Προς το περιεχόμενο

Gaming Mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το counter και γενικα για παιχνια FPS ποιο θεωρείτε το καλυτερο mouse. Εγω σκεφτομαι να αγορασω το Logitech G502 proteus core. Ακουω τις γνωμες σας και αν καποιος το εχει δοκιμασει να μου πειτε αποψεις... Ευχαριστω...

Δημοσ.

Το G502 έχει τον καλύτερο αισθητήρα, αλλά για μένα πρώτα πρέπει να το δοκιμάσεις στο χέρι σου, διότι πέρα από τα πολλά κουμπιά που έχει που μπορεί να χτυπάς καταλάθος (όπως εγώ) είναι και αρκετά βαρύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και ειδικά αν είσαι low sensitivity player στο CS, ίσως σε κουράζει.

Εγώ που παίζω CS, με deathadder είμαι ευχαριστημένος, αλλά όχι και από την ποιότητα. Σχετικά γρήγορα άρχισαν τα διπλά κλικ, και σε 2 μέρες κλείνω μήνα από τότε που το έστειλα στο service. Αν δε βγάλω άκρη με το Razer, θα δοκιμάσω το Asus Gladius που έχει σχεδόν ίδιο καλούπι με το deathadder που με βολεύει πολύ στο χέρι, και έρχεται και με ανταλλακτικά και easy-to-swap switches στην περίπτωση που μου ξανακάτσει double click issue.

Αξιόλογα ποντίκια είναι επίσης τα: Mionix Castor, Steelseries Rival, Zowie FK/EC, Logitech G400s

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις reviews και να διαλέξεις, σε ενδιαφέρει κυρίως να είναι optical, να μην έχει interpolated DPI, να μην έχει hardware acceleration και φυσικά να σ'αρέσει το μέγεθος/βάρος/πλήθος πλήκτρων και ο τρόπος λαβής του ποντικιού όταν είναι εργονομικά.

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το counter και γενικα για παιχνια FPS ποιο θεωρείτε το καλυτερο mouse. Εγω σκεφτομαι να αγορασω το Logitech G502 proteus core. Ακουω τις γνωμες σας και αν καποιος το εχει δοκιμασει να μου πειτε αποψεις... Ευχαριστω...

Λοιπον ως csgo veteran πλεον (le global elite) θα σου πω. Εγω εχω το razer deathadder 2013 edition (με πρασινο led). Το εχω 2 χρονια τωρα και δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα! Οπως και ενας φιλος μου που παιζουμε και μαζι counter... Αν τυχεις σε καλη παρτιδα για μενα ειναι απο τα καλυτερα Mice... Στο συστηνω ανεπιφυλακτα απο αποψη hardware απλα επειδη εχω ακουσει κατα καιρους ατομα να λενε για προβλημα οπως ο φιλος απο πανω, αυτη θα ηταν η μονη εγνοια μου...

Γενικα θελεις κατι με 0 accel και smoothing. Απο αποψη αισθητητα αυτος του logi ειναι ο καλυτερος αυτη την στιγμη, απλα δεν ξερω για τα κουμπια γιατι εχει αρκετα πανω,μην πατας κανα καταλαθος... 

Θεωρω το deathadder τελειο mice αν τυχεις σε καλη παρτιδα. Αλλιως θα επαιρνα το steelseries rival ή το proteus core αν το δοκιμαζα και εβλεπα οτι δεν με ενοχλουν τα κουμπια...Γενικα εμενα μαρεσουν τα mice που ειναι clean, απλα και σωστα, σαν το deathadder. Αυτα που λεει ο φιλος ο gaben ειναι καλες προτασεις.

Επισης αν θες οτιδηποτε σχετικα με το counter, συμβουλες να γινεις καλυτερος ή απλα να πεις τον πονο σου για το russian MM party  περνα και απο την ενοτητα στο PC Games, εχει thread για το csgo...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ως csgo veteran πλεον (le global elite) θα σου πω. Εγω εχω το razer deathadder 2013 edition (με πρασινο led). Το εχω 2 χρονια τωρα και δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα! Οπως και ενας φιλος μου που παιζουμε και μαζι counter... Αν τυχεις σε καλη παρτιδα για μενα ειναι απο τα καλυτερα Mice... Στο συστηνω ανεπιφυλακτα απο αποψη hardware απλα επειδη εχω ακουσει κατα καιρους ατομα να λενε για προβλημα οπως ο φιλος απο πανω, αυτη θα ηταν η μονη εγνοια μου...

Γενικα θελεις κατι με 0 accel και smoothing. Απο αποψη αισθητητα αυτος του logi ειναι ο καλυτερος αυτη την στιγμη, απλα δεν ξερω για τα κουμπια γιατι εχει αρκετα πανω,μην πατας κανα καταλαθος... 

Θεωρω το deathadder τελειο mice αν τυχεις σε καλη παρτιδα. Αλλιως θα επαιρνα το steelseries rival ή το proteus core αν το δοκιμαζα και εβλεπα οτι δεν με ενοχλουν τα κουμπια...Γενικα εμενα μαρεσουν τα mice που ειναι clean, απλα και σωστα, σαν το deathadder. Αυτα που λεει ο φιλος ο gaben ειναι καλες προτασεις.

