Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο 150 σε μεταχειρησμένα πήγαμε σε σχεδόν 400 ευρώ. Αν δεν πει budget στο επόμενο μήνυμα, τον παρατάω στην τύχη του...

• Like 1
Δημοσ.

Το Α10 είναι μάλλον το πιο ωραίο αλλά εκεί πας το μπατζετ πιο ψηλά στα 370.

Με 370 έχω προτείνει σε άλλο thread, αυτό :

43434343.jpg

Aπ'το visionstudio.gr

Δες εδώ το thread.

Με αυτό το σύστημα παίζεις ultra settings το LoL και μάλλον όλα τα καινούργια σε Low προς Medium ρυθμίσεις

οκ ευχάριστο πολύ

Δημοσ.

Κανείς δεν το προτιμά αλλά ο μόνος τετραπύρηνος που χωραει στα 200 ευρώ είναι ο 5350 :P

Καλός για αυτό που είναι αλλά αυτόν όπως και τον celeron δεν θα τους έβαζα σε κάτι για gaming.Αν δίνει 200-250ε αν αφήνει το lol καλύτερα να κοιτάξει σε καμμιά κονσόλα..Αλλά δε λέει και τι έχει,πόσα δίνει κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Serk πες ένα αξιοπρεπές budget, να σου γίνει μια τελική ολοκληρωμένη πρόταση γιατί από το 1ο σου και το 4ο σου post δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά. Μην με παρεξηγείς. Για το καλό σου και μόνο.

Δημοσ.

Φίλε Serk πες ένα αξιοπρεπές budget, να σου γίνει μια τελική ολοκληρωμένη πρόταση γιατί από το 1ο σου και το 4ο σου post δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά. Μην με παρεξηγείς. Για το καλό σου και μόνο.

οκ φιλε δεν εχω προβλιμα με το τι να εχει το Pc απλως θελω να παιζη lol και τιμη 300-360 διαθετο!

αλλα θελω να μ πεις κατα την δικη σ γνωμη 1 καλω pc η αμα αξιζει καποιο απο τα παραπανω η αυτο εδω

http://www.avsite.gr/forum/threads/hp-Πύργος-με-intel-i3-3-10-ghz-socket-1155-Ευκαιρία-150-ευρώ.147570/

Δημοσ.

οκ φιλε δεν εχω προβλιμα με το τι να εχει το Pc απλως θελω να παιζη lol και τιμη 300-360 διαθετο!

αλλα θελω να μ πεις κατα την δικη σ γνωμη 1 καλω pc η αμα αξιζει καποιο απο τα παραπανω η αυτο εδω

http://www.avsite.gr/forum/threads/hp-Πύργος-με-intel-i3-3-10-ghz-socket-1155-Ευκαιρία-150-ευρώ.147570/

Αν διαθέτεις τόσα φτιάχνεις κάτι καλύτερο σε καινούριο..

Δημοσ.

Αν διαθέτεις τόσα φτιάχνεις κάτι καλύτερο σε καινούριο..

οκ ευχάριστό πολύ όλους για της γνώμες σας νομίζω πως αποφάσισα να φτιάξω pc από την αρχή και αυτές της μέρες θα ανεβάσω άλλο 1 θέμα για το τι να βάλω μέσα στο pc (εννοώ κάρτες γραφικών, μητρική,κουτί κλπ).

Δημοσ.

οκ ευχάριστό πολύ όλους για της γνώμες σας νομίζω πως αποφάσισα να φτιάξω pc από την αρχή και αυτές της μέρες θα ανεβάσω άλλο 1 θέμα για το τι να βάλω μέσα στο pc (εννοώ κάρτες γραφικών, μητρική,κουτί κλπ).

Aφού σε καλύψαμε εδώ ρε άνθρωπε.

Γιατί να μην συνεχίσουμε εδώ?

• Like 1
Δημοσ.

Aφού σε καλύψαμε εδώ ρε άνθρωπε.

Γιατί να μην συνεχίσουμε εδώ?

οκ πρωτα πρωτα τι case να παρω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...