Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα το μοιραίο λάθος να αναβαθμίσω τα win8.1 64bit σε win10 64bit πριν 2 ημέρες. Αν κ σαν environment είναι καλύτερο από του 8.1 το ατυχές αποτέλεσμα είναι οτι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το pc έχει crashαρει τουλάχιστον 20 φορές.

Το pc έχει CPU Intel Core2 Quad  Q6600 2.4GHz, 8GB RAM , 2 Nvidia 8800GTX SLI bridged.

Από οτι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο ιντερνετ το πρόβλημα πρέπει να επικεντρώνεται στις κάρτες nvidia αφού δεν είχαν καλή συμβατότητα με τα 10 όταν πρωτοβγήκαν. Υποτίθεται όμως πως το πρόβλημα λύθηκε (υποτίθεται!). Οι drivers που έχω είναι τελευταίας έκδοσης αλλά παρόλαυτα το πρόβλημα υπάρχει.

Παρουσιάζεται όταν βλέπω κάποιο βίντεο σε full οθόνη ή σε κάποιο παιχνίδι sim αλλά επίσης κ σε κανονική λειτουργία πχ browsing στο ιντερνετ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, εαν κάποιος έχει κάποια ιδεα θα ήθελα να την διαβάσω.

Υπάρχει περίπτωση το DirectX11 να δημιουργεί πρόβλημα ? (κ αυτό στο ιντερνετ το διάβασα αλλά δεν γνωρίζω).

Αν δεν βρω σύντομα μια λύση θα πρέπει να επιχειρήσω το rollback στα 8.1 κ δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα κάθε βοήθεια :)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Άνοιξε ένα CMD σαν administrator και τρέξε την εντολή:

sfc /scannow

Μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...