Προς το περιεχόμενο

M4 Aqua VS Lg g4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας έως πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις, ποιο λειτουργικό προτιμάς και εάν από Ελλάδα ή εξωτερικό?

Θα προτιμουσα μεχρι 200 ευρω. Επισης προτιμω τα android κινητα και οχι τα windows και το πιο πιθανο ειναι να κανω αγορα απο μαγαζι του σκρουτζ

Δημοσ.

Δεν νομίζω κανένας εδώ μέσα να προτείνει κάποιο από τα 2, πέραν των όσων έχουν αναφερθεί η 1η επιλογή που έρχεται στο μυαλό είναι κάποιο από τα Μοτο

Δημοσ.

To M4 aqua θα το πρότεινα μόνο σε άνθρωπο τον οποίο θέλω να ταλαιπωρήσω και μισώ.

Το G4s είναι τίμιο, αλλά το Huawei P8 Lite για εμένα είναι ό,τι καλύτερο σε αυτήν την τιμή.

Δημοσ.

Τα μοτορολα ειναι πολυ καλα κινητα απλα δεν μου αρεσουν στην εξωτερικη εμφανιση( ειμαι ο μονος το ξερω)

To p8 lite δεν το εχω πολυψαξει.. ειναι αξιοπιστο κινητο και καλο σε θεμα αποδοσης μπαταριας κτλ?

Δημοσ.

Για το g4s τι λετε?

Ο ανθρωπος σου βαζει παραπανω το p8 lite που σε specs ειναι οτι το καλυτερο κυκλοφορει απο Android στα χρηματα αυτα(οπως και το Honor 4c) και αναφερεις το g4s με χειροτερα specs ???

Δημοσ.

Απλα ηθελα την γνωμη σας για ενα κινητο στο οποιο δεν υπαρχουν και πολλες κριτικες εξυπνε φιλε μου..Ναι το p8 lite ειναι αξιολογο δεν ειπα ποτε οτι το g4s ειναι καλυτερο.μια γνωμη θελω

Δημοσ.

Τα HUAWEI είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα LG. Μην νομίζεις ότι επειδή είναι κινέζικα είναι χειρότερα. Και από χαρακτηριστικά δεν μπορείς να βρεις καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...