parlapipas25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για αυτους που εχουν μεγαλα χερια το g502 μπορει και να μην τους βολεψει.Εκτος κι αν ειναι θεμα συνηθειας και το συνηθισουν. Εμενα να φανταστειτε που τα χερια μου ειναι λιγο μεγαλα αλλα οχι και τεραστια,λιγο πιο πανω απο τον μεσο ορο,στην αρχη το ποντικι μου φανηκε λιγο μικρο αλλα τωρα πλεον το χω συνηθισει. Απο αποψη αισθητηρα,λογισμικου, παραμετροποιηση,κλπ πολυ καλο. Για fps ειδικα οτι πρεπει. 1
Haris San Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το finalmouse μονο απο amazon δυστυχως, αν εισαι low sens παιχτης(εγω παιζω ας πουμε 1.8-1.7@400dpi) και κανεις αρκετα lift off θελεις ελαφρυ mouse, για παραδειγμα εγω εχω αυτα τα 2 τωρα και απο τα 73g του final στα 93g του zowie μου φαινεται μεγαλη η διαφορα φανταζομαι πως θα ειναι με 130g κτηνος. Αν παιζεις high sens και δεν κανεις πολλα lift off φανταζομαι καλο θα ειναι αλλα τιποτα παραπανω απο εναν 3310 sensor. Δεν εχω καταληξει ακομα πιο προτιμω περισσοτερο παντως. Τοσο ελαφρυ ειναι το finalmouse?? Και γω παιζω με μικρο sens, 800dpi και 1.1 in-game...Το deathadder ειναι 105g και δεν μου φαινεται καθολου βαρυ.Αντιθετα ειναι οσο ελαφρυ θελω να ειναι και το νιωθω αρκετα firm στο χερι κιολας. Παντως ο flusha που ειναι professional mouse lifter (Kappa) εχει το rival
Kavou_26 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους εν τελει πηρα το 402 της logitech καλουτσικο μου φαινεται. Αλλα αν αλλαξω γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει θα προτιμουσα κατι σε zowie ec2-a που ειναι πιο απλο.
Mikeasdf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους εν τελει πηρα το 402 της logitech καλουτσικο μου φαινεται. Αλλα αν αλλαξω γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει θα προτιμουσα κατι σε zowie ec2-a που ειναι πιο απλο. Σκεφτομαι να το παρω και γω.Το final ελεγα αλλα ειναι εξωτερικο και δε μπορω..για πες εντυπωσεις απο τα παιχνιδια!
Kavou_26 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σκεφτομαι να το παρω και γω.Το final ελεγα αλλα ειναι εξωτερικο και δε μπορω..για πες εντυπωσεις απο τα παιχνιδια! Φιλε καλο ειναι και για εμενα που εχω λιγο μεγαλα και χοντρα δαχτυλα μ αρεσε. Απλως στα games θελω καποιο χρονο να το συνιθησω καθως πιο πριν επαιζα με μια γκουμουτσα (microsoft sidewinder x4). Και οτι υποσχεται το κανει. Ειδικα τα κουμπια με βολεψανε πολυ...
Mikeasdf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Απο θεμα αποκρισης και ακριβειας ειναι on point?
ADHD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Απο θεμα αποκρισης και ακριβειας ειναι on point? Δεν εχει τον 3366 αλλα χρησιμοποιει ενα accelerometer οταν κανει fail ο sensor σε χαμηλα sensitivity το οποιο οπως εχω διαβασει λειτουργει σχετικα καλα. Τωρα αν δημιουργει input lag η καποια αλλη παρενέργεια δεν το ξερω, περισσοτερο min-max ειναι αυτα ομως. Τοσο ελαφρυ ειναι το finalmouse?? Και γω παιζω με μικρο sens, 800dpi και 1.1 in-game...Το deathadder ειναι 105g και δεν μου φαινεται καθολου βαρυ.Αντιθετα ειναι οσο ελαφρυ θελω να ειναι και το νιωθω αρκετα firm στο χερι κιολας. Παντως ο flusha που ειναι professional mouse lifter (Kappa) εχει το rival Ναι ειναι πολυ ελαφρυ, οτι πρεπει για πολλα lift off και πολλες ωρες, εχει θεμα ομως με τα mouse feet και το γενικο build quality οποτε περιμενω hyperglides για να το ξαναπιασω, προς το παρον το ec2-a το θεωρω το καλυτερο. Εχω το DA 2013 και για καποιο λογο μου φαινεται ελαφρυτερο απο το ec2, σιγουρα το βαρος του ειναι μια χαρα, του rival δεν ξερω γιατι ξεφευγει απο τα ~100g που εχω συνηθίσει. Ο flusha και ολοι στη fnatic νομιζω με steelseries παιζουν λογο και sponsors σιγουρα αλλα δεν θα επαιζαν με κατι που ειναι disadvantage οποτε ολα ειναι viable για high level play. Υπαρχει και αυτο να δεις με τι παιζει ο καθενας: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/htmlview?sle=true#gid=1762004852Παιζει πολυ rival/zowie και DA με μια ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα