Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα
έxω την εξής ερώτηση
Έχω ένα netbook asus eee το οποίο δουλεύει μια χαρά αλλά ...
η οθόνη έχει αρχίσει να κάνει νερά. Δηλαδή όταν την κουνάω μου κάνει γραμμές ή και άλλα κόλπα και είναι εντάξει σε συγκεκριμένη θέση.
Φαντάζομαι ότι είναι θέμα της καλωδιοταινίας.
Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν ξέρετε α) πόσο κοστίζει η αλλαγή και β) σε ποιο αξιόπιστο μαγαζί να πάω να μου την αλλάξουν και να μην πληρώσω πολύ ακριβά

Αυτά
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις ανοίξει και κατά το κλείσιμο δεν μάγκωσες κάπου την καλωδιοταινία, γιατί να πάθει κάποια ζημιά?

Η γνώμη μου είναι ότι μετά από κάποιο κτύπημα δεν κάνει σωστά επαφή η καλωδιοταινία, είτε έχει αρχίσει να τα φτύνει το inverter.

Αν φταίει το πρώτο, άνοιξε το laptop και έλεγξε τις επαφές - συνήθως η προβληματική είναι αυτή της οθόνης.

Αν δεν φτιάξει, αγοράζεις ένα inverter και το αντικαθιστάς.

http://www.ebay.com/itm/Asus-EEE-PC-701SD-Screen-Display-Inverter-Board-/261991154394?hash=item3cffe3c2da:g:0IwAAOSwPcVVv2V-

Δημοσ.

Καλημέρα

έxω την εξής ερώτηση

Έχω ένα netbook asus eee το οποίο δουλεύει μια χαρά αλλά ...

η οθόνη έχει αρχίσει να κάνει νερά. Δηλαδή όταν την κουνάω μου κάνει γραμμές ή και άλλα κόλπα και είναι εντάξει σε συγκεκριμένη θέση.

Φαντάζομαι ότι είναι θέμα της καλωδιοταινίας.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν ξέρετε α) πόσο κοστίζει η αλλαγή και β) σε ποιο αξιόπιστο μαγαζί να πάω να μου την αλλάξουν και να μην πληρώσω πολύ ακριβά

Αυτά

Ευχαριστώ

για αρχή δοκίμασε σε εξωτερικό μόνιτορ(αν δείχνει εικόνα και εκεί) και δεν είναι τπτ άλλο.

η καλωδιοταινία είναι σχετικά φθηνή αγορά,αρκεί να είναι εκεί το πρόβλημα,και δεν είναι κάπου αλλού.

Δημοσ.

Καταρχή ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το έχω δοκιμάσει σε Projectora και δουλεύει μια χαρά, το πρόβλημα ειναι όταν μετακινώ την οθόνη.

Σε συγκεκριμένη θέση δουλεύει μια χαρά, δεν έχω άμεσο πρόβλημα, αλλά σκέφτηκα ότι αν το αφήσω θα μου χαλάσει τελείως.

Το να το ανοίξω είναι κάτι απλό?

δηλαδή να το κάνω μόνος μου ή να το πάω κάπου να μου το αλλάξουν? θεωρείται ότι είναι τσάμπα λεφτά?

Δημοσ.

Καταρχή ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το έχω δοκιμάσει σε Projectora και δουλεύει μια χαρά, το πρόβλημα ειναι όταν μετακινώ την οθόνη.

Σε συγκεκριμένη θέση δουλεύει μια χαρά, δεν έχω άμεσο πρόβλημα, αλλά σκέφτηκα ότι αν το αφήσω θα μου χαλάσει τελείως.

Το να το ανοίξω είναι κάτι απλό?

δηλαδή να το κάνω μόνος μου ή να το πάω κάπου να μου το αλλάξουν? θεωρείται ότι είναι τσάμπα λεφτά?

Το ότι σε προτζέκτορα δουλεύει μια χαρά, σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Οι υποψήφιοι ένοχοι, όπως σου έγραψα και παραπάνω, είναι είτε κακή επαφή καλωδιοταινίας στην οθόνη, είτε προβληματικός inverter.

Ο έλεγχος της καλωδιοταινίας είναι εύκολη δουλειά, αλλά αν δεν έχεις ξανανοίξει laptop μόνος σου δεν θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις.

Για όλα τα πράγματα βέβαια υπάρχει η πρώτη φορά, αλλά καλύτερα να το κάνεις με την επίβλεψη κάποιου που ξέρει.

Ή εναλλακτικά, ετοιμάσου να ξηλωθείς κανένα 50-ρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...