Stavros paokara4ever 1926 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω online games π.χ. (call of duty ghosts/league of legends) και κάποιος άλλος ταυτόχρονα βλέπει βίντεο στο youtube έχω lag και συχνά ανεβαίνει το ping, αυτό ευθύνετε στο router η στην σύνδεση με τον οτέ που εχω (24mbps αλλα μου δινουν 10 φωτο κατω). Και τι θα κερδίσω με το να αλλάξω router ?
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ειναι λογικο οταν καποιος σου τραβαει ιντερνετ να ανεβαινει το Ping σου. α.ζητα fast path. β.βαλε στο pc του αλλο καποιο προγραμμα πχ net limiter για να μειωνεις την ταχυτητα του. γ.μπες με καλωδιο ethernet εσυ. δ.με αλλο ρουτερ λιγα πραγματα εκτος αν μου πεις οτι εχεις κανα zte. ε.μαλλον εχεις Fast path ηδη γιατι βλεπω 19 ms ping. ζ.δεν τρεχουμε speedtest για μετρηση ταχυτητας αλλα για αρχη βλεπουμε ποσο συγχρονιζουμε μεσα στο ρουτερ.ειναι μεχρι 24.αν εισαι πχ 2 χιλιομετρα μακρυα απο το ακ τοτε ναι λογικο να παιζεις πχ 10 Mbit. κατα κυριο λογο φταιει η συνδεση αλλα και το ρουτερ αν ειναι κανα της πλακας πιταρει πιο ευκολα.οπως και αποφευγουμε να ειμαστε με wireless για gaming.επισης το θεμα ειναι οτι το utube ειδικα στην αρχη του Video κανει buffering Οποτε σε σκιζει λιγο αυτο.σε μερικα ρουτερ μπορει με το qos ή με bandwidth manager αν εχει να δωσειςπροτεραιοτητα σε σενα (ip που εχεις) ή να μειωσεις ταχυτητα/προτεραιοτητα σε αλλο Pc.χωρις να σημαινει οτι θα λυσεις το θεμα σου στο επακρο.απλα βελτιωνεις την κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα