Captain Nemo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ο καταναλωτής μίλησε ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω 1
teovag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 H HTC είναι όντως πολύ ποιοτική εταιρία. Είχα παλιότερα δικό της κινητό windows mobile και πετούσε...αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που το είχα πάρει θυμάμαι... Ήταν που είχε κάτι το διαφορετικό... Λίγο το σχήμα, λίγο το UI, λίγο ή ποιότητα κατασκευής (ματ πλάτη, φινίρισμα στις γωνίες...). Ξεχώριζε από τα υπόλοιπα. Τώρα ο ανταγωνισμός έχει φτάσει σε ισάξιο επίπεδο και ή εταιρεία δεν έχει δείξει ανάλογη ευελιξία (εκτός κινητών), ούτε κάτι άλλο ρηξικέλευθο... Αλλά διατηρεί την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Και η motorola πχ με τα λεπτά clam-cell κινητά...είχε κάνει μια μικρή επανάσταση στο κομμάτι αυτό...ενώ λίγο πριν πωληθεί...έπεσε σε τιμές και πήγε στο back to basics... H HTC πρέπει να γίνει...η νέα motorola! 1
dolph Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 πλεον δεν ειναι ετσι.. δες το g4/p8/s6/s6 edge (προσφατα κινιτα) δες της δινατοτιτες τους στο θεμα cameras και μετα δες το m9 και θα δεις.. τα προτα ειναι στο επιπεδο μιας ψιαφιακης καλουτσικης ενω το τελευταιο ειναι μετριο ακομι και για κινιτο Καλέ μου φίλε, όποιος ασχολείται σοβαρά με την φωτογραφία δεν ψαρώνει με τα χαζά χαρακτηριστικά που έχει ένα κινητό. Η fujifilm μου τραβάει σε 16MP και πρέπει να βγάζει εκατό φορές καλύτερες φωτογραφίες απ' ότι ένα κινητό που διαφημίζει σε ψαρωμένους καταναλωτές λήψη 24MP ή δεν ξέρω κι εγώ τί. Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι η φωτογραφική ενός κινητού εξυπηρετεί απλούς σκοπούς και όχι την ποιοτική φωτογράφιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι με κάτι κακό. Ε, τα HTC δεν ξέρω πόσο χειρότερα είναι από άλλα κινητά στην φωτογραφία, αλλά επειδή έχω, γνωρίζω καλά ότι η ποιότητα που βγάζουν είναι αξιοπρεπέστατη για φωτογραφία από μη-φωτογραφική μηχανή. Τώρα, αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το παίξουν σοβαροί φωτογράφοι με ένα κινητό, εντάξει, ας το νομίζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας
heavyrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σαφως. Αμα εισαι επαγγελματιας δεν εχεις το κινητο ως εργαλειο δουλειας. Μαλλον δεν εχεις δει τη καμερα του s6 και του g4 και κρινεις βασει του htc σου... Η διαφορα ειναι χαοτικη... 2
kurkosdr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πάντως εγώ πού πέρασα από όλες τις ναυαρχιδες του 2015 μπορώ να πω με σιγουριά ότι το m9 είναι το καλύτερο αν εξαιρέσεις μόνο την κάμερα..... Αυτό ήταν και θα είναι το "προβληματάκι" της HTC. Πάντα υπήρχε ένα "αν εξαιρέσεις το/την..." Τα βάζω σε χρονολογική σειρά: 1) Ποιότητα κατασκευής 2) Τυχαίες επανεκκινήσεις λόγω buggy Sense 3) Μπαταρία 4) Κάμερα Αν αρχίσουμε τα "αν εξαιρέσεις..." πάμε σε ένα Nexus που το βρίσκεις στα μισά λεφτά. Όταν ο κόσμος πλεον σκάει τα κέρατά του για κινητό, θέλει τουλάχιστον στα σημεία να είναι άψογο. Και επεξηγώ περαιτέρω: Με τα λεφτά που ζητάει η HTC για την ναυαρχίδα της, δεν μπορούσε να αγοράσει έναν sony αισθητήρα να έχει κάμερα αντάξια του ανταγωνισμού; Επίσης, ανήκω σε αυτούς που ποτέ δεν του άρεσε το design της HTC στην One εποχή. Είναι κάτι σαν τα Subaru, τα Mazda ή τα Mitsubishi ένα πράγμα. Δεν έχει αναλογίες, φινέτσα, πως το λεμε. Και της Samsung βέβαια δεν το λες και όμορφο... 3
