Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο υπαρχει βενζινα δεν θα παρω ποτε τετοιο ανεξαρτητως τι πρεπει να πληρωνω για να συντηρησω το αμαξι μου.Σε λιγο με αυτα και με αυτα δεν θα χρειαζομασται καν διπλωμα

Ενω το να καψει το εργοστασιο πετρελαιο ή καρβουνο για να εχεις εσυ ρευμα να φορτισεις το αυτοκινητο ειναι λυση...

Δημοσ.

Ενω το να καψει το εργοστασιο πετρελαιο ή καρβουνο για να εχεις εσυ ρευμα να φορτισεις το αυτοκινητο ειναι λυση...

Το οποίο όλο σύστημα της ηλεκτροκίνησης είναι κατά πολύ λιγότερο αποδοτικό εκτός από χώρες που έχουν πυρηνική ενέργεια (εκτός αν καταφέρουμε να κάνουμε φορητούς αντιδραστήρες) γιατί εμπεριέχει περισσότερες μετατροπές ενέργειας...

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τι κόστη θα έχουν τα μελλοντικά αυτοκίνητα με τόσες τεχνολογίες πανω τους...

Σα τα πολεμικά αεροσκαφη,που κάποτε τα αγόραζαν τα κράτη κατά χιλιάδες,Στα κατα εκατοντάδες και πλέον δεκάδες ...

κάποτε αμάξι είχαν ελάχιστοι,τώρα σχεδόν όλοι με την βιομηχανοποίηση,κάποτε για έναν επεξεργαστή pentium 4(παλιό socket) ήθελες πολλά λεφτά ενώ τώρα με λιγότερα παίρνεις 10+ φορές ταχύτερο i5.
όλα εξελίσσονται και όσο μπαίνουν σε γραμμή παραγωγής και αυτή εξελίσσεται γίνονται φτηνά,έτσι και αυτά τα συστήματα αυτοοδήγησης είναι ακριβά αλλά στο μέλλον μπορεί να κάνουν και 1000 ευρώ για να τα βάλει μια εταιρία σε ένα αμάξι,έτσι απλά!

Οσο υπαρχει βενζινα δεν θα παρω ποτε τετοιο ανεξαρτητως τι πρεπει να πληρωνω για να συντηρησω το αμαξι μου.Σε λιγο με αυτα και με αυτα δεν θα χρειαζομασται καν διπλωμα

σιγά ρε colin macrae,και εγώ γουστάρω να οδηγάω αλλά για ρώτα και τον παππού που δεν μπορεί να οδηγήσει,η ανθρώπους με αναπηρίες και άλλα προβλήματα αν θα τους βόλευε ενα αμάξι να τους πάει όπου θέλουν με ασφάλεια......

δεν είμαστε μόνο εμείς στον κόσμο υπάρχουν και άλλες ανάγκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...