waterpolistas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Στα 79€.επομενη τιμη 129€ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_CANON-MAXIFY-MB2050,99452,1943891.html?langId=-18 https://www.skroutz.gr/s/5584707/Canon-Maxify-MB2050.html?keyphrase=canon+maxify+mb2050 1
k_dinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω έχει και επιστροφή 20€.H τιμή είναι σίγουρα καλή, από μελάνια και ποιότητα εκτύπωσης δεν ξέρω.Τα διάφορα reviews δεν του βάζουν υψηλή βαθμολογία πάντως
HERTHAN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ενα review εδω:http://www.expertreviews.co.uk/printers/all-in-one-printers/1401623/canon-maxify-mb2050-review
paragontikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ενδιαφερον φαινεται, πιστεύετε αξιζει για απλη χρηση στο σπιτι? βλεπω και στο idealo.de από 97€
keysmith Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ενδιαφερον φαινεται, πιστεύετε αξιζει για απλη χρηση στο σπιτι? βλεπω και στο idealo.de από 97€ Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς σπάνια, θα έλεγα να επιλέξεις κάποιο με τεχνολογία laser. Το θέμα είναι πολυσυζητιμένο. Μπορείς να ψάξεις παλαιότερα threads. Οι inkjet έχουν θέματα με τα μελάνια όταν δεν χρησιμοποιούνται (ξεραίνονται και άντε να το ξεβουλώσεις). Αν μάλιστα τα μελάνια δεν έχουν το inkjet πάνω (μηχανισμό ψεκασμού) αλλα αυτός βρίσκεται στο μηχάνημα τα πράγματα είναι χειρότερα αμα αυτά βουλώσουν (αν είναι στηνμελάνη πετάς απλά την μελάνη). Δεν ξέρω πως τα έχει ο συγκεκριμένος, αλλά έτσι και αλλιώς προσωπικά είμαι εναντίων της χρήσης inkjet τεχνολογίας σε σπίτια και περιστασιακά. Άλλοι έχουν διαφορετική άποψη. H αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολλά (fax, feeder, wifi) σε κάτω από 100€. Απλά πάρ' τον μόνο αν το κατέχεις το θέμα inkjet και τα κουσούρια τους και ξέρεις από αυτά. (δλδ δεν είναι ο πρώτος σου inkjet). Προσωπική συμβουλή σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με inkjet. 2
Aias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη περνεις πισω και 20 ευρω,ερχεται στα 59 ευρω και 3 χρονια εγγυηση?Εμενα μου φαινεται σουπερ παντως.Επειδη δεν το βρηκα καπου τυπωνει και double side χωρις να γυρνας το χαρτι?
someone- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οτι ειπε ο keysmith. την εχω πατησει με εκτυπωτη προσφορα και εκεινος που τον πηρα να τυπωνω κανενα αεροπορικο η αν χρειαστω κατι εκτακτο να μη τρεχω σε βιβλιοπωλεια. αποτελεσμα να ξεραθει το μελανι και να μη συμφερει να φτιαχτει, ο επομενος θα ειναι λειζερ που μπορεις να εκτυπωνεις μια φορα το χρονο χωρις να εχει θεμα το μηχανημα. 2
KoGi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Price match απο Κωτσοβολο: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/printing-consumables/all-in-one/150085-canon-pixma-mb2050 Καλα ολα αυτα που λετε για τους laser. Αλλα επειδη κι εγω ψαχνω για ενα πολυμηχανημα για αραιη χρηση στο σπιτι, δε νομιζω οτι ενας laser με καλυπτει. Οι περισσοτεροι θελουν να μπορουν να βγαζουν καμια φωτοτυπια και να εκτυπωνουν αραια και που καποια εγγραφα κι αν χρειαστει καμια φωτογραφια! Για να εχεις αυτα σε εναν laser θελεις πανω απο €150, μην πω €200! Οποτε δεν αποτελουν καν επιλογη για εμενα. Το συγκεκριμενο μοντελο το εχει κανεις να μας πει ποσο βολικο ειναι απο αποψη ογκου? Μου φαινεται λιγο θηριο!!!
eliask Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μετά από 2-3 πεταμένους inkjet λόγω μελανιών και εγώ κατέληξα σε laser για το σπίτι και μάλιστα ασπρόμαυρο που τελικά μου καλύπτει το 90% των αναγκών μου. Το μοναδικό - είναι πως δεν έχω πλέον τη δυνατότητα για εκ΄τυπωση φωτογραφιων .... . 3
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρα εκτυπωνετε φωτογρφιες ακομα?? ναι, γεμιζουν τους τοιχους 3
kondoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν μάλιστα τα μελάνια δεν έχουν το inkjet πάνω (μηχανισμό ψεκασμού) αλλα αυτός βρίσκεται στο μηχάνημα τα πράγματα είναι χειρότερα αμα αυτά βουλώσουν (αν είναι στηνμελάνη πετάς απλά την μελάνη). Δεν ξέρω πως τα έχει ο συγκεκριμένος, αλλά έτσι και αλλιώς προσωπικά είμαι εναντίων της χρήσης inkjet τεχνολογίας σε σπίτια και περιστασιακά. Άλλοι έχουν διαφορετική άποψη. Ο συγκεκριμένος έχει ξεχωριστή κεφαλή (θεωρείται ανταλλακτικό) και ξεχωριστά 4 μελάνια (θεωρούνται αναλώσιμα). Στην πράξη, για να βουλώσει κάποιος κεφαλή από μή χρησιμοποιημένο μελάνι, πρέπει να κάνει πραγματικά περιστασιακή χρήση, να τυπώνει δηλαδή λιγότερο από μία φορά το μήνα. Προφανώς να μήν τελειώσει καν ένα σετ μελανιών σε 1-2 χρόνια. Αλλά σε τέτοια περίπτωση, δεν χρειάζεται καν πολυμηχάνημα, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να πάει στο βιβλιοπωλείο. Για κάποιον που χρειάζεται το έγχρωμο και θα βγάλει σε μια χρονιά από 500 μέχρι 2000 σελίδες είναι πολύ καλή περίπτωση. ΥΓ: Προφανώς συμφωνώ στο υπόλοιπο κομμάτι του μηνύματος, ότι όποιος το πάρει καλόν είναι να «ξέρει από inkjet».
jmallen3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μονο σε εμενα δεν ειναι δυνατη η επιλογη παραλαβης απο καταστημα για να γλιτωσω τα μεταφορικα?
dobro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με τα 20 ευρώ επιστροφή ως παίζει; https://canon-2h-3years-warranty-cashback-2015-ccee-eu.sales-promotions.com/?country_promotion=17&lng=gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα