WoodSell3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, Λοιπόν, ας πούμε ότι υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποιο domain με κατάληξη .gr, ελεύθερο προς καταχώρηση, με υψηλό google pr. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Πως μπορώ να διασφαλίσω ότι η αίτηση μου στον εκάστοτε καταχωρητή θα γίνει δεκτή και δεν θα πάει το όνομα στα χέρια κάποιου άλλου, εντός της εκάστοτε εταιρείας, ο οποίος θα δει την αίτηση και με αφορμή κάτι (αλλά για προφανή λόγο) θα την απορρίψει, πριν πάει προς έγκριση στον ΕΕΤΤ, για να τσιμπήσει αυτός το ονοματάκι; Παλιότερα, εδώ στο φόρουμ ένα παλικάρι είχε γράψει τον πόνο του σχετικά με την περίπτωση του που τελικά αν θυμάμαι καλά καταχώρησε άλλος το όνομα που ο ίδιος είχε αιτηθεί σε μια μεγάλη ελληνική εταιρεία. Δεν έχω το λινκ του νήματος αλλά θυμάμαι πολύ καλά για ποιό domain ήταν εκείνη η περίπτωση. Βέβαια εκείνο είχε αξία σαν όνομα ενώ εδώ μιλάμε για domain με έτοιμο στρωμένο pr στα ουράνια. Άραγε πόσο αξιοκρατικά και δίκαια μπορεί να λειτουργήσει ένας καταχωρητής και το προσωπικό του όταν ένας νέος* πελάτης αιτηθεί ένα domain με pr διπλάσιο από το pr του ίδιου του καταχωρητή ως εταιρεία; Δεκτές όλες οι απόψεις και συμβουλές.(Νέος διότι δεν έχω καμία σχέση και εμπειρία με αγορά και κατοχή .gr ονόματος καθώς πάντα έπαιζα σε .com και συναφή.)
WebDevGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η καταχώρηση των domains είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία και δεν παρεμβαίνει κάποιος υπάλληλος. Αν αναφαίρεσαι στην έγκριση από την ΕΕΤΤ που έρχεται κανένα δεκαήμερο μετά, αυτή μπορεί να κολλήσει μόνο αν το όνομα παραβιάζει τον κανονισμό ονοματοδοσίας. 1
0verc0me Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ^ακριβως. Επισης βεβαιωσου οτι ο registrar ειναι στην λιστα http://www.services.eett.gr/dom/registryOK.php(view-source και search url για πιο γρηγοροτερη αναζητηση) Παλιότερα, εδώ στο φόρουμ ένα παλικάρι είχε γράψει τον πόνο του σχετικά με την περίπτωση του που τελικά αν θυμάμαι καλά καταχώρησε άλλος το όνομα που ο ίδιος είχε αιτηθεί σε μια μεγάλη ελληνική εταιρεία.Δεν έχω το λινκ του νήματος αλλά θυμάμαι πολύ καλά για ποιό domain ήταν εκείνη η περίπτωση. Για το mme.gr λες;
WoodSell3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ^ακριβως. Επισης βεβαιωσου οτι ο registrar ειναι στην λιστα http://www.services.eett.gr/dom/registryOK.php (view-source και search url για πιο γρηγοροτερη αναζητηση) Για το mme.gr λες; Ναι, θυμάμαι την έκβαση και σαν ιστορία μου έμεινε πως κάποιος του το τσίμπησε μέσα από τα χέρια, διόρθωσε με αν απατώμαι. @WebDevGR Βασικά αναφέρομαι σε μια υπηρεσία με χρέωση που έχει πάρει το μάτι μου σχετικά με σύμβουλο (υπάλληλο του καταχωρητή) στη παραγγελία μου. Ακόμα, διάβασα τις αλλαγές των άρθρων όπως δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και μάλλον υπό την σκέψη πως μπορεί να πάρει άλλος το όνομα παρερμήνευσα το Η δήλωση προωθείται από τον καταχωρητή εντός μίας εργάσιμης ημέρας με ηλεκτρονικό τρόπο στο Μητρώο, το οποίο επιστρέφει στον καταχωρητή και στις email διευθύνσεις επικοινωνίας που δηλώνονται σε κάθε δήλωση τον αριθμό πρωτοκόλλου της δήλωσης, όπου αναφέρεται και η ημερομηνία μέχρι λεπτού της ώρας. και κατάλαβα άλλα από ότι φαίνεται. Άσχετο με τα άλλα, αδυνατώ να βρω την υπηρεσία για απόκρυψη των προσωπικών στοιχειών μου στο whois, το γνωστό privacy guard που υπάρχει στα .com και άλλα. Οπότε, προτείνεις να κάνω την παραγγελία σε έναν οποιοδήποτε καταχωρητή μιας και είναι αυτοματοποιήμενη διαδικασία και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει σε άλλον το όνομα;
WebDevGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία σε .gr domains πάρα μόνο τα στοιχεία του καταχωρητή. Βρες έναν γνωστό και πιστοποιημένο καταχωρητή και πάρε το domain που θέλεις χωρίς φόβο. Αν είναι τόσο καλό το domain που θέλεις απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη
WoodSell3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν εμφανίζονται προσωπικά στοιχεία σε .gr domains πάρα μόνο τα στοιχεία του καταχωρητή. Βρες έναν γνωστό και πιστοποιημένο καταχωρητή και πάρε το domain που θέλεις χωρίς φόβο. Αν είναι τόσο καλό το domain που θέλεις απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη Είναι καλό λόγω pr, από όνομα δε λέει και κάτι το τρομερό για αυτό είναι και free προς καταχώρηση. Επίσης, δεν το πήρα ακόμα γιατί ήθελα να ενημερωθώ πως μπορώ να το σιγουρέψω μιας και νόμιζα πως δεν είναι αυτοματοποιήμενη η διαδικασία της καταχώρησης. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα .gr οπως προφανώς κατάλαβες αφού έψαχνα whois privacy που όπως με ενημέρωσες δεν υφίσταται. Βρήκα μια εταιρεία που έχει τα 2 χρόνια σε αρκετά δελεαστική τιμη, η μητρική της είναι στους επισημους καταχωρητες οποτε φαντάζομαι θα είναι οκ.
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αν επιτρεπεται τι pr εχει? ρωταω γιατι τα gr domains τα παρακολουθουνε οι seotzides (μαζι και γω) και ψαχνουμε συνεχως domains με μεγαλα pr. αν εχει ξεφυγει καποιο τοτε θα ειναι με fake pr και για το λογο αυτο δε το πηρε κανενας. ψαχτο πριν το παρεις.... οσο για τη καταχωρηση δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. μπορεις να το παρεις επιτοπου
0verc0me Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ρωταω γιατι τα gr domains τα παρακολουθουνε οι seotzides (μαζι και γω) και ψαχνουμε συνεχως domains με μεγαλα pr.ελα ενα καλο με pagerank 5 ληγει σημερα! ξεκινα απο b τελειωνει σε s (.gr)
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ελα ενα καλο με pagerank 5 ληγει σημερα! ξεκινα απο b τελειωνει σε s (.gr) μαπα ειναι. εχω παρει και καλυτερα
0verc0me Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 μαπα ειναι. εχω παρει και καλυτερα το "καλο" πηγαινε στο pagerank me too
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 τα ρασα δε κανουν το παπα ετσι και το pr δε κανει το domain εχω και domain με pr 0 που αξιζουν πολλα περισσοτερα απο pr 5
WoodSell3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 @aledjoΕίναι ένα 6αρι και τρία 4αρια με υπό έρευνα γνησιότητα.Προσωπικά δε νομίζω πως το άθλημα στα .gr θα κορεστεί στα κοντά για να φτάσουμε στο σημείο να λέμε πως ξέφυγε κάποιο καλό, τι να πούμε και για τα .com και άλλα στα οποία υπάρχουν γεράκια από κάθε μεριά του πλανήτη Εγώ καλά καλά πριν μια βδομάδα άρχισα να ασχολούμαι με τα .gr και φτάνω με το καλό να χτυπήσω 6αράκι και υποστηρικτικά 4αρια.@0verc0meΌχι
0verc0me Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ναι ρε γμτ και εκει με το που ληξει τα καπαρωνουν σε 1 sec. μια φορα δοκιμασα με ενα .net που ηταν να γινει drop και ημουν 'απικο' αλλα απο τοτε το εμαθα το μαθημα 1
al3xis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον ασχολήστε με domains, θα ξέρετε ότι πλεον δεν ανανεωνετε το pagerank και δεν έχει καμία σημασία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα