Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μερικοι ανθρωποι μενουν κολημενη στο παρελθον .

Windows 10 > windows 8.1 > windows 7...

Η μηπως με το νεο μοντερνο και ωραιο design δεν νιωθετε hackers ?

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ποσοστα ειναι πολυ λογικα .Το 90% που εχει pc/laptop δεν εχει ιδεα τι ειναι windows 10 ,8,7 κτλπ . Οσο για τις επηχειρησεις δεν συμφερει η μαζικη αναβαθμιση σε 10 η 8.1 απο την στιγμη που τα 7αρια ειναι αρκετα καλα . Οσο για τα xp γελαω..

Επεξ/σία από rose21
  • Like 4
Δημοσ.

Μπορει να μου πει κανεις ποσο χωρο περνουν τα 10αρια μετα απο καθαρη εγκατασταση και updates? Θελω να δω αν χωρανε σε εναν 30αρη ssd που εχω, μαζι με λιγους drivers, μπας και αναβαθμισω. 

Δημοσ.

Noobαδες τα ποσοστα ειναι πολυ λογικα .Το 90% που εχει pc/laptop δεν εχει ιδεα τι ειναι windows 10 ,8,7 κτλπ . Οσο για τις επηχειρησεις δεν συμφερει η μαζικη αναβαθμιση σε 10 η 8.1 απο την στιγμη που τα 7αρια ειναι αρκετα καλα . Οσο για τα xp γελαω..

Για ποιο κόστος μιλάς; Αφού τα δίνει δωρεάν. 

• Like 2
Δημοσ.

Noobαδες τα ποσοστα ειναι πολυ λογικα .Το 90% που εχει pc/laptop δεν εχει ιδεα τι ειναι windows 10 ,8,7 κτλπ . Οσο για τις επηχειρησεις δεν συμφερει η μαζικη αναβαθμιση σε 10 η 8.1 απο την στιγμη που τα 7αρια ειναι αρκετα καλα . Οσο για τα xp γελαω..

4 Ερωτησεις μιας και βλεπω απο τα μηνυματα σου εναν ειδιμονα της τεχνολογιας απο πολλους ποτ εχει το insomnia...

1. Τι ειναι οι noobαδες και γιατι μας αποκαλεις καθ' αυτον τον τροπο?

2. Το 90% δεν ξερει τι ειναι οι διαφορες εκδοσεις των windows... Να υποθεσω γνωριζες και το ποσοστο των εκλογων πριν αυτες γινουν...

3."Στις επιχειρησεις δεν συμφερει να αναβαθμησουν το λειτουργικο τους"... Εχεις περασει ποτε οχι μεσα αλλα εστω και εξω απο επιχειρηση? (Εαν δεις κυκλο εργασιων σε ετησια αναλυτικη τα εξοδα εαν υπαρχουν για λειτουργικο ειναι λιγο πανω απο τις τσιχλες)

4. Με τα XP ποσο γελας? (απο το 1 μεχρι το 10)

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Report: Games with SecuROM and SafeDisc DRM won't run under Windows 10

Με την καμια για Windows 10.!!!!!

Βγαίνουν ακόμα τέτοια?

• Like 3
Δημοσ.

Μερικοι ανθρωποι μενουν κολημενη στο παρελθον .

Windows 10 > windows 8.1 > windows 7...

Η μηπως με το νεο μοντερνο και ωραιο design δεν νιωθετε hackers ?

Κλαίω με το παρακάτω, ο τύπος πρέπει να είναι το μεγαλύτερο fanboy που υπάρχει, μέχρι και σώβρακα με το σήμα της ΜS θα φοράει.

• Like 1
Δημοσ.

Report: Games with SecuROM and SafeDisc DRM won't run under Windows 10

Με την καμια για Windows 10.!!!!!

ποια παιχνιδια ειναι αυτα και σε ταραξαν τοσο πολυ?

• Like 3
Δημοσ.

Μπορει να μου πει κανεις ποσο χωρο περνουν τα 10αρια μετα απο καθαρη εγκατασταση και updates? Θελω να δω αν χωρανε σε εναν 30αρη ssd που εχω, μαζι με λιγους drivers, μπας και αναβαθμισω. 

Γυρω στα 12-16GB...

Δημοσ.
  • αλλά σαν τα 7 απλά κι έυκολα δεν είναι

Τι εννοει ο ποιητης και με το "απλά" και με το "ευκολα"?

**Ειλικρινα δεν ξερω, δεν ειρωνευομαι.

Δημοσ.

Καλά τα Windows 10 αλλά σαν τα Windows 3.1 τίποτε. Απλά και καθαρά σχεδιαστικά και πολύ γρήγορα. Δεν βιάζομαι να κάνω αναβάθμιση, ο χρόνος μετρά υπέρ μου.

• Like 7
Δημοσ.

Μηνυμα απο το μελλον (2035) μεσω καμπυλωσης του χωροχρονου...

Καλα τα Windows 17 αλλα σαν τα παλια καλα Windows 10 με τιποτα... Μα τι σκεφτοταν η Microsoft και τα αλλαξε...

CPU: Intel Quantum mechanic

Ram: 120 gb

SSD: 8 terabyte

GPU: NVIDIA Quantum mechanic

• Like 5
Δημοσ.

Αφου ειναι τζαμπα,τα ποσοστα μου φαινονται μικρα.Καλα δεν το βλεπουν πως σχεδον ολοι γουσταρουν τα 7 επειδη ειναι ευκολα στη χρηση τους??Γιατι δεν βγαζουν κατι παρομοιο για καινουργια windows,παρα τα "διαστημικα" 8-10 που πηγαινουν πιο πολυ στα windows phone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...