Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να χτυπιέται η MS δεν αλλάζω τα 8.1 στα surface tablet μου :P

Αμα δεν στρώσει πολλές ανισορροπίες,παιδικές ασθένειες,UI σε tablet/touch mode.

Ουτε η Cortana με ενδιαφέρει ουτε ο baggy Edge browser,ουτε καν οι uneversal app που ζητημα 2-3% του συνόλου των εφαρμογών εχει.

Ουτε ανέχομαι το νηπιακό στάδιο(αστείο στην κυριολεξία) Notification Center που ειναι για κλάματα.

Και στο Pro 4 αν το τιμήσω θα τα ξήλωσω day one τα 10αρια και 8.1 θα βάλω.

Σε 2-3 χρόνια βλεπουμε με τα 10.3 η 10.4 οπως ονομάζονται οταν βελτιώσει πολλά πράγματα και αλλάξει μυαλά.

Με οτι εγραψες με ζαλησες λιγο ρε συ.

Οκ δεν διαφωνω οτι κι εμενα στο Surface pro 3 δεν μου αρεσει το touch ui αλλα μην λεμε οτι και το surface pro 4 να παρεις θα τα ξηλωσεις απο την πρωτη μερα και θα βαλεις τα 8.1. Θα το στρωσουν και στα win 10 το touch ui.

Sorry κιολας δηλδη το notification που εχει η apple ειναι πολυ καλυτερο? ισως λιγο πιο ομαδοποιημενο αλλα καλυτερο δεν το λες. Το να εχεις enable την Cortana ειναι αψογο γιατι σε ειδοποιει για πολλα πολλα πραγματα που εχεις δηλωσει ενδιαφερον. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ αν δεν το ξερεις ηδη.

"baggy Edge browser"???????? Το μονο ΜΕΓΑ λαθος που εκαναν, ηταν αυτο που ελεγα απο τις beta κιολας εκδοσεις. ΟΤΙ θα φανε τρομερο βρισιμο αμα βγαλουν νεο browser χωρις να υποστηριζει extensions απο την αρχη. κι ετσι εγινε. απλο. :)

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις που αναφέρεις, για κακή σου τύχη δε λειτουργούν.

Xρησιμοποιώ AOSP Android, χωρίς Google Apps,

οπότε το μηδενιστικό σχόλιό σου για privacy στο Android γενικά, είναι άτοπο. Για να μαθαίνεις, το πληκτρολόγιο σε AOSP android, δεν έχει keylogger. Δέν είναι κάν Google Keyboard.

Ο Duarte σχεδίασε το UI σε iOS & Android. Και τα 2 λειτουργικά, αποτελούν το 97% της αγοράς στο mobile, οπότε η άποψη του Duarte μετράει και φυσικά είναι είδηση.

Εσύ ποιά διεπιφάνεια λειτουργικού συστήματος έχεις σχεδιάσει;

Απ' ότι φαίνεται είσαι μεγάλος γνώστης  :blink:

Σε μένα γιατί λειτουργούν; Μήπως γιατί κάθισα και τις έφτιαξα;

Android χωρίς Google Apps, wow! Δηλαδή δεν έχεις store; Ούτε Gmail; Χμμμμμμ...

Δηλαδή το πληκτρολόγιο της MS έχει keylogger; Σου λέει ότι αν θες μπορεί να καταγράφει το τι γράφεις, για να βελτιώσει την πρόβλεψη καθώς επίσης και για να βελτιώσει την Cortana. Δεν θες; Απενεργοποίησέ το... Αλλά το περίεργό που είναι ακριβώς; Πως θα βελτιώσεις την πρόβλεψη στον καθένα ξεχωριστά (γιατί διαφορετικά γράφει ο καθένας μας), χωρίς feedback;

WoW, σχεδίασε τα 2 πιο άσχημα λειτουργικά! Μπράβο του... App Drawers!!!

Εγώ δεν σχεδίασα καμία. Εσύ πάλι;

Εγώ γνώστης είμαι, διότι αυτή είναι η δουλειά μου και οι σπουδές μου. Εσύ με το σήμα του Play Store, τι είσαι εκτός από MS hater και Google Lover;

Δημοσ.

Σε μένα γιατί λειτουργούν; Μήπως γιατί κάθισα και τις έφτιαξα;

Android χωρίς Google Apps, wow! Δηλαδή δεν έχεις store; Ούτε Gmail; Χμμμμμμ...

Δηλαδή το πληκτρολόγιο της MS έχει keylogger; Σου λέει ότι αν θες μπορεί να καταγράφει το τι γράφεις, για να βελτιώσει την πρόβλεψη καθώς επίσης και για να βελτιώσει την Cortana. Δεν θες; Απενεργοποίησέ το... Αλλά το περίεργό που είναι ακριβώς; Πως θα βελτιώσεις την πρόβλεψη στον καθένα ξεχωριστά (γιατί διαφορετικά γράφει ο καθένας μας), χωρίς feedback;

WoW, σχεδίασε τα 2 πιο άσχημα λειτουργικά! Μπράβο του... App Drawers!!!

Εγώ δεν σχεδίασα καμία. Εσύ πάλι;

Εγώ γνώστης είμαι, διότι αυτή είναι η δουλειά μου και οι σπουδές μου. Εσύ με το σήμα του Play Store, τι είσαι εκτός από MS hater και Google Lover;

Είδε το ψαράκι logo και tσίμπησε;

Όχι δεν έχω Store ούτε Google Services.

Ναι, το πληκτρολόγιο της MS έχει keylogger και η δουλειά του είναι να καταγράφει, προφανώς.

Τα 2 πιό άσχημα λειτουργικά, κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη όλου του κόσμου, όχι.

Δέν απενεργοποιείται το μπανιστήρι στα Windows. Εϊναι κλειστού κώδικα άλλωστε. Πού ξέρεις εσύ τί κάνει πίσω από την πλάτη σου; Επειδή πάτησες 2-3 κουμπιά;

Το Android (της Google) γενικά, είναι το μόνο mobile λειτουργικό σύστημα (μαζικής κατανάλλωσης) το οποίο σου δίνει ουσιαστική επιλογή για ιδιωτικότητα και διαφάνεια.

Σε αντίθεση με Windows, iOS, μπορείς να εγκαταστήσεις AOSP χωρίς κανένα από τους αγαπημένους σου νταβατζήδες. Η ίδια η Google σου δίνει αυτή την επιλογή.

Τώρα, εάν εσύ τρώς ότι σου σερβίρουν, είναι σίγουρα δικό σου πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδε το ψαράκι logo και tσίμπησε;

Όχι δεν έχω Store ούτε Google Services.

Ναι, το πληκτρολόγιο της MS έχει keylogger και η δουλειά του είναι να καταγράφει, προφανώς.

Τα 2 πιό άσχημα λειτουργικά, κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη όλου του κόσμου, όχι.

Δέν απενεργοποιείται το μπανιστήρι στα Windows. Εϊναι κλειστού κώδικα άλλωστε. Πού ξέρεις εσύ τί κάνει πίσω από την πλάτη σου; Επειδή πάτησες 2-3 κουμπιά;

Το Android (της Google) γενικά, είναι το μόνο mobile λειτουργικό σύστημα (μαζικής κατανάλλωσης) το οποίο σου δίνει ουσιαστική επιλογή για ιδιωτικότητα και διαφάνεια.

Σε αντίθεση με Windows, iOS, μπορείς να εγκαταστήσεις AOSP χωρίς κανένα από τους αγαπημένους σου νταβατζήδες. Η ίδια η Google σου δίνει αυτή την επιλογή.

Τώρα, εάν εσύ τρώς ότι σου σερβίρουν, είναι σίγουρα δικό σου πρόβλημα.

Αν εγώ είχα το σήμα της MS, τι θα καταλάβαινες;

Άρα δεν έχεις smartphone. Χωρίς store και mail έχεις ένα κινητό που παίρνει τηλ. Απλώς να το ξεκαθαρίσουμε. Πάμε παρακάτω.

Αν κατάλαβες ότι έχει keylogger, τότε συγγνώμη (όχι πραγματικά...) αλλά είσαι άσχετος, και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούνε κάποια πράγματα. Αν εσύ πιστεύεις ότι μία υπηρεσία μπορεί να βελτιωθεί μαγικά, κατέβα απ'το ροζ σύννεφο, γιατί θα πέσεις...

Ο περισσότερος κόσμος, δεν κρίνει τίποτα. Απλά αγοράζει ό,τι είδε να διαφημίζεται. Το marketing είναι το παν.

Δεν απενεργοποιείται λες, αλλά έχεις την επιλογή να το απενεργοποιήσεις. PEBCAK.

Πίσω απ'την πλάτη μου; Βάλε wireshark, και δες τι πάει που...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANDROID;;;; Ψηλέ, εκτίθεσαι... Θα γελάσουν και οι πέτρες...

Αν δεν ήθελα smartphone, θα αγόραζα 3310. Αν εσύ έχεις το κινητό σου, μόνο για games, να το χαίρεσαι. Κάποιος κόσμος στηρίζεται στο κινητό του για παραγωγικότητα και εργασία. Αν δεν έχω τον "νταβατζή", δεν θα έχω υπηρεσίες. Χωρίς υπηρεσίες, δεν έχει και δουλειά. So simple...

Όταν μεγαλώσεις, εδώ θα είναι τα forums, θα μπορείς να ξαναγράψεις χωρίς να γελάνε οι συνομιλητές σου μαζί σου. Βγάζεις μάτι ότι δεν είσαι σχετικός με τεχνολογία. Μη μας πρήζεις...

Επεξ/σία από YngwieMalmsteen
  • Like 2
Δημοσ.

1. Αν εγώ είχα το σήμα της MS, τι θα καταλάβαινες;

Άλλο εσύ, άλλο ΕΓΩ.

2. Άρα δεν έχεις smartphone. Χωρίς store και mail έχεις ένα κινητό που παίρνει τηλ. Απλώς να το ξεκαθαρίσουμε. Πάμε παρακάτω.

Browsing, eBooks, Podcasts, torrents, Video, Games, Music, σημειώσεις...

Πάμε παρακάτω!!!

3. Αν κατάλαβες ότι έχει keylogger, τότε συγγνώμη (όχι πραγματικά...) αλλά είσαι άσχετος.

Το αντίθετο θα έλεγα.

4. Ο περισσότερος κόσμος, δεν κρίνει τίποτα.

Χμ, μάλλον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.

5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANDROID;;;; Ψηλέ, εκτίθεσαι... Θα γελάσουν και οι πέτρες...

Υπάρχει μια ιστοσελίδα www.Wikipedia.org. Εκεί, μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με το τί είναι Android.

6. Αν δεν ήθελα smartphone, θα αγόραζα 3310.

Ίσως να θεωρείς (εσφαλμένα) ότι όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες ανάγκες /προτιμήσεις μ' εσένα.

Πάμε παρακάτω!!!

7. Αν δεν έχω τον "νταβατζή", δεν θα έχω υπηρεσίες. Χωρίς υπηρεσίες, δεν έχει και δουλειά. So simple...

Αφού το δέχεσαι (το μπανιστήρι), δε θα έγραφες ανοησίες του στύλ:

Μιλάνε για keyloggers χρήστες Android... Πεθαίνω...

...διότι γίνεσαι αστείος. So Simple...

8. Βγάζεις μάτι ότι δεν είσαι σχετικός με τεχνολογία. Μη μας πρήζεις...

Μία σόδα, και σου πέρασε το πρήξιμο, εκτός και άν όντως πεθαίνεις, θα έπρεπε να πάς στο γιατρό.

Πάμε παρακάτω!!!

Δημοσ.

1. Αν εγώ είχα το σήμα της MS, τι θα καταλάβαινες;

Άλλο εσύ, άλλο ΕΓΩ.

2. Άρα δεν έχεις smartphone. Χωρίς store και mail έχεις ένα κινητό που παίρνει τηλ. Απλώς να το ξεκαθαρίσουμε. Πάμε παρακάτω.

Browsing, eBooks, Podcasts, torrents, Video, Games, Music, σημειώσεις...

Πάμε παρακάτω!!!

3. Αν κατάλαβες ότι έχει keylogger, τότε συγγνώμη (όχι πραγματικά...) αλλά είσαι άσχετος.

Το αντίθετο θα έλεγα.

4. Ο περισσότερος κόσμος, δεν κρίνει τίποτα.

Χμ, μάλλον υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.

5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANDROID;;;; Ψηλέ, εκτίθεσαι... Θα γελάσουν και οι πέτρες...

Υπάρχει μια ιστοσελίδα www.Wikipedia.org. Εκεί, μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με το τί είναι Android.

6. Αν δεν ήθελα smartphone, θα αγόραζα 3310.

Ίσως να θεωρείς (εσφαλμένα) ότι όλος ο κόσμος έχει τις ίδιες ανάγκες /προτιμήσεις μ' εσένα.

Πάμε παρακάτω!!!

7. Αν δεν έχω τον "νταβατζή", δεν θα έχω υπηρεσίες. Χωρίς υπηρεσίες, δεν έχει και δουλειά. So simple...

Αφού το δέχεσαι (το μπανιστήρι), δε θα έγραφες ανοησίες του στύλ:

Μιλάνε για keyloggers χρήστες Android... Πεθαίνω...

...διότι γίνεσαι αστείος.

8. Βγάζεις μάτι ότι δεν είσαι σχετικός με τεχνολογία. Μη μας πρήζεις...

Μία σόδα, και σου πέρασε το πρήξιμο, εκτός και άν όντως πεθαίνεις, θα έπρεπε να πάς στο γιατρό.

Πάμε παρακάτω!!!

Χαίρομαι που κάθε 15χρονο έχει πια πρόσβαση στο internet!

Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Χαίρομαι που κάθε 15χρονο έχει πια πρόσβαση στο internet!

Καλή συνέχεια!

Είδες, μπορείς να μπαίνεις και να μας λές την άποψή σου.

Δημοσ.

Αφου ειναι τζαμπα,τα ποσοστα μου φαινονται μικρα.Καλα δεν το βλεπουν πως σχεδον ολοι γουσταρουν τα 7 επειδη ειναι ευκολα στη χρηση τους??Γιατι δεν βγαζουν κατι παρομοιο για καινουργια windows,παρα τα "διαστημικα" 8-10 που πηγαινουν πιο πολυ στα windows phone.

Γιατί οι πωλήσεις υπολογιστών συνεχώς πέφτουν, ενώ κινητών συσκευών (τηλέφωνα κυρίως αλλά και τάμπλετ) συνεχώς ανεβαίνουν.

Στις κινητές συσκευές η Μικρομαλακή έχει μείνει πολύ πίσω και κυριαρχεί η Google και η Apple.

Αν θέλει η Μικρομαλακή να συνεχίσει ως κυρίαρχος των λειτουργικών συστημάτων, πρέπει σώνει και καλά να μας βάλει να χρησιμοποιούμε OS με μπασταρδεμένο interface που θα "πηγαίνει με όλα" με την ελπίδα να αποσπάσει μερίδιο από τις κινητές συσκευές αν έχουμε ενιαίο λειτουργικό σε όλα τα εργαλεία μας.

Στις εταιρείες που αποτελούν και το μεγαλυτερο πελάτη, τουλάχιστον για την τρέχουσα 10ετία δεν έχει σοβαρό αντίπαλο, όμως όσο τα google docs κλπ προοδεύουν κι εκεί αρχίζει ανταγωνισμός.

Επίσης πολύ χρήμα έχει η αγορά παιχνιδιών-οικιακής διασκέδασης.

Τα 10άρια εκεί είναι μια σχετική "πρόοδος" καθώς θα αναβαθμιστούν με τον καιρό οι επιδόσεις και παλαιότερων συστημάτων, καθώς αρκει να υπάρχουν drivers και τότε βλέπουμε εμφανώς βελτιωμένες ταχύτητες και γραφικά σε σύγκριση με 7άρια.

Δημοσ.

Με οτι εγραψες με ζαλησες λιγο ρε συ.

Οκ δεν διαφωνω οτι κι εμενα στο Surface pro 3 δεν μου αρεσει το touch ui αλλα μην λεμε οτι και το surface pro 4 να παρεις θα τα ξηλωσεις απο την πρωτη μερα και θα βαλεις τα 8.1. Θα το στρωσουν και στα win 10 το touch ui.

Sorry κιολας δηλδη το notification που εχει η apple ειναι πολυ καλυτερο? ισως λιγο πιο ομαδοποιημενο αλλα καλυτερο δεν το λες. Το να εχεις enable την Cortana ειναι αψογο γιατι σε ειδοποιει για πολλα πολλα πραγματα που εχεις δηλωσει ενδιαφερον. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ αν δεν το ξερεις ηδη.

"baggy Edge browser"???????? Το μονο ΜΕΓΑ λαθος που εκαναν, ηταν αυτο που ελεγα απο τις beta κιολας εκδοσεις. ΟΤΙ θα φανε τρομερο βρισιμο αμα βγαλουν νεο browser χωρις να υποστηριζει extensions απο την αρχη. κι ετσι εγινε. απλο. :)

Όταν βάλουν full screen option στον Edge,όταν βάλουν εγγενή υποστήριξη gestures swipe back/forward τότε θα πω ότι ο Edge είναι all around browser και για αφη και ποντικοπληκτολογια.

Η notification είναι αστείο πραγματικά.

Πως γίνεται να μην βάλουν στο εικονίδιο αυξομείωσης φωτεινότητας μια μπαρα που θα το αυξομειώσεις από 0-100% όπως στα 8.1

Τι βιτσιο είναι αυτό μόνο 25-50-75-100% αυστηρά.

Πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις δηλαδή διπλή-τριπλή κίνηση επιπλέον;;;

Είναι αστεία πράγματα.

Γιατί δεν βάζουν ένα power button στην notification,πρεπει με το ζόρι μα πηγαίνω κάτω κατω αριστερά γωνία για να κλείσω το pc η επανεκκίνηση;;;

Γιατί αφαίρεσαν από  tablet mode το power button δεξιά πάνω που βόλευε πολύ περισσότερο σε αφη χρήση;;;

Και το χειρότερο το scrolling στην start screen σε tablet mode είναι καρκίνωμα σε κάθετη φορα αντί οριζόντια.

Ποιος νοήμων εγκέφαλος σκέφτηκε αυτό το φρανσκεσταιν;;;

Άντε πες στα κινητά βολεύει windows mobile είναι δυνατόν να το βάζουν σε tablet.

Μην πω για το store η δομή, λειτουργικότητα και φιλικότητα είναι τραγικό επίπεδο.

Είναι δυνατόν να μην μπορώ να δω ομαδοποιημένα τα app που αγόρασα συνολικά η αυτά που έχω εγκαταστήσει στο εκάστοτε μηχάνημα η αυτά που δεν έχω εγκαταστήσει από το σύνολο που μου ανήκουν;;;;

Αυτά είναι αστειότητες το λιγότερο.

Γιατί σε multitasking η εναλλαγή να γίνεται σε στυλ σκοποβολή να πετύχεις το X που ενδείκνυται ως mouse friendly αντί το πιο εύχρηστο και φιλικό για touch χειρισμο με full gestures κίνηση;;;

Όλα τα παραπάνω με έχουν ξενερωσει όπως και πάρα πολλούς χρήστες εξίσου όπου στο insider support υπήρχε θέμα με εκατοντάδες σελίδες και εκατοντάδες αναφορές χρηστών για την υποβάθμιση εμπειρίας χρήσης σε tablet/touch mode και η MS σφυρίζει αδιάφορα.

Στο desktop ωραίες οι αλλαγές αλλά γιατί να πειράξει και χαλάσει το tablet/touch mode των 8.1;;;;

Δηλαδή για να επαναφέρει αυτό το start menu λες και είναι η αρχή και ο τέλος των windows και χωρίς αυτό το χάος η η καταστροφή η που απλώς θα μπορούσε να εξαφανίσει εντελώς οτιδήποτε tablet/touch σε ντεσκτοπ κατάσταση έπρεπε να τα γκρεμίσει όλα ακόμα και τα θετικά;;;; 

Το continuum θα ειχε νόημα να κάνεις εναλλαγή από windows 7/10 σε windows 8.1.

Η τέλος πάντως να δώσει επιλογές παραμετροποιησης πολύ περισσότερες να έχει ο χρήστης σε επίπεδο UI. 

Δημοσ.

Βασικα εχε χαρη που δεν εχουν ηδη βγει παιχνιδια για DX12 και τα Windows 10 εχουν ακομα θεματακια με drivers και υποστηριξη,αλλιως να δειτε αργοτερα το ποσοστο πως θα ανεβει. Και προφανως τα Windows 8 αντικειμενικα για Desktop ειναι μαπα,αλλα για tablet τα σπανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...