πλησιαζει του s4 την καμερα που ειναι αρκετα καλη.. Απο κει κ περα δε θα ηθελα να παω σε μεγαλυτερη οθονη του G2 εκτος φυσικα αν ηταν vfm.. Απο κει κ περα.. Ακομα προβληματιζομαι στην επιλογη. Μμμμ........

Δημοσ.

του j5 είναι μέτρια σε λίγο φως. Σε πολύ φώς βγάζει καλούτσικες φωτογραφιες αλλα στο zoom χαλάνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...