Dannie Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μου ζηταει το ID password το iphone αλλα βλεπω οτι εχω γραψει λαθος το email μου(ενα γραμμα).Πως μπορω να διορθωσω το λαθος email που εχω δωσει?Το σωστο email λειτουργει σωστα με τα μηνυματα. Ευχαριστω! (βλεπω στο icloud το λαθος email).
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν εννοείς ότι βλέπεις λάθος mail στα Settings>iCloud>Account, τότε σβήσε τον λογαριασμό και βάλε τον σωστό.
Dannie Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν εννοείς ότι βλέπεις λάθος mail στα Settings>iCloud>Account, τότε σβήσε τον λογαριασμό και βάλε τον σωστό. Πως σβηνεται?Παω εκει που εχει το ονομα μου και δειχνει το λαθος εμαιλ αλλα δεν μπορεις να πατησεις το βελακι...
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Settings>iCloud (scroll down) >delete account
Dannie Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το λαθος εμαιλ εχει περασει ως Apple ID και για οτιδηποτε μου ζηταει το Συνθηματικο Apple ID...? Πως μπορω να αλλαξω το Apple ID?
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εξ όσων γνωρίζω, για να δημιουργήσεις Apple ID πρέπει να έχεις πρόσβαση στο email που θα δηλώσεις ώστε να κάνεις veryfication. Μήπως όντως υπάρχει το email με το διαφορετικό γράμμα; Δες στο https://appleid.apple.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα