Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι σε αυτή την απόσταση καρφωμένος στα 50 θα είναι και με την Forthnet.

Ενδέχεται να τον έχουν συνδεδεμένο ήδη στην καμπίνα και λόγω του κόφτη που βάζει σε αυτές ο ΟΤΕ (στις ADSL συνδέσεις) να παίζει στα 16,5Mbps.

Θα άξιζε μια δοκιμή με την συσκευή της Forthnet στην γραμμή.

Άρχισε να δίνει VDSL από KV η Forthnet? Από όσο ξέρω ακόμα όχι, ούτε η Cyta...

Δημοσ.

Το ΑΚ είναι κυριολεκτικα απέναντι μου δλδ απόσταση κατω των 30 μέτρων. και κάπου είχα διαβασει στο φορουμ παλαιοτερα πως η φορθνετ συγχρονιζει καλυτερα με τα broadcom chip σε σχεση με αλλες (εκτος ΟΤΕ). 

Απο κάτω ειναι με την τωρινη συνδεση ΟΤΕ αλλα με TG589vn v3 που πηρα εχθες απο τη φορθνετ.

post-366282-0-12376600-1446578459_thumb.png

Δημοσ.

Όχι, αλλά αναφέρει ότι είναι απέναντι από το αστικό κέντρο και η καμπίνα στα 30-40 μέτρα. Χοντρικά λοιπόν 100-150 μέτρα.

Δηλαδή έχει στην χειρότερη περίπτωση 200 πραγματικά μέτρα (άντε με τα "καλωδιακά" λόγω απώλειας να πάει στα 300) από το DSLAM τη Forthnet. Χαλαρά θα πιάνει τα 50Mbps.

Δημοσ.

Ξέρετε επίσης αν και πως μπορώ να κάνω firmware upgrade σε αυτό το ρουτερ και αν αξίζει τον κόπο?

Δημοσ.

Μόλις μου δώσανε αντι-προσφορα απο ΟΤΕ . Το προγραμμα μου στη φορθνετ που  πηγα προχτες ηταν στα 42 euro με 50αρι ιντερνετ, απεριοριστα προς σταθερα, 12 ωρες κινητα και καπια λεπτα ακομα προς διεθνη. ο Οτε μου προσφερε 50αρι VDSL με απεριοριστα σταθερα, 6 ωρες για κινητα και 200 λεπτα προς ολους σε ενα κινητο της επιλογης μου, με συνολο τα 43 euro. λετε να αξιζει τι διαφορα?

Δημοσ.

Προσωπικά θα έμενα στον ΟΤΕ, αλλά είναι καθαρά δικιά σου επιλογή ανάλογα τις κλήσεις που κάνεις.

Π.χ. μου αρκούν 6 ώρες για κινητά και σχεδόν καθόλου για εξωτερικό που μπορώ να τις κάνω μέσω voip.

Επιπλέον στην Forthnet θα πληρώσεις και το τέλος ενεργοποίησης, εκτός κι αν στο έκαναν δώρο.

Δημοσ.

Προσωπικά θα έμενα στον ΟΤΕ, αλλά είναι καθαρά δικιά σου επιλογή ανάλογα τις κλήσεις που κάνεις.

Π.χ. μου αρκούν 6 ώρες για κινητά και σχεδόν καθόλου για εξωτερικό που μπορώ να τις κάνω μέσω voip.

Επιπλέον στην Forthnet θα πληρώσεις και το τέλος ενεργοποίησης, εκτός κι αν στο έκαναν δώρο.

Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει ο χρόνος ομιλίας πόσο μάλλον για εξωτερικό αλλά λόγω του ότι μένω με τους δικούς μου (και αυτοί θα το πληρώνουν  :-D ) είμαι σε δίλημμα αλλά με όλα αυτά που λέτε οτι υπάρχει ενδεχόμενο να πιάνω τη 50αρα με άγχωσε η αλήθεια είναι. Σε περίπτωση που συγχρονίσει στα 5 το Upload νταξει τους τα χαρίζω και 5-10 στο Download (που δε θα έπρεπε για δεδομένα της γραμμής αλλά τεσπα). Όσο για να βάλω το ρουτερ στον κατανεμητή επάνω δεν τα κατάφερα γιατί χρειάζομαι ρεύμα για το ρουτερ :P .

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, αλλά αναφέρει ότι είναι απέναντι από το αστικό κέντρο και η καμπίνα στα 30-40 μέτρα. Χοντρικά λοιπόν 100-150 μέτρα.

Δηλαδή έχει στην χειρότερη περίπτωση 200 πραγματικά μέτρα (άντε με τα "καλωδιακά" λόγω απώλειας να πάει στα 300) από το DSLAM τη Forthnet. Χαλαρά θα πιάνει τα 50Mbps.

Το KV είναι από τα καινούρια? Αν θυμάμαι καλά δεν αλλάζουν αυτά που είναι κοντά στο Α/Κ. Αν όμως είναι από τα καινούρια σημαίνει ότι το Α/Κ δεν είναι κοντά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το KV είναι από τα καινούρια? Αν θυμάμαι καλά δεν αλλάζουν αυτά που είναι κοντά στο Α/Κ. Αν όμως είναι από τα καινούρια σημαίνει ότι το Α/Κ δεν είναι κοντά...

Τα ποιο δίπλα στενά είσαι σίγουρα καινούργια για το συγκεκριμένο που είναι δίπλα στο Α/Κ δεν είμαι σίγουρος γιατί δε θυμάμαι. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

EDIT: Το κοίταξα το ΚV και είναι από τα παλιά η απόσταση απο το Κ/V  είναι <40μ και το Α/Κ απέναντι.

Επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμη να δοκιμάσω το ρουτερ πάνω στον κατανεμητή γιατί δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να πάρω ρεύμα. Πιστεύεις ότι θα έχω μεγάλη απώλεια?

Επεξ/σία από Shiroe_shin
Δημοσ.

Τελικά βγήκες ασπροπρόσωπος, 5/50 συγχρονίζει το ρούτερ! από κάτω είναι η εικόνα με τα details να μου πειτε αν βλέπετε τιποτα ασυνήθιστο 

NWIEdEF.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...