VonLoutsos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 μα και το παλιό δίκαρτο ήταν Το Gsmarena το παλιό το έχει δίκαρτο και το νέο μονόκαρτο. Το παλιό είχε επιλογή σε 1/2GB Ram ενώ το 4G μόνο μία έκδοση με 2GB Ram.Σύμφωνα με το GSMarena πάντα.
naruto14 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το πήρε ένας φίλος μου πριν λίγες μέρες στα 199 και από ότι είδα είναι τα 2GB μοντέλο. Τώρα για παραπάνω δεν ξέρω.
Billator Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται απλά παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχουν ιδέα για την ΡΑΜ. Βασικά οι τηλεφωνητές δεν ξέρουν καν για ποιο πράγμα τους μιλάς και αναφέρουν τα 8γ της αποθήκευσης. Όσο για το δίκαρτο, η απάντηση είναι όχι αλλά πώς μπορεί κανείς να είναι σίγουρος;
leros2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 αν με έβαζε κάποιος να ποντάρω θα έλεγα ότι είναι: Μονοκαρτο με snapdragon, 2gb ram και δεν υποστηρίζεις την 800αρα.....
Xander Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δικό μου το λάθος βασικά. Μια σιμ έχει και ο snap είναι ο 400. Το αρχικό note ήταν δικαρτο αλλά δεν είχε 4g. Το 4g μοντέλο έχει μόνο μια sim. Η ραμ είναι 2gb σίγουρα. Μόνο προσοχή με αυτό το μοντέλο γιατί είχε ακουστεί ότι η οθόνη μετά από κάποιο καιρό βγάζει κιτρινιλες. Γνωστός μου που το έχει του τις έχει εμφανίσει.
xetasa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Απο αυγο πώς παει; το ψηνει; ξερουμε; (αναφερομαι φυσικα στο sar)
mertaghon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 η xiaomi δινει τιμες σαρ γκουγκλαρε. το χα καιρο δεν ειχε θεμα σαρ αν κ οταν το χα ψαξει μουχε φανει υψηλη η τιμη..
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δίκαρτο είναι και έχει 2 gb ram. επίσης αν δεν κάνω λάθος φοράει τον snap 410 Ουτε δικαρτο φαινεται να ειναι ουτε τον 410 εχει αλλα τον 400. Λογικα παντως θα εχει τα 2 GB ram αφου ειναι το 4G μοντελο. Edit: δεν διαβασα τη 2η σελιδα που ειχε λυθει το θεμα. Ας βαλει o TS στον τιτλο και το xiaomi γιατι θα νομιζει καποιος οτι το Hongmi ειναι η μαρκα και δεν θα μπει στο thread. 1
othon.gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ότι να 'ναι το τηλεφωνικό κέντρο της Wind, δεν ξέρουν που παν τα 4... Κανείς δεν ήξερε να μου πει αν είναι δίκαρτο ή όχι. Πάντως στην παρουσίαση που είδα στο myphone και πιθανόν να πρόκειται για το ίδιο που βλέπω και στην προσφορά της wind, βλέπω ότι είναι δίκαρτο. Σε 2 καταστήματα που έκανα βόλτα πριν από λίγη ώρα δεν το είχαν και μάλιστα στο ένα με κοιτούσαν λες κι έψαχνα ΑΤΙΑ... Άντε βγάλε άκρη.
JohnMik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Η πολιτική της wind ειναι να μην φερνει δικαρτα, οποτε μαλλον μονοκαρτο ειναι...
othon.gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κάνεις λάθος, η Wind έχει πολλά δίκαρτα στη γκάμα της, απλώς εδω δεν το κάνει σαφές περί τίνος πρόκειται.
cac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παιδια υπαρχει καποια άλλη καλύτερη προταση σε αυτα τα χρηματα? ψαχνω αμεσα για κινητό. Από ram τελικα 2 gb?
kosmasdel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παιδια υπαρχει καποια άλλη καλύτερη προταση σε αυτα τα χρηματα? ψαχνω αμεσα για κινητό. Από ram τελικα 2 gb? Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από Ελλάδα. Εκτός αν πας σε windows phone ή Moto G πρώτης γενιάς για να βρεις σχεδόν αντίστοιχη εμπειρία χρήσης. Εφόσον είναι το 2 gb ram. Γιατί η MIUI είναι γενικά βαρύ UI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα