makrades123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου ξεκλιδωνι το ι-παντ μινι 2...απο κοδικο...και κανω ενιμεροσι απο τι ι- τιους καο μολις κατεβασει λιγο μετα μου λεει σφαλμα.....μου λει οτι δεν μπορω να δινδεθω γιατι μου ζιταει κοδικο προσβασεις..ενω θελω να τιυ κανε εοαναφιρα επιδι ξεχασα τον κοδικο μου.....
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κλεμμένο ipad? Εμένα αυτό μου μυρίζει. Να πω την κακία μου μάλλον ο πακιστανός που το έκλεψε μας ρωτάει. 4
makrades123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθω απο το ι τιουνς και δεν με αφινει να κανω τιν επαναφιρα μετα απο λιγο μου λλει οτι εισαγετε κοδικο..δεν μπορω να βαλω κοδικο αφου για αυτον το λογο κανω επαναφορα.....σαν μπλοκαρισμενο στιν ουσια....νπορω να καω κατι απο το κλαουντ? Οχι ρε φιλε δεν ειναι κλεμενο.....
corsair04 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθω απο το ι τιουνς και δεν με αφινει να κανω τιν επαναφιρα μετα απο λιγο μου λλει οτι εισαγετε κοδικο..δεν μπορω να βαλω κοδικο αφου για αυτον το λογο κανω επαναφορα.....σαν μπλοκαρισμενο στιν ουσια....νπορω να καω κατι απο το κλαουντ? Οχι ρε φιλε δεν ειναι κλεμενο..... ξέχασες τον κωδικό από το icloud? εάν θυμάσε το email μπορείς να κανείς ανάκτηση δες τούς πιθανούς τρόπους Κλεμμένο ipad? Εμένα αυτό μου μυρίζει. Να πω την κακία μου μάλλον ο πακιστανός που το έκλεψε μας ρωτάει. Δεν προσβάλουμε τον άλλον έτσι ρωτάμε πιο ευγενικά πως έφτασε στα χεριά του !!!!
makrades123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στο κλαουντ απλως δεν μου εμφανιζει τι συσκευει...δεν ξερω γιατι Ρε παιδια ειμαι σινδεμενος ατο καλουντ και δρν μου βρισκει τιν σισκευβει.....
corsair04 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στο κλαουντ απλως δεν μου εμφανιζει τι συσκευει...δεν ξερω γιατι Ρε παιδια ειμαι σινδεμενος ατο καλουντ και δρν μου βρισκει τιν σισκευβει..... είναι στο συνδεδεμένη στο δίκτυο εάν όχι δεν το βρίσκει
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ξέχασες τον κωδικό από το icloud? εάν θυμάσε το email μπορείς να κανείς ανάκτηση δες τούς πιθανούς τρόπους Δεν προσβάλουμε τον άλλον έτσι ρωτάμε πιο ευγενικά πως έφτασε στα χεριά του !!!! Kαι αμα είναι κλεμμένο θα μας το πει. Πάντως μπράβο στο κουράγιο σου να απαντάς. Υπάρχει όμως κίνδυνος να βοηθάς απατεώνα. Δεν λέω 100% αλλά σε μένα αυτό φαίνεται. Φιλικά.
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει όμως κίνδυνος να βοηθάς απατεώνα. Και να ήθελε, δε θα μπορούσε. Αν είναι κλεμμένο, δεν ξεκλειδώνει. Φίλε, κάνε τα παραπάνω και πες μας αν κολλήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις