Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καταρχην καλησπερα ειναι το πρωτο μου ποστ ειμαι καινουριος...εδω και εχω το εξης προβλημα
παω να κανω φορματ και εγκατασταση windows 8.1 σε υπολογιστη και μου βγαζει αυτο.....καποια βοηθεια καποιος? 
Ο υπόλοιγστης ειναι σχετικα παλιος..νταξει δεν ειναι και του 90 ...
εχει windows 7
ram 512
επεξεργαστη intel® pentuim® 4 CPU 3.00 GHz 2.99 Ghz

Kai εχω και μια ερωτηση ακομα εχω εναν ακομα υπολογιστη αρκετα πιο καινουριο που παει σφαιρα δεν εχει κολληματα και προβληματα και παρατηρησα οτι εχει επεξεργαστη

intel® Core i5 CPU 750 @2.67GHz 2.67GHz
...
H ερωτηση μου ..απο τα λιγα μαθηματικα που ξερω θεωρητικα του παλιου ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος σωστα?και γινεται να βαλω τον επεξεργαστη του παλιου αν οντος ειναι γρηγοροτερος στον καινουριο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

post-366210-0-03199800-1446424120_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο παλιός επεξεργαστής μπροστά στον καινούργιο είναι σαβούρα, από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερος;;

Και εννοείται ότι είναι άλλο socket και δεν ταιριάζει.

Με 512ραμ δεν πας πουθενά ούτε τα 7αρια δεν σηκώνει, βάλε του τουλάχιστον 2GB.

• Like 1
Δημοσ.

Ο παλιός επεξεργαστής μπροστά στον καινούργιο είναι σαβούρα, από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερος;;

Και εννοείται ότι είναι άλλο socket και δεν ταιριάζει.

Με 512ραμ δεν πας πουθενά ούτε τα 7αρια δεν σηκώνει, βάλε του τουλάχιστον 2GB.

σημερα τον πηρα στα χερια μου ....πως γινεται να εχει τα 7 που ειναι πιο βαρυα και να μην μπαινουν τα 8 που ειναι ελαφρυτερα? αυτο θελω να κανω για αρχη...!φυσικα και ειχα σκοπο να του βαλω ραμ..αλλα σιγα σιγα.!

Δημοσ.

η αδερφη μου τον ειχε...και πηρε ενα λαπτο και μου τον εφερε επειδη κολλουσε...η να τον πεταξω η να τον πουλησω η να τον φτιαξω και να τον κρατησω...και για αυτο μπηκα σε αυτο το τρυπακι.! 

Μα ακομα δεν καταλαβενω..>
τα windows 7 δεν ειναι πιο βαρια?
πως γινεαι να παιζουν.....και να μην μπαινουν τα 8?

Δημοσ.

σημερα τον πηρα στα χερια μου ....πως γινεται να εχει τα 7 που ειναι πιο βαρυα και να μην μπαινουν τα 8 που ειναι ελαφρυτερα? αυτο θελω να κανω για αρχη...!φυσικα και ειχα σκοπο να του βαλω ραμ..αλλα σιγα σιγα.!

Ίσως αυτός που είχε βάλει τα 7άρια σε αυτό το λάπτοπ να είχε προσθέσει κάποια μνήμη ώστε να γίνει η εγκατάσταση και μετά να την αφαίρεσε.

H ερωτηση μου ..απο τα λιγα μαθηματικα που ξερω θεωρητικα του παλιου ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος σωστα?και γινεται να βαλω τον επεξεργαστη του παλιου αν οντος ειναι γρηγοροτερος στον καινουριο?

Κοιτώντας μόνο τα GHz συμπεραίνεις (εσφαλμένα) ότι ο p4 είναι καλύτερος από τον i5. Αυτό όμως δεν ισχύει γιατί τους χωρίζουν 2-3 γενιές. Οι διαφορές τους είναι αρκετές (υπέρ του i5) σε τεχνολογία, σε πυρήνες, σε cache, σε, σε, σε...! Δες τις διαφορές τους εδώ.

Επίσης δεν ταιριάζουν και φυσικά ο ένας στη θέση του άλλου γιατί έχουν διαφορετικό αριθμό από ποδαράκια από κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...