Επισης αν θες οτιδηποτε σχετικα με το counter, συμβουλες να γινεις καλυτερος ή απλα να πεις τον πονο σου για το russian MM party  περνα και απο την ενοτητα στο PC Games, εχει thread για το csgo...

Ένα σωρό κοσμο ξέρω με πρόβλημα στα razer. Αν είναι να περιμένουμε να μας κάτσει η παρτίδα, καλύτερα να παίξουμε τζόκερ. 

Μακριά από razer. 

• Like 2
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5808443/Roccat-Tyon.html?from=autocomplete&keyphrase=roccat+tyon

Με βόλεψε αρκετά πιο πολύ από το g502 το οποίο είναι εξ ίσου πάρα πολύ καλό. είναι όμως πιο ακριβό. 

απαραδεχτο mouse για fps...σαν transformers ειναι. Ο ts ψαχνει οτι πιο clean υπαρχει. Εργονομικο σχήμα,optical,με αξιοπιστο αισθητηρα και μονο τα βασικα 2 κουμπια στο πλαι.

Δημοσ.

Σέβομαι την " αυθαίρετη "  γνώμη σου , αφού σχολιάζεις μόνο την εμφάνιση. Για το ότι πιο clean υπάρχει από που προκύπτει;  Μόνος σου το ανέφερες  :P

Δημοσ.

Kαι εγω ημουν αναμεσα σε g502 και g700s...Τελικα αγορασα το g700s και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μονο counter παιζω....

Παρ'ολ'αυτα δεν εχω δοκιμασει το 502 για να συγκρινω...

Δημοσ.

Σέβομαι την " αυθαίρετη "  γνώμη σου , αφού σχολιάζεις μόνο την εμφάνιση. Για το ότι πιο clean υπάρχει από που προκύπτει;  Μόνος σου το ανέφερες  :P

Δεν το λεω για το αισθητικο κομματι...Εχει κουμπια σε ακαταλληλα σημεια, δλδ εκει που ακουμπας την παλαμη σου...Ειναι ακρως ακαταλληλο για fps...Οταν λεω clean εννοω το να μην εχει πολλα κουμπια και περιεργα σχηματα εκτος απο τα 2 βασικα στο πλαϊ... Και ασε που εχει και 100 ευρω και ειναι laser!

Δημοσ.

Ο ts δεν ανέφερε ότι θέλει λιτό ποντίκι και το g502 δεν θα το έλεγες λιτό.

Όσο για το αν εσένα σου αρέσει να έχει 2 πλαϊνά κουμπιά μόνο , σεβαστό  ;)

Δημοσ.

Καταρχην ειναι laser το παραπανω οποτε παμε παρακατω..

Προτεινω zowie ec2-a, finalmouse 2015 απο προσωπικη χρηση και εμπειρια, θα ελεγα και το DA αλλα μπλεκεις με το crapware της razer. To rival ειναι πολυ βαρυ για csgo νομιζω αλλα αν σε βολευει ειναι καλο, επισης το Proteus δεν μου αρεσει το σχημα του και ειναι και βαρυ. Υπαρχει και το G402 hyper νομιζω απο την logitech το οποιο θα με βολευε περισσοτερο λογο shape.

Το βασικο ειναι να εχει καλο implementation στο sensor απο κει και περα ειναι και τι grip σε βολευει καλυτερα.

Δημοσ.

Ο ts δεν ανέφερε ότι θέλει λιτό ποντίκι και το g502 δεν θα το έλεγες λιτό.

Όσο για το αν εσένα σου αρέσει να έχει 2 πλαϊνά κουμπιά μόνο , σεβαστό  ;)

Δεν ειναι οτι αρεσει σε μενα να εχει μονο 2 πλαινα κουμπια...Ολα τα fps mouses ετσι ειναι...

Καταρχην ειναι laser το παραπανω οποτε παμε παρακατω..

Προτεινω zowie ec2-a, finalmouse 2015 απο προσωπικη χρηση και εμπειρια, θα ελεγα και το DA αλλα μπλεκεις με το crapware της razer. To rival ειναι πολυ βαρυ για csgo νομιζω αλλα αν σε βολευει ειναι καλο, επισης το Proteus δεν μου αρεσει το σχημα του και ειναι και βαρυ. Υπαρχει και το G402 hyper νομιζω απο την logitech το οποιο θα με βολευε περισσοτερο λογο shape.

Το βασικο ειναι να εχει καλο implementation στο sensor απο κει και περα ειναι και τι grip σε βολευει καλυτερα.

To finalmouse το χει και ο summit, αλλα δεν υπαρχει Ελλαδα εκτος αν το παρεις απο κανα amazon..

Τωρα το rival 130g ειναι δεν το λες και πολυ βαρυ..

Δημοσ.

Το finalmouse μονο απο amazon δυστυχως, αν εισαι low sens παιχτης(εγω παιζω ας πουμε 1.8-1.7@400dpi) και κανεις αρκετα lift off θελεις ελαφρυ mouse, για παραδειγμα εγω εχω αυτα τα 2 τωρα και απο τα 73g του final στα 93g του zowie μου φαινεται μεγαλη η διαφορα φανταζομαι πως θα ειναι με 130g κτηνος. :P Αν παιζεις high sens και δεν κανεις πολλα lift off φανταζομαι καλο θα ειναι αλλα τιποτα παραπανω απο εναν 3310 sensor.

Δεν εχω καταληξει ακομα πιο προτιμω περισσοτερο παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...