Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και παλι ειναι πολλα λεφτα. Οχι μονο για την Ελλαδα της οικονομικης κρισης αλλα και γιατι ξερεις πως πληρωνεις μηλο. Brand, ονομα. Πως να το πω? Το iphone σαν hardware στην apple δεν κοστιζει πανω απο 200 ευρω και στο πουλαει 4-5 φορες πανω (800 - 1000 ευρω). Πληρωνεις brand. Οτι εχει απο πισω το μηλο. Γιαυτο κανουν τοσο. Και δεν δινω τοσσα λεφτα για να λεω οτι εχω mac. Φοραω ενα manjaro πανω στο laptop με gnome 3.18 και πεταει! Το λαπτοπ το θελω για να κανω την δουλεια μου και οχι για να προβαλω το μηλο που φωτιζει απο πισω.

Μην σας πιανουν κοτσους. Πρεπει να κανετε μια συσκεψη με τον εαυτο σας. Τι θελετε, τι ζητατε, γιατι το εχετε αναγκη, αν το εχετε αναγκη, ποσο αναγκη το εχετε και ποσσα λεφτα θα δινατε και εν τελη αν σας καλυπτει τις αναγκες σας. Οχι μονο για αυτο αλλα για ολα! Οχι σαν τα προβατα οταν βγει κατι να παμε να το παρουμε γιατι ειναι apple και θα ειμαστε in

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ονομασία «Pro» στο συγκεκριμένο προϊόν μου κάθεται στον λαιμό. Δεν γίνεται ρε Apple, να κοτσάρεις μία λέξη στο όνομα της συσκευής και να την μετατρέπεις αυτόματα σε επαγγελματικό εργαλείο, μεγαλόνωντας λίγο την οθόνη και πουλώντας τα αξεσουάρ ξεχωριστά. Και πάνω από όλα με ένα mobile λειτουργικό. Απλά δεν παίρνω στα σοβαρά καθόλου την πρόταση αυτή. Πειράματα και κοροϊδία της Apple προς το κοινό της, που και πάλι θα αποδειχθεί πως ότι προϊόν και να τους πασάρει, θα το αγοράσουν με κλειστά τα μάτια. Εμ με τέτοιους πελάτες, πως να προσφέρει αυτή η εταιρία καμία σοβαρή καινοτομία? Αν δεν ζοριστείς, δεν ξεπερνάς τον εαυτό σου. Όσον αφορά το συγκεκριμένο προϊόν? Απλά ένα μεγαλύτερο iPad για να παίζεις Angry Birds και να βλέπεις Youtube στην τουαλέτα. Όποιος διαφωνεί, πιστεύω πως λέει ψέματα και προσπαθεί να εξαπατήσει και να κοροϊδέψει τον ίδιο του τον εαυτό (ή απλά κλασσικά φοράει παρωπίδες).

Και τώρα Μηλαράδες μου, πέστε να με φάτε!!! Γρήγορα όμως πριν το unbiased team του insomnia δει το post στο οποίο γράφω καθαρά την γνώμη μου και το διαγράψει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...