Προς το περιεχόμενο

Fps drops dota 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είχα παρόμοιο θέμα μετά από πείραγμα του bios για OC και έβριζα παναγίες για την amd τελικα έφτεγαν οι ρυθμίσεις από το bios  παρόλο που ήταν stable σε όλα ta stability test , έκανα ένα restore default από την μητρική και όλα ήταν οκ μετά. Οπότε μην τρελένεστε dota 2 παίζεις με dual core του 2007 ξεκολάτε με τους amd και την μικρή απόδοση ανα core σε τέτοια ξεφτιλισμένα παιχνίδια δεν έχει θέμα και ενοείται και σε πολλά ακόμα και μη ξεφτιλισμένα...

Πάντως η dota δεν είναι hots που παίζεις με δύο πυρήνες... Δεν είμαι και 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση από το task manager και το msi afterburner ότι χρησιμοποιεί 4 πυρήνες...

• Like 1
Δημοσ.

Θα τα βαλω ολα default και θα ξαναδοκιμασω λοιπον.Αν και τα drops υπηρχαν και πριν πειραξω οτιδηποτε στο BIOS.

Δημοσ.

Θα παίξω ένα αύριο να σου πω με τα καινούργια patch τι έχει γίνει αλλά δεν θυμάμαι κάποιο πρόβλημα που έκανε μπαμ...

Δημοσ.

Τα εβαλα ολα default στο BIOS και ειναι το ιδιο.Δε βγαζει νοημα, ειτε εχω τα settings max ειτε lowest τα fps δεν αλλαζουν καθολου.

EDIT: Φαινεται να διορθωθηκε το προβλημα αλλαζοντας το borderless window σε exclusive fullscreen.

Βεβαια τωρα θα κανω λιγοτερο alt-tab αλλα οκ, καλυτερα απο το να εχω τα fps στο πατωμα.Δεν ηξερα οτι το BW σου ριχνει την αποδοση :-(

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγω FX και μια low κάρτα ,παρατήρησα πως η dota2 οταν έχεις το Vsync κλειστό,ακόμα και με αλλον limiter οπως το rivatuner κλειδωμένο στα 60 fps,χαλάει η εικόνα για κάποιο λόγο.Το παρατήρησα ειδικά στο Reborn.Ανοιξε το Vsync και παίξε ένα bot-game να δοκιμάσεις.

Δέν ξέρω τι fps θέλεις να βλέπεις αλλα εγώ πανω απο 60 δέν βλέπω διαφορά.

Δημοσ.

Mikeasdf

Πως είναι τα fps τώρα;

Ειναι στο ιδιο χωρις vsync (100+) αλλα τωρα δεν πεφτουν κατω απο 60-55 σε ο,τι fight και να γινει και η διαφορα φαινεται.

Επειδή έχω και εγω FX και μια low κάρτα ,παρατήρησα πως η dota2 οταν έχεις το Vsync κλειστό,ακόμα και με αλλον limiter οπως το rivatuner κλειδωμένο στα 60 fps,χαλάει η εικόνα για κάποιο λόγο.Το παρατήρησα ειδικά στο Reborn.Ανοιξε το Vsync και παίξε ένα bot-game να δοκιμάσεις.

Δέν ξέρω τι fps θέλεις να βλέπεις αλλα εγώ πανω απο 60 δέν βλέπω διαφορά.

Παντα με vsync παιζω απλα το εκλεισα για να δω αν θα μειωθουν τα drops.Τωρα που ειναι κομπλε το ξανα ανοιξα και εβαλα triple buffering.Τρεχει πολυ πιο smooth απο borderless window.

Δημοσ.
Παντα με vsync παιζω απλα το εκλεισα για να δω αν θα μειωθουν τα drops.Τωρα που ειναι κομπλε το ξανα ανοιξα και εβαλα triple buffering.Τρεχει πολυ πιο smooth απο borderless window.

Eγώ borderless παίζω ,γιατι το αλτ ταμπ βολεύει στους ψόφους B),σε 1440χ900 LG TV,και κάτω απο 55 δέν πέφτω με όλα στα full.

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις αν υπάρχει πρόβλημα και με κάποιο άλλο παιχνίδι; Γιατί αν δεν υπάρχει τσάμπα το ψάχνεις. Στο γούγλη βλέπω πολλούς με τέτοια προβλήματα σα το δικό σου και μπορεί να είναι κανα patch.

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις αν υπάρχει πρόβλημα και με κάποιο άλλο παιχνίδι; Γιατί αν δεν υπάρχει τσάμπα το ψάχνεις. Στο γούγλη βλέπω πολλούς με τέτοια προβλήματα σα το δικό σου και μπορεί να είναι κανα patch.

Δε παιζω και πολλα παιχνιδια αυτο το διαστημα.Μονο το mordor επαιζα το οποιο τελειωσα πριν 1 μηνα :P

Θα το κοιταξω ομως οταν βαλω και κανα αλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...