dexter white Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλέ μου φίλε, όποιος ασχολείται σοβαρά με την φωτογραφία δεν ψαρώνει με τα χαζά χαρακτηριστικά που έχει ένα κινητό. Η fujifilm μου τραβάει σε 16MP και πρέπει να βγάζει εκατό φορές καλύτερες φωτογραφίες απ' ότι ένα κινητό που διαφημίζει σε ψαρωμένους καταναλωτές λήψη 24MP ή δεν ξέρω κι εγώ τί. Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι η φωτογραφική ενός κινητού εξυπηρετεί απλούς σκοπούς και όχι την ποιοτική φωτογράφιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι με κάτι κακό. Ε, τα HTC δεν ξέρω πόσο χειρότερα είναι από άλλα κινητά στην φωτογραφία, αλλά επειδή έχω, γνωρίζω καλά ότι η ποιότητα που βγάζουν είναι αξιοπρεπέστατη για φωτογραφία από μη-φωτογραφική μηχανή. Τώρα, αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το παίξουν σοβαροί φωτογράφοι με ένα κινητό, εντάξει, ας το νομίζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας Η κατηγορία των compact cameras τείνει να εξαφανιστεί εξ αιτίας των smartphones. Ξεκάθαρα! Επίσης πολλοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν την κάμερα του smartphone τους για να βγάλουν καλές φωτογραφίες (συνήθως από iphone βλέπω τις πιο ωραίες), η οποία είναι καλύτερη από πολλές compact μηχανές!
dexter white Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 οταν εισαι αμιγως κινεζικο brand κ πουλας σε τιμες που δινουν οι υπολοιποι τις ναυαρχιδες τους τι περιμενεις? ενω παραλληλα η εμπειρια που δινεις στο χρηστη ειναι κινεζου. Η Ταιβαν είναι μέρος της Κινας. Είναι σαν τη Βαρκελωνη με την Ισπανία. Καλά ο ορισμός του "η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας" !!
exor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 kala , λετε οτι θετε ειχα το one ,δε μαρεσε .. αλλα το μ8 enow κολητου ειναι πολυ καλο και γρηγορο πολυ καλα , ομως οκ προτιμω samsung και ας ειναι πιο lag ,
vassilis018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οκ κ εχει το sence.τι με νοιαζει εμενα πως ονομαζει η καθε εταιρια το skin που φοραει στο android της.καθαρα υποκειμενικο ειναι το θεμα.προσωπικα μου φαινεται το πιο δυσχρηστο-αχαρο μενου της αγορας.χειροτερο κ απο windows.προχειρα μου ερχεται το onem8 στο μυαλο. τα υπολοιπα μοντελα της ομοιως στην κακομοιρια.τα κατατασω μαζι με τα huawei τουλαχ τα δευτερα δε κρυβουν την κινεζικη καταβολη τους στην τιμη τους.κ αν δε κανω λαθος η htc ετσι πρωτολανσαριστικε,ως οικονομικη εναλλακτικη. σε καθε περιπτωση παντως δε θα εδινα τα χρηματα που ζηταει για τις ναυαρχιδες της. όταν βγάλεις τις παρωπίδες ξαναμιλάμε. μέχρι τότε να φας όλο το σανό σου να μεγαλώσεις
