News Editors insomnia.gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 News Editors Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το OnePlus X, το νέο οικονομικό smartphone της OnePlus το οποίο ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει και πάλι να «μπλέξουν» με το σύστημα προσκλήσεων της εταιρείας προκειμένου να το κάνουν δικό τους. Έχοντας ήδη γίνει αποδέκτης αρκετών παραπόνων σχετικά με την προτίμηση της εταιρείας στο συγκεκριμένο σύστημα μέσα από την ιστοσελίδα της, ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, δηλώνει ότι στην ουσία κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο κακό αφού «γνωρίζει ότι η εταιρεία χάνει κάποιες βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης, κάτι που γίνεται όμως προς όφελος μιας μακροπρόθεσμης υγιούς επιχείρησης». Ο λόγος σύμφωνα με τον Pei που η OnePlus προχωρά σε αυτή την κίνηση, είναι εξαιτίας του φόβου συγκέντρωσης αποθεμάτων στις αποθήκες της εταιρείας, το οποίο θα μείνει τελικά απούλητο. Ως παράδειγμα ο Pei αναφέρει την Amazon και το Fire smartphone το οποίο οδήγησε την εταιρεία σε ζημιές 170 εκατομμυρίων τον περασμένο χρόνο. Το σύστημα προσκλήσεων της εταιρείας πάντως δεν εμποδίζει ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Gearbest.com να διαθέσουν στην αγορά τα smartphones της OnePlus με απευθείας παραγγελία. Ήδη στην περίπτωση του OnePlus X, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει με τιμή €250 για το μοντέλο Onyx με αποθηκευτικό χώρο 16GB και 2GB μνήμης, ενώ ελάχιστα πιο ακριβό, στα €265 είναι το μοντέλο με 3GB μνήμης. Με όμορφο σχεδιασμό, το OnePlus X εκτός από την τιμή του ξεχωρίζει για τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως η οθόνη 5 ιντσών με Full HD ανάλυση, τεχνολογίας AMOLED, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 801 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Ακόμα υποστηρίζει την παράλληλη λειτουργία 2 sim καρτών, ραδιοφωνικό δέκτη, με την κύρια κάμερα των 13MP να υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα.
Vasilisxd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όχι και άσχημα αν και υπάρχει το άκρως ανταγωνιστικό Zuk Z1 της Lenovo στα ίδια χρήματα με 64Gb χώρο. Καλά για κάτι Samsung / HTC κλπ δεν υπάρχει μέλλον. Αυτοί πουλάνε ακόμα τον SnapDragon 410 στα ίδια χρήματα. Ο κόσμος θα ξυπνήσει μια μέρα... 6
lefteris210 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 θα μπορουμε να κανουμε αγορα εμεις απο ελλαδα με τα capital controls ?
ilektrolo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχουν capital controls με την έννοια που ξεραμε αλλά μόνο κάποιοι περιορισμοί ανά τράπεζα. Για παράδειγμα pokerstars και gearbest δεν με αφήνει η Πειραιώς. Σε άλλα σαιτ εξωτερικό συγκεκριμένα Γερμανία, Κίνα, Αμερική έχω αγοράσει κανονικά. Και αυτό με τα capital controls που λέω μου το είπε το PayPal όταν τους ρώτησα γιατί δεν μπορώ να αγοράσω από gearbest.
kolas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 nubia z9 mini http://www.oppomart.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/9/z9mini_01.jpg
Lomar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Προτιμώ να δώσω +50 euro ακόμα και +100 για το elephone p9000, καλύτερη cpu/gpu, περισσότερη ram. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο, αλλά ήδη μπορεί κάποιος να έχει το Xiaomi Mi4c με την ίδια τιμή (265€ στην πόρτα του), με 3GB RAM, 32GB χώρο, 5.0" fullHD, 13MP camera Sony, 2SIM, Miui 7 (Android 5.1), και το κυριότερο: Snapdragon 808. 4
alexandro673 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά καλά τα λέτε σαν spec αλλά το συγκεκριμένο κινητό έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το MI4C και το ZUK Z1. Το Nubia Z9 mini είναι σαφώς κατώτερο σε spec. 1
itasoulas01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Επισης πολυ καλη επιλογη με λιγοτερα χρηματα ειναι το Xiaomi Redmi Note 2 Prime εδω http://www.oppomart.com/xiaomi/redmi-note2/xiaomi-redmi-note-2-prime.html Συν 27 Ευρω περιπου μεταφορικα ειναι απιστευτη τιμη για ενα αξιοπρεπεστατο κινητο. Ομολογω βεβαια οτι με δελεαζει το OnePlus X. Το μονο που με απασχολει ειναι οτι εχω ιδιαιτερη προτιμηση σε 5,5'' ιντσες οθονη και πιστευω οτι το τελευταιο θα μου φανει πολυ μικρο. Επισης το Χ το θεωρω πολυ ευθραστο και μαγνητης για τις δαχτυλιες. Χωρια οτι σε τετοια οθονη, ενα tempered glass θα δειχνει ασχημο (λογω της καμπυλοτητας της).
vaggospat13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχουν capital controls με την έννοια που ξεραμε αλλά μόνο κάποιοι περιορισμοί ανά τράπεζα. Για παράδειγμα pokerstars και gearbest δεν με αφήνει η Πειραιώς. Σε άλλα σαιτ εξωτερικό συγκεκριμένα Γερμανία, Κίνα, Αμερική έχω αγοράσει κανονικά. Και αυτό με τα capital controls που λέω μου το είπε το PayPal όταν τους ρώτησα γιατί δεν μπορώ να αγοράσω από gearbest. Από gearbest εχω και γω θέμα με πιστωτική eurobank και χρεωστική alpha οπότε μάλλον φταίει το κατάστημα
mixalhspsomas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγω βλεπω ενα κινητο με πολυ καλα σπεκς ,οχι τπτ τρελο βεβαια αλλα δν κολαει με τπτ..... Με τετοια σπεκς οποτε δν εχεις αναγκη κατι καλυτερο ! πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και επιτελους 5 inches θα χωραει και στην τσεπη .Αν δεν ειχα παρει καινουριο θα το προτιμουσα, αν και δεν μαρεσει το μαυρο αλλα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια μπραβο τους ! και με rosewood case απλα τελειο!
itasoulas01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγω βλεπω ενα κινητο με πολυ καλα σπεκς ,οχι τπτ τρελο βεβαια αλλα δν κολαει με τπτ..... Με τετοια σπεκς οποτε δν εχεις αναγκη κατι καλυτερο ! πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και επιτελους 5 inches θα χωραει και στην τσεπη .Αν δεν ειχα παρει καινουριο θα το προτιμουσα, αν και δεν μαρεσει το μαυρο αλλα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια μπραβο τους ! και με rosewood case απλα τελειο! υπαρχει και σε λευκο... 1
mistac75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ωραίο, αλλά ήδη μπορεί κάποιος να έχει το Xiaomi Mi4c με την ίδια τιμή (265€ στην πόρτα του), με 3GB RAM, 32GB χώρο, 5.0" fullHD, 13MP camera Sony, 2SIM, Miui 7 (Android 5.1), και το κυριότερο: Snapdragon 808. Από που το παίρνεις όμως με τα ίδια λεφτά, γιατί εδώ στην Ελλάδα το έχουν στα 350€!!! Μέσω skroutz!!!
panbourc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μακριά απο ONE PLUS, ενα πάθει κάτι το κινητό δεν καλύπτουν τίποτα και το ρίχνουν σε ζημιά απο υγρασία και σε αλλαγή μητρικης κάρτας. Απαράδεκτο support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα