Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα μου το εκανε παλι (αυτο που δειχνω στο βιντεο) αλλα!

Εχω αλλαξει τροφοδοτικο και μητρικη (δειτε την υπογραφη μου) οποτε κατι στραβα κανω στο OC το οποιο μου μουλαρωνει το bios που ακομα και reset bios να κανω ακομα και την μπαταρια του bios για μερικα λεπτα να βγαλω αν δεν βγαλω την μια μνημη απο πανω δεν μπουταρει με τιποτα αλλα μετα τον αριθμο 32 (post code) στην μητρικη κλεινει αποτομα λες και του κοβεις το ρευμα και κανει restart

Μηπως τα 1.235V που δινω στον επεξεργαστη για 4.6Ghz ειναι λιγα; αν ηταν λιγα γιατι τρεχω ανετα stress test aida ανετα πανω απο ωρα; αλλα και παλι γιατι ακομα και με reset bios δεν λεει να ξεκινησει παρα μονο αμα βγαλω την μια μνημη;

Memtest εχω κανει, καρφωτες ρυθμισεις στις μνημες εβαλα (11-13-13-31 1.650v) μνημες εχω αλλαξει τι σκατα φταιει;

Δημοσ.

Τα 1.235 ναι ακούγονται λίγα για 4.6!

Μια ώρα aida δεν είναι τπτ . Μια μέρα aida κάτι κάνει αλλά και πάλι 100% σίγουρος για σταθερότητα δεν μπορείς να είσαι!

• Like 1
Δημοσ.

Το aida δεν είναι και από τα πιο αξιόπιστα, αφήνει ατέλειες. Τις ατέλειες αυτές μπορείς να τις διορθώσεις είτε με intel burn test αλλά είτε με το realbench της asus. 

• Like 2
Δημοσ.

Τα 1.235 ναι ακούγονται λίγα για 4.6!

Μια ώρα aida δεν είναι τπτ . Μια μέρα aida κάτι κάνει αλλά και πάλι 100% σίγουρος για σταθερότητα δεν μπορείς να είσαι!

Το aida δεν είναι και από τα πιο αξιόπιστα, αφήνει ατέλειες. Τις ατέλειες αυτές μπορείς να τις διορθώσεις είτε με intel burn test αλλά είτε με το realbench της asus. 

Παιδιά εδώ δεν ανοίγει το pc μετά καθόλου...δεν έχει σχέση το vcore στα 4,6ghz που τον έχει...Και realbench & aida64 έχει τρέξει ο LLLEFTERIS και είναι οκ και εκεί.Τσέκαρε για memory controller που σου είπα LLLEFTERIS

Εφόσον έχεις αλλάξει psu,mobo,ram για memory controller φαίνεται για μένα...Γιατί στις ram εντοπίζεται το θέμα ...έτσι τουλάχιστον φαίνεται.

Δημοσ.

Τωρα το εβαλα 1.250v να δω αν θα μου κανει ακομα προβλημα γιατι αν ειναι ο memmory controler του 4790k αντε να μπλεξεις με τα σαϊνια του Πλαισιου γιατι εχω ακομα 2 χρονια εγγυηση απο τον επεξεργαστη.

Μαλλον το ιδιο προβλημα και εδω

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2833545/z97x-ud5h-boot-loop-stops-code.html

Η μεταφραση του Goolge ειναι σαν να μεταφραζω εγω Αγγλικα που δεν ξερω καθολου.

Δημοσ.

Σε στοκ έχεις θέμα ; Τσέκαρε μήπως έχεις παρασφίξει την ψύκτρα και έχει στραβώσει κάποιο πιν στην mobo.

Και στην προηγουμενη μητρικη να ειχα παρασφιξει την ψυκτρα;

Σε στοκ δεν το εχω δει δηλαδη δεν το εχω αφησει καιρο με στοκ ρυθμισεις για να το δω αλλα δεν ειναι περιεργο το οτι κανω reset bios οτι βγαζω ακομα και την μπαταρια και αν δεν βγαλω την μια απο τις δυο μνημες δεν ξεκιναει;

Ακομα προσεξα οτι αν μου το κανει και χωρις να κανω reset bios χωρις τιποτα απλα αν βγαλω την μια μνημη ξεκιναει κανονικα με τις ρυθμισεις OC που ειχα κανει.

Μαλλον ειναι αυτο που λεει ο Μπαμπης εχει βαρεσει μπιελα ο memory controler του επεξεργαστη η ηταν πολυ λιγα τα 1.235v για 4.6 ασχετα αν εβγαζα μια και μιαμιση ωρα aida

Τωρα ετρεξα realbench asus 5 φορες για να δω αν θα κρασαρει και τα πηγε μια χαρα αλλα πλεον ειμαι 1.250 vcore

Δημοσ.

Ή ο memory controller ή οι μνήμες έχουν θέμα. Δοκίμασε με άλλες μνήμες αν μπορείς. Το κόβω λιγάκι χλωμό να έχει θέμα ο memory controller και έχω μια υποψία για τις μνήμες, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Και με τις προηγουμενες μνημες αυτο μου εκανε τα εχω αλλαξει ολα εκτος απο τον επεξεργαστη.

Οι μνημες και αυτες και οι προηγουμενες εχουν περασει πολλα memtest χωρις προβλημα.

Οταν μου το κανει το προβλημα ουτε restart δεν μπορω να κανω δηλαδη θα καταφερω να τον αναψω θα του τρεξω μερικα τεστ για αρκετη ωρα πχ aida για μια ωρα realbench για 3-5 φορες και θα δουλευει κανονικα αν ομως παω να του κανω επανεκκινηση τοτε θα μου βγαζει το 32 και ξανα τα ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να βγαλω ακρη με τα σαϊνια του Πλαισιου. :shock:

Με τσαμπουκα τους ειχα παρει μετρητα στο χερι πριν 10 χρονια 600 ευρω και ημουν 70 κιλα τωρα που ειμαι 110 δεν βλεπω να ιδρωνω πολυ :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα Λευτέρη.
Παράξενο το πρόβλημα σου, αλλά μπορεί να είναι και θέμα ασυμβατότητας μνημών.
Έχεις τσεκάρει αν οι μνήμες σου (παλιές και καινούργιες) είναι στη λίστα με τις συμβατές μνήμες της μητρικής; Γιατί μπορεί να δουλεύουνε οι μνήμες, αλλά αν δεν τους έχει ο κατασκευαστής στη λίστα τότε μπορεί να σου παρουσιάσουν προβλήματα.

Και θα ήθελα να σε ρωτήσω, το video με τι μηχανή το έγγραψες σε 1080p50;
Είναι από κινητό, από camcorder ή από  camera;
Δημοσ.

Απο φωτογραφικη αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα ακομα την NEX-5R η ειχα παρει την A6000

Η ποιότητα είναι σίγουρα Α6000.. το autofocus είναι NEX-5R.., εκτός αν πήγες την Α6000 πολύ κοντά και δυσκολευότανε να εστιάσει σωστά.

Σόρρυ για το οφ-τοπικ.

Δημοσ.

Η ποιότητα είναι σίγουρα Α6000.. το autofocus είναι NEX-5R.., εκτός αν πήγες την Α6000 πολύ κοντά και δυσκολευότανε να εστιάσει σωστά.

Σόρρυ για το οφ-τοπικ.

Ναι με την 6000 ειναι μαλλον την πηγα πολυ κοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...