Προς το περιεχόμενο

Ipad 4 downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ipad 4 με 9.1 και θελω να το παω στην 6 η εστω καποια προηγουμενη (της 9)γιατι ωρες ωρες τρωει εκνευριστικα λαγκαρισματα. Βρηκα εναν οδηγο που κατεβαζεις τα ispw και κανεις επαναφορα απο itunes αλλα δεν μου τα δεχεται, βγαζει σφαλμα. Ξερεις κανεις η μπορει να με βοηθησει να το κανω; Δεν εχω ασχοληθει ποτε με rooting/jailbreaking

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Εχω ipad 4 με 9.1 και θελω να το παω στην 6 η εστω καποια προηγουμενη (της 9)γιατι ωρες ωρες τρωει εκνευριστικα λαγκαρισματα. Βρηκα εναν οδηγο που κατεβαζεις τα ispw και κανεις επαναφορα απο itunes αλλα δεν μου τα δεχεται, βγαζει σφαλμα. Ξερεις κανεις η μπορει να με βοηθησει να το κανω; Δεν εχω ασχοληθει ποτε με rooting/jailbreaking

Δε γίνεται, πρέπει να είναι κρατημένα τα shsh (οι υπογραφές της Apple για τις προηγούμενες εκδόσεις) και αυτά πλέον αφενός σταματήσανε να δουλεύουν, αφετέρου αν δεν είχες κάνει jailbreak έπρεπε να έχουν κρατηθεί χειροκίνητα οπότε δεν παίζει με κανένα τρόπο. Ούτε με jailbreak. 

Δημοσ.

Κριμα γαμωτο.... Καλα κανω και απο δω και περα δεν προκειται να ξανακανω καμια αναβαθμιση, θα τα αφηνω ολα στη εργοστασιακη εκσοδη λειτουργικου... Δηλαδη αμα κανω jailbreak υπαρχει τπτ να φτιαχνει τα τρελα λαγκαρισματα σε chrome και safari ; ( εκει κυριως ειναι το θεμα μου)

Δημοσ.

Κριμα γαμωτο.... Καλα κανω και απο δω και περα δεν προκειται να ξανακανω καμια αναβαθμιση, θα τα αφηνω ολα στη εργοστασιακη εκσοδη λειτουργικου... Δηλαδη αμα κανω jailbreak υπαρχει τπτ να φτιαχνει τα τρελα λαγκαρισματα σε chrome και safari ; ( εκει κυριως ειναι το θεμα μου)

Oχι δε θα φτιάξει κάτι. Το θέμα με τις αναβαθμίσεις είναι οτι ΔΕΝ τις κάνεις με τη μια, απλά περιμένεις να δεις και να διαβάσεις εμπειρίες χρηστών που έχουν την ίδια συσκευή με σένα. Όσο για τα λαγκαρίσματα που λες, θα έλεγα να κάνεις ΚΑΘΑΡΗ αναβάθμιση (δηλαδή itunes και SETUP AS NEW και ξαναστήσιμο της συσκευής όχι restore from backup για να έχεις καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...