Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες ξέχασα να φορτίσω το κινητό κι εκείνο έσβησε, μόλις το άνοιξα εντελώς ξαφνικά έλειπαν όλα τα αρχεία/δεδομένα από την κάρτα sd. Μου είχε μόνο τον φάκελο lost.dir και τπτ άλλο. Έβαλα ένα πρόγραμμα επανάκτησης διαγραφέντων αρχείων κι απ' ό,τι βλέπω τα αρχεία μου είναι ακόμα εκεί μέσα αλλά για κάποιον λόγο η κάρτα εμφανίζεται κενή. Έπειτα την έβαλα και στο ανταπτοράκι για να τη συνδέσω στο pc και κάνει το ίδιο, εμφανίζει 14,9/14,9GB  :fear:

Το θέμα είναι πως έχω τα πάντα στην sd περασμένα, εκτός από τα αρχεία βρίσκονται εκεί και τα παιχνίδια που τα έχω μεταφέρει κι ένα σωρό εφαρμογές και data saves. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει για όλα back-up. Όποιος μπορεί να προτείνει οποιαδήποτε λύση μπας & μου εμφανιστούν πάλι τα αρχεία και γλιτώσω τη διαδικασία επανάκτησης...  :cry:

Δημοσ.

Τελικά χρησιμοποίησα το easeus data recovery και μπόρεσα να επανακτήσω τα περισσότερα αρχεία, το θετικό είναι ότι έσωσα τα back-ups του titanium που ήταν το σημαντικότερο αν και δυστυχώς αρκετά saves ήταν παρωχημένα.  :-(  Ευχαριστώ & γι' αυτά τα λινκς, θα τα έχω υπόψιν αν ω μη γένοιτο ξανασυμβεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...