Προς το περιεχόμενο

BooletProof Server

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου ειχα βρει μια επιλογη να μας ειδοποιει ηχητικα το προγραμμα οταν καποιος μπαινει στον sever μας αλλα οσο κι αν εψαξα δεν την ξαναβρισκω.Ξερει κανει??? Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Είδες trv τι μαθαίνεις για να είσαι στο PatrasWireless;;; :)) Αντε σε λίγο ανεβαίνει το AP μου, και θα μας γαμήσεις και πάλι στα DL 8)

Δημοσ.

Και αλλη μια ερωτηση...Πως μπορω , αν μπορω, να ορισω οτι ενας χρηστης μπορει να μπαινει ταυτοχρονα μονο μια φορα στον server μου και οχι μαζι απο δυο pc??? ??? :?: :?: :?:

Δημοσ.

to main directory einai to home sou. sta ipoloipa patas de3i click kai tou les create shortcut in home directory. afto to kaneis ka8e fora pou pros8eteis ena directory..

Prepei stin kartela links&messages na einai ta e3is tickarismena: Link to add to directories, treat as virtual directories, resolve windows shortcut files.

afta.. :-)

Δημοσ.
to main directory einai to home sou. sta ipoloipa patas de3i click kai tou les create shortcut in home directory. afto to kaneis ka8e fora pou pros8eteis ena directory..

Prepei stin kartela links&messages na einai ta e3is tickarismena: Link to add to directories' date=' treat as virtual directories, resolve windows shortcut files.

afta.. :-)[/quote']

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Και οταν δινουμε προσβαση σε ενα μονο φακελο στον user τι πρεπει να κλικαρουμε ωστε να βλεπει τον φακελο και να τον ανοιγει για να δει τα περιεχομενα και να μην βλεπει τα περιεχομενα "χυμα" χωρις το ονομα του φακελου???? Υποχρεος.... :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...