voltmod Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η εταιρεία Transcend Information ανακοίνωσε μία νέα σειρά solid state drives που έχει την ονομασία SSD570 και είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 64GB και 128GB ενώ καλύπτεται από τριετή εγγύηση. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σειρά προορίζεται για βιομηχανικές εφαρμογές. Η νέα σειρά κάνει χρήση του SATA III 6Gb/s interface και χρησιμοποιεί top-quality chips μνήμης SLC NAND flash ενώ είναι κατασκευασμένη σε form factor 2,5 ιντσών. Στην περίπτωση του μοντέλου με χωρητικότητα 128GB, οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής φτάνουν τα 510MB/s και 450MB/s αντίστοιχα. Τα νέα solid state drives της σειράς SSD570 εξοπλίζονται με τεχνολογίες IPS, Device Sleep, S.M.A.R.T, security command, ECC και global wear-leveling algorithm, για μέγιστη σταθερότητα και αξιοπιστία. Όσον αφορά στην λειτουργία Intelligent Power Shield (IPS), εξασφαλίζει τα δεδομένα (π.χ επεκτείνοντας το χρονικό διάστημα προτού το SSD εισέλθει σε write protection mode στην περίπτωση απώλειας ισχύος με στόχο να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα των δεδομένων και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο βλάβης της συσκευής). Να σημειώσουμε, ότι η νέα σειρά πέρα από μνήμη τύπου SLC NAND Flash βασίζεται στον ελεγκτή Transcend TS6500. Site: TechPowerUp
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Φοβούνται να αναφέρουν τις τιμές για SLC SSD ε? 7
coffeex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Φοβούνται να αναφέρουν τις τιμές για SLC SSD ε? Με πρόλαβες
Nikolas7_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 λετε να αξιζει τον κοπο απο MLC? ή ειναι μικρη η διαφορα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 λετε να αξιζει τον κοπο απο MLC? ή ειναι μικρη η διαφορα? Για αυτό που λέμε οικιακή χρήση? 3D NAND MLC φτάνουν και περισσεύουν ακόμα κι αν είναι "απαιτητική"...
Nikolas7_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καθαρα για την αξιοπιστια. Εγω εχω βαλει στο γραφειο μου SSD για το system και απο caviar black για αποθηκη. Ομως εβαλα τους Kingstone v300 (τους καλους) ευτυχως, και στα 2 χρονια ειμαι στο 100% health αλλα θα τους αλλαξω στην 4ετια οπως και να εχει, γιατι προτιμω να προνοω παρα να ψαχνομαι..τωρα αν κατσει καμια ευκαιρια νωριτερα μπορει να μπω στον πειρασμο..Γιαυτο ψαχνομαι και δεν το αφηνω..
ixthy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλά εμένα που μου χάλασε σκληρός 2 ετών τι να πω; Και έχω κάτι άλλους εδώ και 15 χρόνια και φυσάνε... Άσε είναι να μη σου κάτσει η ατυχία.
atheatos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η αξιοπιστία των SLC κερδίζει χρόνο με το χρόνο έδαφος. Είναι δυστυχώς ακριβοί αλλα για καποιον που θελει να έχει το κεφάλι του ήσυχο για παρα πολλά χρόνια είναι οτι καλύτερο. Εχω δοκιμάσει MLC για fusion drive αλλα λογω ασταμάτητης χρήσης ,στον χρόνο επάνω το health πέφτει στο 80%. Από την στιγμή που βρήκα μεταχειρισμένο SLC εχω ησυχάσει. Δουλεύει 5 χρόνια τωρα ασταματητα και δεν έχει πέσει κατω απο το 98% health που τον αγόρασα.....
Nikolas7_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η αξιοπιστία των SLC κερδίζει χρόνο με το χρόνο έδαφος. Είναι δυστυχώς ακριβοί αλλα για καποιον που θελει να έχει το κεφάλι του ήσυχο για παρα πολλά χρόνια είναι οτι καλύτερο. Εχω δοκιμάσει MLC για fusion drive αλλα λογω ασταμάτητης χρήσης ,στον χρόνο επάνω το health πέφτει στο 80%. Από την στιγμή που βρήκα μεταχειρισμένο SLC εχω ησυχάσει. Δουλεύει 5 χρόνια τωρα ασταματητα και δεν έχει πέσει κατω απο το 98% health που τον αγόρασα..... μεγαλη διαφορα αν εχεις κανει ιδια χρηση..Αν και δεν κανω τοσο σκληρη, μονο και μονο για να ησυχασω θα κανω την επενδυση στο μελλον.. Καλά εμένα που μου χάλασε σκληρός 2 ετών τι να πω; Και έχω κάτι άλλους εδώ και 15 χρόνια και φυσάνε... Άσε είναι να μη σου κάτσει η ατυχία. Οντως ειναι θεμα τυχης, εγω ευτυχως απο το 2003-4 που εχω τους πρωτους SATA δεν εχω ουτε μια αστοχια, 6 δισκοι ολοι αριστοι (ολοι WD). Αλλα καθε 3 χρονια περιπου παιρνω εναν καινουριο και ριχνω τα σημαντικα σε πανω απο 2...
michael92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για αυτό που λέμε οικιακή χρήση? 3D NAND MLC φτάνουν και περισσεύουν ακόμα κι αν είναι "απαιτητική"... Ακόμα και για χρήση σε server, φαίνεται να είναι πιο φθηνό να λιώνεις τους MLC και απλά να τους πετάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα