tulipas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μονο για το εξωτερικό και η Ελλάδα στον πάτο ξανά..Η Ελλάδα είναι γτπΤόσο απλά.
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος και για της Αγγλίας ισχύει το ίδιο. Και Ιταλίας είχα πάρει δωρεάν... 1
makridis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ προσωπικά ανησυχώ για τον 810 και τα 3gb ram, όσον αφορά το 950xl και το continuum. Μακάρι να έχει κάνει σωστό optimization η Microsoft.
tulipas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ προσωπικά ανησυχώ για τον 810 και τα 3gb ram, όσον αφορά το 950xl και το continuum. Μακάρι να έχει κάνει σωστό optimization η Microsoft.Ντοντ γουορι μπροΙτς τζαστ α σμαρτφον Λαιφ ιζ του σορτ 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ προσωπικά ανησυχώ για τον 810 και τα 3gb ram, όσον αφορά το 950xl και το continuum. Μακάρι να έχει κάνει σωστό optimization η Microsoft. Το κινητό είναι το μοναδικό με 810 που έχει liquid cooling για να μην έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Τα 3 gb είναι υπεραρκετά αν σκεφθείς ότι 1 gb τρέχει τα windows 10 mobile σφαίρα. Οπότε με 1.5 gb που θα έχει το καθένα (κινητό και continuum) θα είσαι σίγουρα οκ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα