Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Γιατί προτιμάς την BenQ όμως από την 29UM67-P; Η 2η έχει μεγαλύτερο workspace,freesync και σε ανοιχτά παιχνίδια (3rd person κυρίως) έχεις καλύτερη εμπειρία.
Nath2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Γιατί προτιμάς την BenQ όμως από την 29UM67-P; Η 2η έχει μεγαλύτερο workspace,freesync και σε ανοιχτά παιχνίδια (3rd person κυρίως) έχεις καλύτερη εμπειρία. Γιατί δεν μπόρεσα να την βρω από Ελληνικό μαγαζί την Lg... http://www.skroutz.gr/s/6928994/LG-29UM67-P.html Επίσης νομίζω ότι BenQ εχει 144 hz ενώ η lg 60hz...
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 To eshop την έχει.~75Ηz δουλεύει εκτός αν της κάνεις λίγο oc για παραπάνω.Για τέτοια παιχνίδια+ταινίες μια 21:9 είναι καλύτερη.Αν θες 144Hz κοιτάς στη BenQ ή σε καλύτερες αναλόγως και από που θα πάρεις.
Nath2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 To eshop την έχει.~75Ηz δουλεύει εκτός αν της κάνεις λίγο oc για παραπάνω.Για τέτοια παιχνίδια+ταινίες μια 21:9 είναι καλύτερη.Αν θες 144Hz κοιτάς στη BenQ ή σε καλύτερες αναλόγως και από που θα πάρεις. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Για open world και racing παιχνίδια φαντάζομαι η lg είναι απείρως καλύτερη. Αν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι fps ή first person στο μέλλον; Μπορεί η lg να τα καλύψει και αυτά τα games;
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι τα καλύπτει.Μια καλή 144Hz έχει πλεονέκτημα αν παίζεις πολλά (κυρίως online) fps Αλλά για αυτό που θες μου φαίνεται καλύτερη η LG.
Nath2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ φίλε θα κοιτάξω να πάρω την lg...εάν αργήσω να κάνω λίγο τις αγορές(κανα 2μηνο γιατί τα έξοδα τρέχουν) ίσως σας ξαναρωτησω μήπως εχει βγει κάτι καλύτερο.
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ φίλε θα κοιτάξω να πάρω την lg...εάν αργήσω να κάνω λίγο τις αγορές(κανα 2μηνο γιατί τα έξοδα τρέχουν) ίσως σας ξαναρωτησω μήπως εχει βγει κάτι καλύτερο. Παρακαλώ.Ναι αν αργήσεις θα ξαναρωτήσεις και θα το ξανακοιτάξεις τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα