killmelater Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στους φιλους.. Μετα απο το περιφημο G2 το οποιο πουλησα. Ειμαι ετοιμος να κανω αλλαγη.. κοιταω το j5 το οποιο φαινετε οικανοποιητικο.. Κυριος με ενδιαφερει καμερα γρηγορο σερφαρισμα καυ αυτονομια + οτι δε θα με χαλαγε και radio? και αν δεν εχει δε πειραζει.. τι λετε???????????
2.1Ohm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Tι λες ρε συ!Πουλησες το g2 το οποιο ακομα και τωρα ειναι κινηταρα για να πας σε j5 γιατι?!ΕΙναι σε ΟΛΑ κατωτερο!αντε να ελεγες κατι ανωτερο a7 να ελεγα ισως να αξιζει αλλα j5??Με τπτ μν πας..αμα θες κατι οικονομικο κ καλο με κατω απο 200(που λγκα καπου κεει το πουλησες) πανε προς κινα μερια! 2
Makeran Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Συγγνώμη, πουλάς το G2 που έχει διπλάσια specs από το j5, για να πας στο J5? 1
leo06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στους φιλους.. Μετα απο το περιφημο G2 το οποιο πουλησα. Ειμαι ετοιμος να κανω αλλαγη.. κοιταω το j5 το οποιο φαινετε οικανοποιητικο.. Κυριος με ενδιαφερει καμερα γρηγορο σερφαρισμα καυ αυτονομια + οτι δε θα με χαλαγε και radio? και αν δεν εχει δε πειραζει.. τι λετε??????????? μήπως εννοείς το αντίθετο?γιατί να δώσεις το g2 για το j5 είναι έγκλημα
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Oneplus One το ελάχιστο μετα από το έγκλημα που έκανες
2.1Ohm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Συγγνώμη, πουλάς το G2 που έχει διπλάσια specs από το j5, για να πας στο J5? Ρε συ μεταλαξη επαθες? Μεχρι τωρα υποστιριζες φανατικα το j5 και στο ποστ σου με το huawei και τωρα σε βλεπω σκεπτικο ! Λες να πιασανε τα ταματα που καναμε εδω μεσα και σε βαλαμε στον σωστο δρομο :Ρ
Makeran Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ μεταλαξη επαθες? Μεχρι τωρα υποστιριζες φανατικα το j5 και στο ποστ σου με το huawei και τωρα σε βλεπω σκεπτικο ! Λες να πιασανε τα ταματα που καναμε εδω μεσα και σε βαλαμε στον σωστο δρομο :Ρ Το J5 είναι καλό για τα 175€, όμως δε συγκρίνεται με το G2. Στο post μου με το Huawei λέω ότι μπορεί πράγματι να έχετε δίκιο και το δικό μου να είναι κλώνος.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Απλα να σου πω!Ειχα g4 χαλασε κ πηγα πισω αναγκαστηκα στο g2 εκτος απο την χειροτερη καμερα το ευχαριστηθικα πολυ το κινηοτ μ αρεσε αρκετα!Παρρηγειλα και το Meizu m2 note (γτ θελω 2 συσκευες εχω δυο νουμερα) και αμα μ αρεσε πολυ θα κρατουσα το Μ2!Τλκα προεκυψε προβλημα οικονομικο και αναγκαστηκα εδωσα το g2 μου κ εμεινα με το Μ2Τελος παντων το συμπερασμα με 150 ευρο(+ 40 τελωνειο σε εμενα μερικοι δν περνανε) εχω κινητο το οποιο μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ!Εχει πολυ ωραια οθονη και ειναι πολυ σμουθ! Λιγο σε μερικες εφαρμογες χωλενει λογο του οχι τοσο καλου επεξεργαστη αλλα δν μ εχει λειψει τπτ απο τα προηγουμενα flagship! Αμα θελεις κινητο παρε η αυτο το meizu m2 note η Xiaomi redimi note 2 στην Ελλαδα με 200 ευρο κινητο τις προκοπης δν θα βρεις αφου εχεις ηδη καλομαθει με "flagship" Το J5 είναι καλό για τα 175€, όμως δε συγκρίνεται με το G2. Στο post μου με το Huawei λέω ότι μπορεί πράγματι να έχετε δίκιο και το δικό μου να είναι κλώνος. H απλα να επεσες σε ενα ελατωματικο κομματι προβληματα υπαρχουν δωσε μια ευκαιρια ακομα και θα δεις!
Makeran Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πάρε πάλι το G2: http://www.ebay.com/itm/New-Black-LG-G2-D800-4G-LTE-32GB-13-0MP-5-2-Unlocked-Android-OS-Smartphone-/151409824996?hash=item2340ba94e4.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στους φιλους.. Μετα απο το περιφημο G2 το οποιο πουλησα. Ειμαι ετοιμος να κανω αλλαγη.. κοιταω το j5 το οποιο φαινετε οικανοποιητικο.. Κυριος με ενδιαφερει καμερα γρηγορο σερφαρισμα καυ αυτονομια + οτι δε θα με χαλαγε και radio? και αν δεν εχει δε πειραζει.. τι λετε??????????? Ελα πες την αληθεια κατι εχεις παρει 2
costacurta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά ηρεμηστε μήπως εννοεί το s5? Εντάξει φιλότιμο κινητό, waterproof, dustproof, αλλά στην πράξη ελάχιστα διαφέρουν. Το κακό με το g2 είναι ότι επειδή ήταν μακράν το κορυφαίο της γενιάς του θα πρέπει να πας 2 σκαλιά πάνω για να δεις ουσιαστικά διαφορά. G4,s6,κτλ
paragontikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν αναφέρει και budget.. Trollopost μυρίζει
kataramenos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά ηρεμηστε μήπως εννοεί το s5? Εντάξει φιλότιμο κινητό, waterproof, dustproof, αλλά στην πράξη ελάχιστα διαφέρουν. Το κακό με το g2 είναι ότι επειδή ήταν μακράν το κορυφαίο της γενιάς του θα πρέπει να πας 2 σκαλιά πάνω για να δεις ουσιαστικά διαφορά. G4,s6,κτλ Το S με το J στο πληκτρολογιο εχουν μεγαλη διαφορα οποτε μαλλον δεν τα μπερδεψε
Makeran Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν αναφέρει και budget.. Trollopost μυρίζει Δεν αναφέρει budget, όμως αναφέρει το J5...
killmelater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απλα το ειχα 21 μηνες το κινητο και επειδη τελειωνε η εγγυηση ηθελα να το δωσω.. Και ετσι αποφασισα να παω σε κατι πιο οικονομικο μιας και δε με συγκινει καποια ναυαρχιδα.. Το j5 εχει 13αρα καμερα οπου με ενδιαφερει κ απο κει και περα σπανια θα παιξω ενα παιχνιδι.. Κανα βιντεακι browser αυτα με ενδιαφερουν κυριος.. Οποτε ξανα ρωταω θα ειμαι οικανοποιημενος με το j5? η να παω σε κατι αλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα