Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που τα κρατάω είναι η native υποστήριξη 4k ανάλυση στην οθόνη χωρίς θέματα αλλιώς 8.1 χαλαρός κ τπτ μου ιδικά με της σπάστηκα ενημέρωσης

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν κάτι εταιρίες κολοσσοί τύπου Sony και άλλες χακάρωνται, όταν ακόμα εταιρίες που  προσφέρουν antivirus firewalls   χακάρωνται κι αυτές, όταν μυστικές υπηρεσίες χακάρουν ασύστολα κράτη - κυβερνήσεις - ανταγωνιστικές πολυεθνικές κτλπ, και πετάγεται ο μέσος χρήστης απ τον καναπέ και κρίνει ένα λειτουργικό (οποιοδήποτε , δεν έχει σημασία ) απ το αν είναι ασφαλές ή όχι τότε πραγματικά ...... πιο γραφικός πεθαίνεις.   

• Like 1
Δημοσ.

Που να χτυπιέται η MS δεν αλλάζω τα 8.1 στα surface tablet μου:P

Αμα δεν στρώσει πολλές ανισορροπίες,παιδικές ασθένειες,UI σε tablet/touch mode.

Ουτε η Cortana με ενδιαφέρει ουτε ο baggy Edge browser,ουτε καν οι uneversal app που ζητημα 2-3% του συνόλου των εφαρμογών εχει.

Ουτε ανέχομαι το νηπιακό στάδιο(αστείο στην κυριολεξία) Notification Center που ειναι για κλάματα.

Και στο Pro 4 αν το τιμήσω θα τα ξήλωσω day one τα 10αρια και 8.1 θα βάλω.

Σε 2-3 χρόνια βλεπουμε με τα 10.3 η 10.4 οπως ονομάζονται οταν βελτιώσει πολλά πράγματα και αλλάξει μυαλά.

Δημοσ.

Που να χτυπιέται η MS δεν αλλάζω τα 8.1 στα surface tablet μου:P

Αμα δεν στρώσει πολλές ανισορροπίες,παιδικές ασθένειες,UI σε tablet/touch mode.

Ουτε η Cortana με ενδιαφέρει ουτε ο baggy Edge browser,ουτε καν οι uneversal app που ζητημα 2-3% του συνόλου των εφαρμογών εχει.

Ουτε ανέχομαι το νηπιακό στάδιο(αστείο στην κυριολεξία) Notification Center που ειναι για κλάματα.

Και στο Pro 4 αν το τιμήσω θα τα ξήλωσω day one τα 10αρια και 8.1 θα βάλω.

Σε 2-3 χρόνια βλεπουμε με τα 10.3 η 10.4 οπως ονομάζονται οταν βελτιώσει πολλά πράγματα και αλλάξει μυαλά.

Τα έχεις χρησιμοποιήσει γιαβρί μου;
  • Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι με όλα τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω, αν εγώ χρησιμοποιώ άλλο λειτουργικό της microsoft, κι όχι τα Windows 10 και όλα λειτουργούν άψογα τουλάχιστον στο δικό μου PC! Windows 11? 12? (15? 16??) - Δεν ξέρω...

• Like 2
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι με όλα τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω, αν εγώ χρησιμοποιώ άλλο λειτουργικό της microsoft, κι όχι τα Windows 10 και όλα λειτουργούν άψογα τουλάχιστον στο δικό μου PC! Windows 11? 12? (15? 16??) - Δεν ξέρω...

Στους χρηστες του ινσομνια τίποτα δεν λειτουργεί σωστά :P

Στο 10% τερματίζουν, εξού και το 10 στο όνομα

Πιο χάλια χιούμορ και απο το δικό μου
  • Like 1
Δημοσ.

Πωπωωωω...

Μιλάνε για keyloggers χρήστες Android... Πεθαίνω...

Πάρε, διάβασε, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τα Windows 10 για να δεις μόνος σου τις ρυθμίσεις, και μετά μπορείς να εκφέρεις γνώμη που θα βρει και ακροατήριο.

http://www.theverge.com/2015/8/23/9191989/windows-privacy-and-you

Μας έστειλες την εμπειρία του head of design της Google, ο οποίος μας είπε ότι τα Windows 10 δεν του άρεσαν και δεν αξίζουν...

Τα συγχαρητήριά μας!

Και μένα το Chrome OS με κάνει και κλαίω απ'τα γέλια, και γελάω και με τον κόσμο που δίνει χρήματα σε android συσκευές. So what?

Δηλαδή θες να μου πεις ότι η γνώμη των σχεδιαστών των Windows 10, για το Chrome OS και το Android, είναι οι καλύτερες; Αν τους ρωτούσες, θα σου έλεγαν ότι τους αρέσει αυτό που βλέπουν;

Εεε ρε τι διαβάζουμε...

Οι ρυθμίσεις που αναφέρεις, για κακή σου τύχη δε λειτουργούν.

Xρησιμοποιώ AOSP Android, χωρίς Google Apps,

οπότε το μηδενιστικό σχόλιό σου για privacy στο Android γενικά, είναι άτοπο. Για να μαθαίνεις, το πληκτρολόγιο σε AOSP android, δεν έχει keylogger. Δέν είναι κάν Google Keyboard.

Ο Duarte σχεδίασε το UI σε iOS & Android. Και τα 2 λειτουργικά, αποτελούν το 97% της αγοράς στο mobile, οπότε η άποψη του Duarte μετράει και φυσικά είναι είδηση.

Εσύ ποιά διεπιφάνεια λειτουργικού συστήματος έχεις σχεδιάσει;

Απ' ότι φαίνεται είσαι μεγάλος γνώστης  :blink:

Δημοσ.

Kαλα κανει. Εγω δεν ειμαι τρομοκρατης, δεν εχω τιποτα να κρυψω.

Και αμα ειναι να βοηθησουμε να αναστιλωθει το καπιταλιστικο συστημα μεσω των δεδομενων μας και τις διαφημισεις so be it.

Αν δεν σ'αρεσει πηγαινε σε αυτους.

brand-new-photo-confirms-that-kim-jong-u
Δημοσ.

Kαλα κανει. Εγω δεν ειμαι τρομοκρατης, δεν εχω τιποτα να κρυψω.

Και αμα ειναι να βοηθησουμε να αναστιλωθει το καπιταλιστικο συστημα μεσω των δεδομενων μας και τις διαφημισεις so be it.

Αν δεν σ'αρεσει πηγαινε σε αυτους.

brand-new-photo-confirms-that-kim-jong-u

CGUZYhnWwAAUFCJ.png

• Like 1
Δημοσ.

CGUZYhnWwAAUFCJ.png

Μεγάλη κουβέντα (δε σαρκάζω , το εννοώ) αλλά συνάμα και τεράστια παγίδα.

Στη περίπτωσή μας όμως ( δε πάει για σένα) ... Το δικαίωμα του καθενός στην ελευθερία του λόγου δε καθιστά υποχρέωση των υπολοίπων να ακούνε μαμακίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...