nexus5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω την καρτα,εχω και ενα 750 τροφοδοτικοcoolermaster χριαζομαι αλλο τροφοδοτικο? εχω πανω ι7-4790κ θελω να κανω oc to Πσ να παρω καινουριο τροφοδοτικο?θα κανω και την καρτα οc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τι σε απασχολεί? Τα watt ή η αξιοπιστία του τροφοδοτικού. Ποιο Coolermaster έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τι σε απασχολεί? Τα watt ή η αξιοπιστία του τροφοδοτικού. Ποιο Coolermaster έχεις? http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsi2emNBzCPLZy0EidQBixUFPw7iH4iz-HET2gaYjqiUaAkUb8P8HAQ ροταω γτ ισως τραβιξουνε περρισοτερα ww Μετο Oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κάνε ότι γουστάρεις. Βάλε και 2 gpu, κάνε και oc. Είναι μεγάλο το τροφοδοτικό, το οποίο μεν είναι καλό, αλλά υπάρχουν και καλύτερα. Αφού πήγες σε Coolermaster, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε V series. Αλλά και αυτό καλό είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Υπέρ φτάνει και περισσεύει το gm 750w για αυτά που θες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα