Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταπεινο ειναι συστημα με εναν x2 athlon, 2gb ddr2 ram και εναν απλο hdd, αυτο που εχεις μονο ταπεινο δεν το λες.. Παρολα αυτα ακομα και στο παραπανω εαν ο δισκος ειναι της προκοπης και οχι κανας sata1 θα τρεχουν νερο και εκει. Driver να υπαρχουν και ολα καλα απο κει και επειτα.

Ρε παιδιά τι μηχανήματα έχετε; Το PC μου (που το εχω για ταινίες και downloads) είναι ενα ταπεινό i3, με 8GB DDR3 RAM και εναν SSD και τα 10ρια φυσάνε. Ναι εχουν και τα αρνητικά τους αλλά η ταχύτητα είναι τρομερή

• Like 4
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάστασή σου. Δεν είναι αργά.

Το έκανα τρεις φορές "καθαρή" εγκατάσταση σε διάρκεια δύω μηνών αλλά συνέχισε να καθυστερεί πολύ, και μιλάμε για κάτι πολύ απλά πράγματα (άνοιγμα και διάβασμα βίντεο, φώτο, σερφάρισμα με Chrome). Επίσης το λάπτοπ μου (i3 2nd gen, 4gb ram ddr3, nvidia 410M) δεν ήταν ποτέ φορτωμένο με πολλά προγράμματα και όλα ήταν απενεργοποιημένα στο windows start-up, ούτε χωριστό anti-virus δεν χρησιμοποίησα εκτός από αυτό που είναι ενσωματωμένο . Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω ακόμα και το Cortana, Edge κτλ. αλλά το ίδιο λειτουργούσε.

Δημοσ.

Σαν τα 7αρια δεν υπαρχει αλλο λειτουργικο.Δηλαδη τι παραπανω θελει η MS απο το 55,71% για να το καταλαβει; Παει και φτιαχνει τια αηδιες 8 και 10 και πςριμενει να πουλησει....

• Like 11
Δημοσ.

Σαν τα XP δεν έχει, κακά τα ψέματα! Αιώνες μπροστά σε αισθητική και ασφάλεια! Ποιός ο λόγος να αναβαθμίσω; Μια χαρά είμαι! Οοοοοοταν μετά απο χρόνια νοιώσω την ανάγκη για κάτι καλύτερο και πιο σύγχρονο, το γυρνάω σε λινουξάκι και τέρμα η Micro$oft για εμενα :)

σορρυ κιολας αλλα ουτε αισθητικη ειχαν ουτε ασφαλεια, ναι για την εποχη τους καλα ηταν αλλα μεχρι εκει, ας τα αφησουμε στο παρελθον, φιλικα παντα :)

• Like 7
Δημοσ.

Μετάνιωσα που πήγα από 7 σε 10. Έχουν άπειρα bug και γενικά ... δεν ρε παιδί μου. Μου δίνουν την αίσθηση της "προχειράτζας" ... δεν ξέρω γιατί.

• Like 5
Δημοσ.

Παιδια η χρυση τομη ειναι τα 8.1 μην το πολυ κουραζουμε το θεμα.

Συμφωνώ. Windows 8.1 με Classic Shell ή κάποιο παρόμοιο για όποιον θέλει menu και λειτουργεί καλύτερα από τα 10 και με τα κλασσικά desktop apps. Όταν με το καλό βγει το DX12 και αν πιάσει και δεν χάσει από το Vulkan, βάζουμε και 10 για τα games.

Δημοσ.

Μετάνιωσα που πήγα από 7 σε 10. Έχουν άπειρα bug και γενικά ... δεν ρε παιδί μου. Μου δίνουν την αίσθηση της "προχειράτζας" ... δεν ξέρω γιατί.

ακριβως αυτο ειναι

Το πρόβλημα της MSFT ήταν ότι έδωσε στο κοινό την έκδοση που δίνει στους κατασκευαστές (RTM) με αποτέλεσμα πολλοί υπολογιστές να μην έχουν drivers day 1. Η καρτά γραφικών μου, πχ που είναι του 2011 ακόμα δεν έχει drivers (ATI Radeon HD), ενώ γενικά υπάρχουν ακόμα bugs τα οποία η εταιρεία τρέχει να τα καλύψει κάθε μήνα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης από 7/8.1. Προσωπικά, τα έβαλα για να καπαρώσω το δωρεάν κλειδί και θα τα ξαναβάλω όταν βγει το πρώτο service pack ή τα 10.1 :P

συμφωνω . και εμενα η καρτα γραφικων μου δημιουργησε προβλημα στον 2 μηνα που τα εβαλα και εκανα φορματ και εγκατεστησα τα 7 . τωρα το εικονιδιο των windows10 μου λεει να αλαξω την καρτα .

• Like 1
Δημοσ.

o θειος-θεια με το λαπτοπ που απλα σερφαρει και ο,τι αλλο, αποκλειεται να ασχοληθει να βαλει 10 και γιατι να το κανει?

και ολοι οι υπολοιποι που φαγαμε τα νιατα μας στα φορματ και τις αναβαθμισεις απο τα 3.1 παλι δεν υπαρχει λογος αφου τα 7-8 πανε νερο.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τα XP δεν έχει, κακά τα ψέματα! Αιώνες μπροστά σε αισθητική και ασφάλεια! Ποιός ο λόγος να αναβαθμίσω; Μια χαρά είμαι! Οοοοοοταν μετά απο χρόνια νοιώσω την ανάγκη για κάτι καλύτερο και πιο σύγχρονο, το γυρνάω σε λινουξάκι και τέρμα η Micro$oft για εμενα :)

Καπνιζεις Μαριχουανα?

• Like 13
  • Super Moderators
Δημοσ.

σορρυ κιολας αλλα ουτε αισθητικη ειχαν ουτε ασφαλεια, ναι για την εποχη τους καλα ηταν αλλα μεχρι εκει, ας τα αφησουμε στο παρελθον, φιλικα παντα :)

Καπνιζεις Μαριχουανα?

sarcasm.jpg

• Like 9
Δημοσ.

8% και τα δινει  και τσαμπα!!!! και θελει και να χαιρεται και ολας με αυτο;Που εχουμε φτασει, να δω τι αλλο θα διαβασω.

Απο τα 7 με βλεπω να φευγω απο τα επομενα win και αυτο εαν...

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικά εικονογραφημένα και σήμερις.

Μερικοί περιμένουν σε 6 μήνες κυκλοφορίας τα win10 να έχουν 120% της αγοράς,ειδάλλως είναι μούφα...

Εντάξει.

• Like 7
Δημοσ.

Κλασσικά εικονογραφημένα και σήμερις.

Μερικοί περιμένουν σε 6 μήνες κυκλοφορίας τα win10 να έχουν 120% της αγοράς,ειδάλλως είναι μούφα...

Εντάξει.

Βασικά ναι. Αν αναλογιστείς ότι

1)ακολούθησαν τα 8άρια που όταν βγήκαν ήταν τρισάθλια

2)σταμάτησαν την υποστήριξη των windows XP που είχε πολύ μεγάλο ποσοστό παλιώτερα

3)Τα δίνουν δωρεάν

Το 8% για εμένα είναι αποτυχία. Ειδικά όταν βλέπεις το ποσοστό που έχουν τα windows 7 ακόμα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...