Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gigabyte μητρικη σε εμενα με το που πηρα τον επεξεργαστη και την μητρικη κουμπωνω τις μνημες επανω (της υπογραφης που ξερω οτι συνεργαζονται στα 2133 με δικα μου timings) και ενω στην αρχη ας πουμε βαζω μονο το μικρο κιτ για να μπω bios να τα βαλω οσο πιο κοντα στις ρυθμισεις που ξερω οτι δουλεουν τα 2 κιτ μαζι και δινω λιγο παραπανω ρευμα σε αυτες,ολα οκ.με το που βαζω και τις αλλες μνημες παρε ενα boot cycle και να εχω τρελαθει.κατι κωδικους σαν τους δικους σου στην οθονιτσα,κατι οτι ναναι που λεω ωραια παει η μητρικη.αλλαξα θεση στις μνημες και υστερα απο 2-3 επαννεκινησεις ολα οκ εδω και κανενα 2μηνο.

βαλε manual τα timings μην παιζεις με profile και δοκιμασε ετσι.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι Kingston προβλημα ειχαν και η προηγουμενη μητρικη προβλημα ειχε;

Σημερα που πηγα να τον αναψω παλι προβλημα ειχε εκανε οτι κανει στο βιντεο που εχω βαλει.

gigabyte μητρικη σε εμενα με το που πηρα τον επεξεργαστη και την μητρικη κουμπωνω τις μνημες επανω (της υπογραφης που ξερω οτι συνεργαζονται στα 2133 με δικα μου timings) και ενω στην αρχη ας πουμε βαζω μονο το μικρο κιτ για να μπω bios να τα βαλω οσο πιο κοντα στις ρυθμισεις που ξερω οτι δουλεουν τα 2 κιτ μαζι και δινω λιγο παραπανω ρευμα σε αυτες,ολα οκ.με το που βαζω και τις αλλες μνημες παρε ενα boot cycle και να εχω τρελαθει.κατι κωδικους σαν τους δικους σου στην οθονιτσα,κατι οτι ναναι που λεω ωραια παει η μητρικη.αλλαξα θεση στις μνημες και υστερα απο 2-3 επαννεκινησεις ολα οκ εδω και κανενα 2μηνο.

βαλε manual τα timings μην παιζεις με profile και δοκιμασε ετσι.

Να τις βαλω και με τα timings που λεει η Corsair

http://www.corsair.com/en-us/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-2400mhz-c11-memory-kit-cmy16gx3m2a2400c11r

Εβαλα manual τα timings αλλα τις μνημες τις βλεπει στα 1333 μηπως πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο; Ακυρο εβαλα και τον πολαπλασιαστη στις μνημες στο 24 απο auto 13.33 που ηταν.

Δημοσ.

Σε αυτα παιξε και δες πως θα σε παει. Βαλτα καρφωτα και το πολυ 1600 και αστο μερικες μερες να δεις πως θα παει.

Δημοσ.

Για να δουμε με manual τις μνημες πως θα παει αν και τις προηγουμενες και manual τις εβαλα αλλα τιποτα.

Το θεμα ειναι οτι οταν μουλαρωνει και δεν αναβει οχι μονο reset bios κανω ακομα και την μπαταρια απο την μητρικη βγαζω και δεν λεει να ξεκινησει.

Δημοσ.

Ναι γιατι δε διαβαζει το spd και τα timings, ειναι δλδ σα να μην εχεις βαλει μνημες καθολου.

Δημοσ.

Αν δεν διαβαζει τις μνημες δεν θα εκανε μπιπ μπιπ η μητρικη; Οταν δουλευει σωστα κανει ενα μπιπ οταν δεν αναβει δεν κανει τιποτα δηλαδη απο τον ηχο θα ξερω οτι θα αναψει η οχι.

Δημοσ.

2400 τις τρεχω.

Ειναι δυνατον να ειχαν προβλημα και οι προηγουμενες μνημες να εχουν και αυτες να ειχε και η προηγουμενη μητρικη να εχει και αυτη;

Ισως λεω ισως επειδη η εβαζα στις μνημες profile1 αν και με τις προηγουμενες ναι μεν ειχα βαλει profile1 αλλα ειχα βαλει manual και τα timings και το ρευμα.

Τωρα δεν εχω βαλει profile1 αλλα εχω βαλει manual στις μνημες τον πολλαπλασιαστη στο 24 απο 13.33 τα timings 11-13-13-31 και το ρευμα 1.65v

Δημοσ.

τοτε θα εχουν θεμα τα προφιλ της μητρικης με τις μνημες..αν παιζεις χωρεις προβλημα ετσι.

ειναι περιεργες οι corsair σαν μνημες. 

Δημοσ.

Θα το αφησω ετσι και θα το δω, παραδειγμα εχθες με profile1 του εκανα δυο στρες τεστ το εσβησα και το αναψα 10 φορες και δεν ειχα προβλημα και σημερα το πρωϊ που πηγα να το αναψω μου εβγαζε αυτο που εχω βαλει στο βιντεο.

Τωρα που μιλαμε το εχω σβησει εντελως και το εχω αναψει 4 φορες και δεν μου εκανε το παραμικρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα άναψε κανονικά. Ελπίζω να ήταν το profile στις μνήμες γιατί έστειλα μήνυμα στην antec λόγω ότι το τροφοδοτικό έχει 5 χρόνια εγγύηση και μου είπαν ότι θέλουν την απόδειξη αγοράς κάτι που δεν έχω και αν την είχα θα απευθύνομουν στο κατάστημα αγοράς.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Και σημερα δεν ειχα καποιο προβλημα αλλα προσεξα οτι στο Fast Boot την ρυθμιση  AC OFF Mode το εχω αφησει στο Normal ενω πρωτα το εβαζα στο Fast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...