Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μπαταρια κραταει τουλαχιστον 3 χρονια για να στην ρουφαει καπου προβλημα εχει η μητρικη οπως η αρχαιολογια του πεθερου μου που της βαζουμε καινουρια μπαταρια και την αλλη μερα ειναι αδεια.

Δημοσ.

Για μενα δε φωναζει τπτ. Πειραζετα ενα ενα μεχρι να το βρεις. Εγω θα κατεβαζα για αρχη τη συχνοτητα των μνημων στα 1600 και θα δοκιμαζα ετσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια φορα μουλαρωνει και δεν αναβει καθολου απλα γυρνανε οι ανεμιστηρες μεχρι να του βγαλω την μια μνημη απο τις 2 8αρες που εχω πανω.

Πιο φωναχτό, δε γίνεται. Και τις 10 φορές που το έχω δει σε τέτοια κατάσταση το όποιο rig, ήταν το τροφοδοτικό. Θεωρητικά, μπορεί να φταίνε και άλλα πράγματα, αλλά σου λέω τι είναι το πιο πιθανό και με διαφορά...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 3
Δημοσ.

Για μενα δε φωναζει τπτ. Πειραζετα ενα ενα μεχρι να το βρεις. Εγω θα κατεβαζα για αρχη τη συχνοτητα των μνημων στα 1600 και θα δοκιμαζα ετσι.

Το αυτο...

Εγώ ακομη δεν έχω καταλάβει αν το συστημα  εμφανίζει προβλημα σε στοκ ρυθμισεις ή όχι....

Και όταν λεω στόκ εννοώ ουτε μνημες πειραγμενες!! 

Δημοσ.

Καμια φορα και σε στοκ δηλαδη με reset bios μουλαρωνει και δεν λεει να ξεκινησει.

Οι προηγουμενες μνημες ειχαν 1333 1600 2133 αυτες εχουν μονο 1333 και 2400

Τωρα παραδειγμα δουλευει το εχω αναψει τουλαχιστον 10 φορες και τις μνημες τις εχω στα 2400 και OC εχω κανει στα 4.6 αλλα μπορει παλι μετα απο 5-10 μερες να μου κανει τα ιδια δηλαδη να παω καποια στιγμη να το αναψω και να γυρνανε οι ανεμιστηρες χωρις να αναβει. Τι reset bios να κανω τιποτα θα ξεκινησει μονο αν βγαλω την μια μνημη απο τις δυο που εχω και πριν που ειχα 4 μνημες μπορει να ηθελε να βγαλω ακομα και τις τρεις για να ξεκινησει.

Εγω φοβαμαι οτι κατι παθαινει το τροφοδοτικο και μερικες φορες σε καποια ταση δεν μπορει να δωσει σωστα αμπερ αλλα δεν εχω αλλο για να το βαλω πανω και να το αφησω ενα μηνα να δω αν θα το ξανακανει.

Δημοσ.

Εγω θα ψαχνομουν με μνημες (μια μια σε διαφορετικο slot, bandwidth, δοκιμη με αλλες, κ.λ.π.,) και με bios (update, ρυθμισεις κ.λ.π).

Πριν καμποσο καιρο να φανταστεις ειχα ατακτα ρεσταρτς και τελικα ηταν τα usb legacy στο bios.

Για να σου φυγει η περιεργεια με το τροφοδοτικο κανε ενα τεστ occt lingpack. Αν εχει προβλημα στο δεκαλεπτο θα στο βγαλει και μαλλον θα σου σβησει

Δημοσ.

Θα το δω και το τροφοδοτικό με αυτό αλλά όπως γράφω μπορεί για δέκα μέρες να δουλεύει κανονικά και κάποια στιγμή να μην ανάβει ακόμα και με reser bios

Τώρα τρέχω ένα aida64 system stability test εδώ και 20 λεπτά με max temp 58 βαθμούς.

Το μόνο που έχω πειράξει για OC είναι τον πολλαπλασιαστή στο 46 το ρεύμα 1,235 και τις μνήμες που έχω βάλει profile1 2400mh

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Το ειχα αφησει να κανει στρες τεστ ειχε φτασει τα 57 λεπτα και βρηκε να μου κανει restart (μαλλον BSOD) την ωρα που πηγα για νερο ΦΤΟΥ!

Στο προβολη συμβαντων μου γραφει αυτο

Κρίσιμο    2/11/2015 15:23:37    Kernel-Power    41    (63)

Έγινε επανεκκίνηση του συστήματος χωρίς προηγούμενο πλήρη τερματισμό. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκλήθηκε, αν το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν διακόπηκε η λειτουργία ή αν παρουσιάστηκε απρόσμενη διακοπή ρεύματος.

Στο cpu linpack αλλαζω κάτι στις ρυθμίσεις; Γιατί τα avx capable linpack και use all logical cores δεν είναι τσεκαρισμενα.

Τα ρευματα δεν τα βλεπω σωστα.

image.png

image.png

Δημοσ.

Θα το δω και το τροφοδοτικό με αυτό αλλά όπως γράφω μπορεί για δέκα μέρες να δουλεύει κανονικά και κάποια στιγμή να μην ανάβει ακόμα και με reser bios

Τώρα τρέχω ένα aida64 system stability test εδώ και 20 λεπτά με max temp 58 βαθμούς.

Το μόνο που έχω πειράξει για OC είναι τον πολλαπλασιαστή στο 46 το ρεύμα 1,235 και τις μνήμες που έχω βάλει profile1 2400mh

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Το ειχα αφησει να κανει στρες τεστ ειχε φτασει τα 57 λεπτα και βρηκε να μου κανει restart (μαλλον BSOD) την ωρα που πηγα για νερο ΦΤΟΥ!

Στο προβολη συμβαντων μου γραφει αυτο

Κρίσιμο 2/11/2015 15:23:37 Kernel-Power 41 (63)

Έγινε επανεκκίνηση του συστήματος χωρίς προηγούμενο πλήρη τερματισμό. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκλήθηκε, αν το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν διακόπηκε η λειτουργία ή αν παρουσιάστηκε απρόσμενη διακοπή ρεύματος.

Στο cpu linpack αλλαζω κάτι στις ρυθμίσεις; Γιατί τα avx capable linpack και use all logical cores δεν είναι τσεκαρισμενα.

Τα ρευματα δεν τα βλεπω σωστα.

image.png

image.png

μάλλον όντως το τροφοδοτικό δεν πάει καλά..δείχνει ανοχή πάνω από 10%7 που είναι το όριο
Δημοσ.

ξανατρεξτο μια και δες τα ρευματα και πο αλλου, cpu-z, hwinfo k.l.p. αν ειναι ετσι εισαι για τροφοδοτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...