sarpan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχει ο αδερφος μου αγορασμενο στις 19/2/2015 iphone 5s αγορασμενο απο wind. Προχθες το ειχε στην τσεπη και οταν το εβγαλε παρατηρησε ενα σημαδι στην πισω πλευρα οπως θα δειτε και στην πρωτη φωτογραφια. Οταν μου το εδειξε ειδα πως το κινητο εχει λυγισει αρκετα. Προφανως το σημαδι προκληθηκε απο καποιον αναπτηρα η κλειδα αλλα να καταφερει να λυγισει απο αυτο μου φαινεται too much. Τον εστειλαν απο τη wind στην istorm στο κολωνακι οπου του ζητησαν 350 ευρω επειδη προκληθηκε λεει απο κακη χρηση. Τι προτεινετε να κανουμε? Να το παμε στην infoquest? Μου φαινεται αδιανοητο αυτο που προκαλεσε το σημαδι να καταφερει να λυγισει ολο το σασι. Καλα για τα 350 ευρω δεν εχω καποιο σχολιο. Αν εχετε καποια γνωμη θα το εκτιμουσαμε. Ευχαριστω πολυ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου ,τι αναπτηρας τι οχι κακη χρηση ειναι αυτο.Μονο του το σασι δεν λυγισε.Οτιδηποτε δεν μπορει να προκληθει μονο του ειναι κακη χρηση.Δεν σε καλυπτει η αγγυηση.Το σασι πρεπει να αλλαξει,σε οποιοδηποτε service να πας θα σου ζητησουν 80-100 ευρω.px http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-iphone/5s/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%88%CE%B7.html 1
sarpan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εννοειται πως δεν εγινε μονο του. Το ειπα εξαρχης. Απλα μου κανει εντυπωση που μεσα στην τσεπη εγινε τοσο ευκολα. Εκει κολλαω. Γιατι δεν ηταν στην κωλοτσεπη πχ να πεις οτι εκατσε πανω του η οτι επεσε. Ναι σιγουρα προκληθηκε απο κατι αλλα αυτο το κατι να ασκησε τοοοοση δυναμη ετσι ωστε να λυγισει το κινητο μου φαινεται περιεργο.
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν είχε το σημάδι η infoquest θα στο άλλαζε. Σε ίδια περίπτωση το έκανε. Δεν είναι μόνο το 6αρι που λυγίζει, αλλά το σημάδι που έχει δεν σε βοηθάει καθόλου...δοκίμασε όμως, μπορεί να είσαι τυχερός!
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εννοειται πως δεν εγινε μονο του. Το ειπα εξαρχης. Απλα μου κανει εντυπωση που μεσα στην τσεπη εγινε τοσο ευκολα. Εκει κολλαω. Γιατι δεν ηταν στην κωλοτσεπη πχ να πεις οτι εκατσε πανω του η οτι επεσε. Ναι σιγουρα προκληθηκε απο κατι αλλα αυτο το κατι να ασκησε τοοοοση δυναμη ετσι ωστε να λυγισει το κινητο μου φαινεται περιεργο. Eχω την αίσθηση ότι αυτό δε μπορεί να έγινε ειδικά σε iphone 5s χωρίς κάτι υπερβολικό (ούτε καν το να κάτσει πάνω κλπ, τόσα χρόνια με το 5άρι στην κωλότσεπη που έχω κάτσει στο αμάξι κλπ δεν έπαθε ποτέ τίποτα). Δεν εξηγείται έτσι απλά θέλει τρομερή πίεση για να γίνει αυτό, ή έπεσε σε καμια περιπτωσαρα (αλλά περίεργο μου φαίνεται). Πάντως σε όποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις και να πας δεν πρόκειται να στο φτιάξουν τα ίδια θα σου ζητήσουν. Οπότε άλλη λύση αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω.
sarpan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα δοκιμασω να το παω infoquest
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα δοκιμασω να το παω infoquest Μάλλον δεν κατάλαβες. καλή επιτυχία όμως. Αν και τα ίδια ακριβώς θα σου πουν.
sarpan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δεν κατάλαβες. καλή επιτυχία όμως. Αν και τα ίδια ακριβώς θα σου πουν. Εννοουσες να το φτιαξω στο μαγαζι που ειπε ο πρωτος φιλος? Τεσπα δε χανω τιποτα. Αν δεν μου το καλυψουν θα ψαχτω για φθηνη επισκευη
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εννοουσες να το φτιαξω στο μαγαζι που ειπε ο πρωτος φιλος? Τεσπα δε χανω τιποτα. Αν δεν μου το καλυψουν θα ψαχτω για φθηνη επισκευη Eννοώ ότι και η infoquest το ίδιο θα σου πει.
Black Demis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 όταν συναντιούνται δυο μεταλλικα αντικείμενα κερδίζει το ποιο σκληρό ... όσο για την ζημιά με 100 120 ευρώ σου αλλάζουν ολο το back housing (καθος εγγύηση δεν νομίζω να πιανει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα