Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση του iPad Pro, του tablet 12,9 ιντσών που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου μέσα από τον ιστότοπο και τα καταστήματά της.

Η μοναδική πληροφορία μέχρι τώρα ήταν η δήλωση της Apple ότι το iPad Pro θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο, ωστόσο τώρα υπάρχει συγκεκριμένη πιθανή ημερομηνία. Επιπλέον, στις 11 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα για αγορά και τα περιφερειακά προϊόντα του iPad Pro, συγκεκριμένα το Apple Pencil και το Smart Keyboard.

Όσον αφορά την τιμή, το iPad Pro ξεκινάει από $799 και διαθέτει WiFi only εκδόσεις με χωρητικότητα 32 GB ή 128 GB. Η LTE έκδοση του προϊόντος διαθέτει χωρητικότητα 128 GB και τιμή που θα ξεπερνά τα $1000.

Μάλιστα, φημολογείται ότι το προσωπικό των καταστημάτων της Apple παρακολουθεί εκπαίδευση αναφορικά με το εν λόγω προϊόν, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Νοεμβρίου, πιθανότατα για να είναι όλα έτοιμα για την κυκλοφορία στις 11 του μηνός.

Link.png Site: 9to5Mac

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η "εκπαίδευση" θα αφορά μάλλον τα "πλεονεκτήματα" που έχει σε σχέση με το Surface 3 ;-)

Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Τα fanboys θα το αγοράσουν ακόμη και άδειο να είναι μέσα. Γιατί θα είναι "for the first time ever"...

• Like 5
Δημοσ.

Καταθλιπτικη η φαση με τα λαπτοποειδη ταμπλετ.Το μαρκετινγκ του στυλ '' να ναι λεπτο και αγιος ο θεος'' πραγματικα τραβαει πισω την εξελιξη.

• Like 1
Δημοσ.

Καταθλιπτικη η φαση με τα λαπτοποειδη ταμπλετ.Το μαρκετινγκ του στυλ '' να ναι λεπτο και αγιος ο θεος'' πραγματικα τραβαει πισω την εξελιξη.

Την εξέλιξη με βάση τα δικά σου κριτήρια.

Για κάποιους η εξέλιξη στην φορητότητα είναι η πραγματική ΕΞΕΛΙΞΗ,

Αυτό το κοινό άκουσαν οι εταιρίες και αυτό προσπαθούν να κερδίσουν.

Δημοσ.

Αυτό ειναι χειρότερο. Είναι κινητό με μέγεθος λαπτοπ.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω ότι προορίζεται για λίγα άτομα και επαγγελματίες και μέχρι εκεί για τους υπόλοιπους καταναλωτές όχι.

Ίσως να είναι η μεγάλη αποτυχία σε προϊόν της Apple αν της «βγει» θα την παραδεχτώ.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά τωρα υπαρχει άνθρωπος που θα δώσει 800 ευρω για tablets μονο αμα εισαι καμενος με την Apple

Εδώ υπάρχουν άτομα που θα πάρουν το surface με 3.000€ ποια apple μου λες τωρα

• Like 5
Δημοσ.

Το Surface book όμως αξίζει το νεφρό σου...εε εννοώ την ψυχή σου...εεε :P

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, αν το χρειαζόμουν επαγγελματικά (και μόνο) θα τα έδινα κι εγώ (αν τα είχα) για πλήρες laptop με την ευελιξία tablet όπως θα τα έσκαγα και για το Ipad Pro τα ίδια λεφτά αλλά με OS X τουλάχιστον κι όχι με iOS!!!! [η γνώμη μου]

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, αν το χρειαζόμουν επαγγελματικά (και μόνο) θα τα έδινα κι εγώ (αν τα είχα) για πλήρες laptop με την ευελιξία tablet όπως θα τα έσκαγα και για το Ipad Pro τα ίδια λεφτά αλλά με OS X τουλάχιστον κι όχι με iOS!!!! [η γνώμη μου]

Για αυτό δεν μου αρέσει και εμένα το iPad Pro τόσο, καλό το iOS αλλά σε τέτοια μεγέθη θέλεις ένα πλήρες λογισμικό 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια οπως ΟΛΑ τα προϊοντα της Apple, ετσι και αυτο ειναι υπερκοστολογημενο. Τα Apple χανουν  στο οτι δεν ειναι vfm. Δηλαδη τα λεφτα που θα σκασεις ειναι περισσοτερα απο τα χαρακτηριστικα που θα παρεις. Επισεις ποσο βλακας πρεπει να νιωθει καποιος που εδωσε 800 ευρω για το καινουργιο iphone οταν μπορει να εχει με τα ιδια λεφτα αυτο? Οπως και να το κανεις. Αλλο το ios σε 5 και 6 ιντσες και αλλο σε κοντα 13 ιντσες.

Βεβαια η γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει να δινεις πολλα λεφτα κινητα, tablets κλπ μιας και η τεχνολογια τρεχει τερμα και τα λεφτα που θα δωσεις δεν θα βγαλλουν τα λεφτα τους αφου πολυ πριν τα βγαλλουν, το προϊον θα θεωρειται παλιο.

Η μονη εξαιρεση ειναι το desktop. Εκει μπορεις να δωσεις και 2 και 3000 ευρω αλλα με την προυποθεση οτι θα το εχεις 10 χρονια μεχρι να αρχισει να δυσκολευεται και στα απλα οποτε καταλαβαινεις πως παρηλθε ο καιρος του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...