Προς το περιεχόμενο

Τέλος το AMD Catalyst Control Center. Ήρθε το Radeon Software Crimson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε πλακα μου κανετε? μας νοιαζει το iu της πλατφορμας? εδω εχω μια 7850 με 2 gvb ram ddr5 η οποια 1/10 φορες που μπαινω στο ιντερνετ μου βγαζει γραμμες. (και οχι δεν ειναι απο hardware.. θεμα software ειναι..!)

Ας ασχοληθουν με τους drivers τους που ειναι για το αναθεμα και μετα για τα νεα iu και ανοησιες!

Δημοσ.

Και πως θα γινει δηλαδη η εγκατασταση; Θα μας ειδοποιησει απο τις ενημερωσεις του CCC και θα αρχισει αυτοματα η θα πρεπει να το κανουμε χειροκινητα μεσω του site της AMD;

Δημοσ.

ρε πλακα μου κανετε? μας νοιαζει το iu της πλατφορμας? εδω εχω μια 7850 με 2 gvb ram ddr5 η οποια 1/10 φορες που μπαινω στο ιντερνετ μου βγαζει γραμμες. (και οχι δεν ειναι απο hardware.. θεμα software ειναι..!)

Ας ασχοληθουν με τους drivers τους που ειναι για το αναθεμα και μετα για τα νεα iu και ανοησιες!

Απενεργοποίησε το 3d acceleration από τον browser.

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι έχει και Firefox?

σιγουρα! Η άλλη επιλογή είναι να ενεργοποιήσει το Aero στα windows........κουφό αλλά λειτουργεί!

Δημοσ.

Γεια σας σαν χρήστης της AMD radeon εδω και χρονια δεν ειχα προβλημα με το ccc μόνο με το αργό boot τους που ζορίζεται υπερβολικά.. Βεβαίως αυτο έπρεπε να το ειχαν φτιάξει εδω και καιρό. Όσο για το θεμα gaming δεν αντιμετώπισα πολλά προβλήματα μονο σε 2-3 version από το 10.χχ μέχρι σήμερα που παντα γίνονται λαθη οποτε τους δικαιολογο δικαιολογώ εν μερη.. Ετσι και αλλιως το performance - price τους ειναι μια χαρά. ΤΤελευταία η amd έκανε μεγαλα βηματα με την r9 nano εύχομαι να ειναι το ιδιο και με το software.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτοί οι "καταπληκτικοί" Crimson drivers (που τόσο εκθειάστηκαν σε αυτή τη συζήτηση) μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει παταγωδώς:

1) Υπάρχουν ενδείξεις ότι έκαψαν κάρτες γραφικών.

2) Δεν έχουν επιλογή για localization, εμένα πχ. μου εμφανίζονται πάντα στα ελληνικά (χωρίς να έχω ελληνικά Windows) και ο μόνος τρόπος να τους γυρίσω στα αγγλικά είναι να σβήσω αρχεία από το program files. Κάτι που πρέπει να γίνεται μετά από κάθε εγκατάσταση των drivers.

3) Ακόμα και στην τελευταία έκδοση (15.2) εξακολουθεί να υπάρχει bug με το fan speed σε overdrive mode, αφού μετά από κάθε επανεκκίνηση οι αλλαγές δεν αποθηκεύονται και ενώ έχω ρυθμίσει την ταχύτητα σε Auto, αυτό πάει και μου βάζει 50% manual (αποτέλεσμα: άφθονος θόρυβος που δεν σταματάει ποτέ).

4) Το παραπάνω πρόβλημα εμφανιζόταν συχνά-πυκνά και με τους Catalyst, ωστόσο υπήρχε μια πολύ απλή λύση: δημιουργία default profile/preset το οποίο, εκτός των άλλων, μπορούσε να ενεργοποιηθεί με ένα απλό keyboard hotkey. Μαντέψτε: στους Crimson δεν υπάρχει η δυνατότητα για hotkey, αλλά ούτε και για προφίλ που θα φορτώνεται με την έναρξη. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι βρώμικα workaround σαν αυτό.

Κατά τ' άλλα εμείς φταίμε που γκρινιάζουμε.

ps: τα παραπάνω είναι απλά καθημερινά και προφανή προβλήματα. Που να πιάσουμε το θέμα και σε μεγαλύτερο βάθος...

pps: μια λύση για αρκετά από τα παραπάνω είναι apps σαν το Asus GPU Tweak, που δίνει τη δυνατότητα για profiles με hotkeys.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...