Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα

Mετά την εγκατάσταση, το νέο λειτουργικό δεν αναγνωρίζει την 6770, υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα χωρίς να καταφύγω στην λύση του format;

για καινούριους οδηγούς κοίταξα στην σελίδα της HP αλλά οι υπάρχοντες είναι από το 2011, σκέπτομαι να περάσω οδηγούς από το leshcatlabs είναι αξιόπιστοι; την τελευταία φορά που τους δοκίμασα είχα συχνά μπλε οθόνες(σε windows 8,1)  και τους έβγαλα.

Kάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Eυχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Πέρασε αυτούς των 8.1. Δυστυχώς η HP μετά από 1 χρόνο σταματάει την υποστήριξη drivers στα λαπτοπ και εγώ έχω μείνει με αυτούς από το '11.

Δημοσ.

το πρόβλημα τελικά δεν είναι στη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού, επανέφερα το προηγούμενο(win 7) και πάλι η 6770 δεν λειτουργεί και οι drivers της ati κρασαρουν, δεν ξέρω μήπως είναι θέμα hardware διότι πριν ένα μήνα το είχα δώσει σε έναν γνωστό μου για αλλαγή του ανεμιστήρα της GPU.

Δημοσ.

Μαλλον η καρτα κοντευει να πεθανει.

Δοκιμασε να κανεις unistall τους drivers με το DDU και να τους περασεις παλι μπας κια δεν εχουν κατσει καλα γιατι μου ετυχε σε φορητο που μου εφεραν για επισκευη.

Δημοσ.
δοκίμασα όλους τους οδηγούς και από την AMD και από HP, έκανα δυο επαναφορές συστήματος από το backup του λειτουργικού που δίνει η HP, και μια καθαρή εγκατάσταση με windows 8.1 και η κατάσταση δεν άλλαξε, δυστυχώς μάλλον η κάρτα μας χαιρετά!!

για την ιστορία η HP έβγαλε καινούριους οδηγούς μετά από σχεδόν 4 χρόνια, ποτέ δεν είναι αργά.  

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νόμιζα για το δικό μου αλλά μόνο η ημερομηνία άλλαζε, η έκδοση έμενε ίδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...