ebola75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα Mετά την εγκατάσταση, το νέο λειτουργικό δεν αναγνωρίζει την 6770, υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα χωρίς να καταφύγω στην λύση του format; για καινούριους οδηγούς κοίταξα στην σελίδα της HP αλλά οι υπάρχοντες είναι από το 2011, σκέπτομαι να περάσω οδηγούς από το leshcatlabs είναι αξιόπιστοι; την τελευταία φορά που τους δοκίμασα είχα συχνά μπλε οθόνες(σε windows 8,1) και τους έβγαλα. Kάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Eυχαριστώ πολύ!!!
ebola75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δυστυχώς οι οδηγοί της AMD κρασαρουν και από το leshcatlabs επίσης
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πέρασε αυτούς των 8.1. Δυστυχώς η HP μετά από 1 χρόνο σταματάει την υποστήριξη drivers στα λαπτοπ και εγώ έχω μείνει με αυτούς από το '11.
ebola75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 το πρόβλημα τελικά δεν είναι στη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού, επανέφερα το προηγούμενο(win 7) και πάλι η 6770 δεν λειτουργεί και οι drivers της ati κρασαρουν, δεν ξέρω μήπως είναι θέμα hardware διότι πριν ένα μήνα το είχα δώσει σε έναν γνωστό μου για αλλαγή του ανεμιστήρα της GPU.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον η καρτα κοντευει να πεθανει. Δοκιμασε να κανεις unistall τους drivers με το DDU και να τους περασεις παλι μπας κια δεν εχουν κατσει καλα γιατι μου ετυχε σε φορητο που μου εφεραν για επισκευη.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θα πρέπει πρώτα να περάσεις τον driver της Intel και μετά τον catalyst που δίνει η ΗΡ.
ebola75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 δοκίμασα όλους τους οδηγούς και από την AMD και από HP, έκανα δυο επαναφορές συστήματος από το backup του λειτουργικού που δίνει η HP, και μια καθαρή εγκατάσταση με windows 8.1 και η κατάσταση δεν άλλαξε, δυστυχώς μάλλον η κάρτα μας χαιρετά!! για την ιστορία η HP έβγαλε καινούριους οδηγούς μετά από σχεδόν 4 χρόνια, ποτέ δεν είναι αργά.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ έτσι νόμιζα για το δικό μου αλλά μόνο η ημερομηνία άλλαζε, η έκδοση έμενε ίδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα