Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής, και μένω στη εστία του πανεπιστημίου, χρειάζομαι internet και δεν υπάρχει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να πάρω σύνδεση από ένα πάροχο χωρίς να απαιτείται καλώδιο τηλεφώνου. Ενώ υπάρχει καλώδιο που συνδέετε σε ένα τηλέφωνο, ρώτησα και μου είπαν ότι είναι του δικτύου και είναι αποκλειστικά για τη γραμματεία, άρα αδύνατο και το αίτημα μου.

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής, και μένω στη εστία του πανεπιστημίου, χρειάζομαι internet και δεν υπάρχει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να πάρω σύνδεση από ένα πάροχο χωρίς να απαιτείται καλώδιο τηλεφώνου. Ενώ υπάρχει καλώδιο που συνδέετε σε ένα τηλέφωνο, ρώτησα και μου είπαν ότι είναι του δικτύου και είναι αποκλειστικά για τη γραμματεία, άρα αδύνατο και το αίτημα μου.

μπορείς να πάρεις mobile internet student δες τα link που έβαλα τώρα είναι με ογκοχρεωση κάποτε υπήρχαν προγράμματα και με χρόνο πλέον όχι 

cosmote  wind vodafone

Δημοσ.

Κάτι ποιο σταθερό, και χωρίς περιορισμούς, διότι εκτός από ότι το χρειάζομαι για τις εργασίες, μαθήματα, skype, το θέλω και για csgo,lol,dota2 χωρίς lag γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εσυ θέλεις κάποιος παροχος να σου δίνει WIFI , αν ναι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δυο λύσεις μπορώ να σκεφτώ. 

1-Οπως ειπαν και πιο πανω παίρνεις mobile internet  έχουν και φοιτητικά πακέτα αλλα το ίντερνετ ειναι λίγο κάπου στα 4GB με 4+ ευρω το εχει η vodafone.

2-Βγες στην βεράντα  η στο παράθυρο και δες αν πιάνεις κάποιο wifi αν εχει  βγάζεις ανακοίνωση σε καμιά στάση η κώλωνα της ΔΕΗ οτι ενδιαφέρεσαι για ιντερνετ και να μοιράζεται  τα έξοδα.

Σε ποια εστία μένεις?Οι υπόλοιποι τι κάνουν για να έχουν ίντερνετ.? 

Δημοσ.

Έχει 2αρα σύνδεση και μπαίνουν τουλάχιστον 5-6 άτομα, είναι απαίσια αργό, με το ζόρι φόρτωσε το mail μου σε 2 λεπτά, άσε που πρέπει να κατεβαίνω κάτω γιατί δεν φτάνει το σήμα επειδή είμαι στο 3ο. Είμαι Κέρκυρα, όντως πιάνει έξω αρκετά δίκτυα... Αυτό με το mobile θα ήταν λύση αν δεν μου κολλάει στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή είμαι με tethering από το κινητό με 3g και mbs από φοιτιτική προσφορά και γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Έχει 2αρα σύνδεση και μπαίνουν τουλάχιστον 5-6 άτομα, είναι απαίσια αργό, με το ζόρι φόρτωσε το mail μου σε 2 λεπτά, άσε που πρέπει να κατεβαίνω κάτω γιατί δεν φτάνει το σήμα επειδή είμαι στο 3ο. Είμαι Κέρκυρα, όντως πιάνει έξω αρκετά δίκτυα... Αυτό με το mobile θα ήταν λύση αν δεν μου κολλάει στα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή είμαι με tethering από το κινητό με 3g και mbs από φοιτιτική προσφορά και γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος.

εάν μάθεις κωδικούς από τα άλλα δίκτυα με ένα κάλο wifi exrender  θα είσαι οκ 

Δημοσ.

Το wifi extender τι διαφορά έχει από ένα απλό wifi adaptor όπως αυτό που έχω το TP-LINK wn722n ;

το ένα είναι μια απλή κάρτα ασύρματου δικτύου (usb) ενώ το άλλο παίρνει το σήμα και το ενισχύει είναι ένα repeater 

Δημοσ.

Αν απλά πάρω μια κάρτα ασύρματου δικτύου πιο ισχυρή από αυτή που έχω, δεν θα είναι το ίδιο πράγμα και με το repeater;

Διότι από το να πληρώνω του γείτονα το πάροχο να πέρνω και repeater, μπορώ να βάλω αυτά τα λεφτά για ένα ισχυρότερο αντάπτορα και να ελπίζω για το καλύτερο (ανεβάζοντας το εύρος μου, έχω περισσότερα δίκτυα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...