Προς το περιεχόμενο

Απο 2560*1440 σε 2560*1080

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα τα τελευταια χρονια ειμαι κατοχος μιας Dell U2711 οπου πλεον δεν εχει εγγυηση και αρχησε να κανει νερα...

Δυστηχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω παλι κατι αντιστοιχο σε οθονη

Η χρηση που κανω ειναι Gaming και Ταινιες θα ηταν downgrade να παω σε 2560*1080 29''

Σκεφτομαι για την LG  29UM67-P 

Η καρτα γραφικων μου ειναι μια 390

Σας ευχαριστω 

Δημοσ.

για ταινιες, νομιζω θα ειναι αναβαθμιση. αλλα για τα παιχνιδια, θα ειναι υποβαθμιση..!  

ΔΙΟΤΙ:  στις ταινιες ,μεν, θα σου ταιριαξει καλυτερα το 21/9 φορμα, αλλα θα χασεις αναλυση στα παιχνιδια δε......!!!  

δικοπο μαχαιρι...!! 

γνωμη μου, να μεινεις οπως εισαι..!  επειδη εχεις υψηλοτερη αναλυση, τωρα..!

κι αν θες αναβαθμιση σε οθονη, πηγαινε σε 4Κ..!!! 

Δημοσ.

κι αν θες αναβαθμιση σε οθονη, πηγαινε σε 4Κ..!!! 

Aν παει σε 4Κ θα χρειαστει τουλαχιστον μια 980ti

Δημοσ.

Θα ειναι υποβαθμιση οσον αφορα την αναλυση, αλλα κατα τα αλλα θα ειναι αναβαθμιση γιατι η LG ειναι πολυ καλυτερη οθονη απο την Dell.

Δημοσ.

Δυστυχώς το budget μου είναι max τα 390 ευρώ και δεν θέλω να πέσω κάτω από 27" μου είναι δύσκολο πλέον την LG 29UM67-P την έχω βρει μόνο στο eshop και το ελληνικό site της LG δεν την έχει είναι παρεισαγωγή έχει 0 pixel εγγύηση?

Δημοσ.

Δυστυχώς το budget μου είναι max τα 390 ευρώ και δεν θέλω να πέσω κάτω από 27" μου είναι δύσκολο πλέον την LG 29UM67-P την έχω βρει μόνο στο eshop και το ελληνικό site της LG δεν την έχει είναι παρεισαγωγή έχει 0 pixel εγγύηση?

Η LG εφόσον έχει ευρωπαική εγγύηση και εγγύηση καταστήματος δεν πρέπει να σε ανησυχεί.Δε θυμάμαι αν έχει 0 pixel εγγύηση.Πάντως κάνει καλό συνδυασμό με την 390 σου όπως και η liyama B2783QSU που για μένα πρέπει να την έχεις και αυτήν στα υπόψη αν δεν ανεβαίνεις στα χρήματα http://www.skroutz.gr/s/7463504/Iiyama-ProLite-B2783QSU-B1.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...