Προς το περιεχόμενο

Huawei Honor 3C original ή fake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω εδώ και 1 χρόνο ένα Huawei Honor 3C αγορασμένο από aliexpress.

Τελευταία έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι είναι fake γιατί:

α. Δεν μπορεί να παίξει απαιτητικά παιχνίδια ή κρασάρει (π.χ. Asphalt 8)

β. Λέει ότι είναι Octa Core, ενώ το original είναι Quad Core

γ. Στο πίσω καπάκι δε γράφει Honor

δ. Ήρθε με περασμένη Custom rom.

Δεν ξέρω αν όντως είναι fake και θα ήθελα, όποιος ξέρει, να με βοηθήσει.

Δημοσ.

Βάλε τα cpu-z και mobileuncle tools και δες τι λένε. Επίσης μπορείς να δοκιμασεις να βρεις κάποια original rom και να του την περάσεις, αλλά αν είναι μαϊμού, μπορεί να μπρικάρει.

Δημοσ.

Βάλε τα cpu-z και mobileuncle tools και δες τι λένε. Επίσης μπορείς να δοκιμασεις να βρεις κάποια original rom και να του την περάσεις, αλλά αν είναι μαϊμού, μπορεί να μπρικάρει.

CPU-Z: δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά, γιατί λέει ότι είναι 6,13 ίντσες

Mobileuncle tools: Πώς θα πάρω την πληροφορία για τους πυρήνες του CPU? Μου λέει ότι έχω τον ARMv7 Processor rev 3 (v71) 

Δημοσ.

Yπαρχει και με τον 6582 octa version!
Τωρα αμα εσυ εχεις μαιμου δν ξερω μπορει να ετυχες σε ελατωματικο κοματι!

Δημοσ.

Με προβληματίζει ότι στο πίσω καπάκι δε γράφει Honor, αλλά, στο κάτω μέρος γράφει Huawei. Επίσης όταν ξεκινάει μου βγάζει "3G change lives". Επίσης, η αγορά έγινε από Aliexpress.

Δημοσ.

@ChimairaX Όχι, το πήρα πριν από ένα χρόνο. Τώρα πλέον δεν υπάρχει στο aliexpress.

Δημοσ.

@ChimairaX Όχι, το πήρα πριν από ένα χρόνο. Τώρα πλέον δεν υπάρχει στο aliexpress.

Και μαϊμού να είναι, μετά από ένα χρόνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οπότε τι ψάχνεσαι!?
Δημοσ.

Και μαϊμού να είναι, μετά από ένα χρόνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οπότε τι ψάχνεσαι!?

Το θέμα είναι πως, σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να πάρω κινητό μέχρι 200€, επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό. Πώς θα ένιωθες, λοιπόν, αν άλλαζες ένα Octa Core με ένα Quad Core Android? Οπότε θέλω να διαπιστώσω αν όντως είναι κλώνος. Εκτός αυτού, θέλω να σχηματίσω άποψη για τα Huawei(και γενικά τα κινέζικα) κινητά, γιατί σε αυτήν την κατηγορία τιμής υπάρχει το Huawei P8 Lite, το οποίο προς το παρών, δεν κοιτάω λόγω κακής εμπειρίας με τα Huawei, αν και έχει σαφώς ανώτερα specs από το J5.

Δημοσ.

Τι σημασία έχει ο αριθμός των πυρήνων σαν νούμερο;;;;

Τα Huawei είναι εξαιρετικά σε γενικές γραμμές. Όσο για το P8 lite, μόνο η σχετικά μικρή μπαταρία του είναι θέμα, πολύ καλό σε αυτή την κατηγορία τιμής.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έβαλα τη σουίτα της Huawei στο PC και μου το αναγνωρίζει ως HUAWEI. Το ότι το αναγνωρίζει σημαίνει ότι είναι original?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...