dolph Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η κατηγορία των compact cameras τείνει να εξαφανιστεί εξ αιτίας των smartphones. Ξεκάθαρα! Επίσης πολλοί φωτογράφοι χρησιμοποιούν την κάμερα του smartphone τους για να βγάλουν καλές φωτογραφίες (συνήθως από iphone βλέπω τις πιο ωραίες), η οποία είναι καλύτερη από πολλές compact μηχανές! Δεν μιλάς σοβαρά, έτσι; Και το εννοώ με το να προσπαθείς να κάνεις ένα point εκεί που δεν μπορεί να υπάρξει. Το καταλαβαίνω ότι μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες με κινητό (έχω βγάλει κι εγώ αρκετές -κοντινές πάντα- με το M7 μου), αλλά οι compact cameras να... εξαφανιστούν; Αν θες γκούγκλαρε για Fujifilm X100T, Ricoh GR (και αρκετές άλλες τέτοιου μεγέθους), δες τί κάνουν και τί φωτογραφίες βγάζουν και ξέχασε την χρήση κινητού για φωτογραφίες. Επαναλαμβάνω: μπορείς να βγάλεις με το κινητό μια φωτογραφία π.χ. μιας αφίσας που θέλεις το τηλέφωνο πάνω της, ή κάτι άλλο στα γρήγορα, αλλά είναι απλά ένα εργαλείο για τέτοια χρήση και όχι φωτογραφική μηχανή. Αν δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
heavyrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Προφανως αναφερεται στις απλες μηχανες κατω των 300€ που εχουμε οι περισσοτεροι. Οχι 1100€+ σαν αυτη που ανεφερες.... Επιμενω τσεκαρε , και απο κοντα αν εχεις τη δυνατοτητα, την καμερα των g4 και s6 , ειδικα του s6 εχει χαοτικη διαφορα απ το m7 σου. 1
W0zzAp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η HTC δεν διαφημιζεται οσο η Apple και η Samsung,νομιζω ειναι ενας λογος,αλλος ενας ειναι πως δεν βγαζει κατι το τρομερο τον τελευταιο καιρο.Αν συνεχισει ετσι βλεπω να την αγοραζει καποια αλλη εταιρια.
exor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ειναι θεμα μεγεθους εταιριας και μαρκετινγ διαφημισης .. το m8 ειναι πολυ καλο πραγματικα .. προτιμω τις amoled των σαμ.. και το design αλλα τα htc ειναι καλα.. χαλια ελληνικη αντιπροσωπια βεβαια
D.Luffy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οκ κ εχει το sence.τι με νοιαζει εμενα πως ονομαζει η καθε εταιρια το skin που φοραει στο android της.καθαρα υποκειμενικο ειναι το θεμα.προσωπικα μου φαινεται το πιο δυσχρηστο-αχαρο μενου της αγορας.χειροτερο κ απο windows.προχειρα μου ερχεται το onem8 στο μυαλο. τα υπολοιπα μοντελα της ομοιως στην κακομοιρια.τα κατατασω μαζι με τα huawei τουλαχ τα δευτερα δε κρυβουν την κινεζικη καταβολη τους στην τιμη τους.κ αν δε κανω λαθος η htc ετσι πρωτολανσαριστικε,ως οικονομικη εναλλακτικη. σε καθε περιπτωση παντως δε θα εδινα τα χρηματα που ζηταει για τις ναυαρχιδες της. Φίλος με το συμπάθειο κιόλας αλλά πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ε? Η HTC εναλλακτική?? Και Κινέζικη? Ωραίο αστείο... Όταν η HTC έβγαζε κινητά όπως το diamond και το hd2 κάτι samsung και lg δεν ήξεραν ακόμα που παν τα τέσσερα. Οι υπόλοιπες ναυαρχίδες της αγοράς τι "καταβολές" έχουν δηλαδή? Αριστοκρατικές βικτωριανής εποχής?? Το sense είναι από τα πιο όμορφα και λειτουργικά UI που έχουν βγει ποτέ και η HTC έχει επενδύσει χρόνια πάνω σε αυτό. Ακόμα και από εποχές Windows Mobile ήταν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το βρεφονηπιακό touchwiz ή με το χιμαδιό του UX. Ο μοναδικός λόγος που δεν πουλάει η HTC είναι επειδή δεν μπορεί να διαθέσει ποσά για μάρκετιγκ. Επιμένει να βγάζει ποιοτικά κινητά ακόμα και αν αυτό θα σημάνει την πτώση της τελικά. Και όταν λέω "ποιοτικά" δεν εννοώ μόνο σε hardware αλλά και σε software. Πραγματικά κρίμα. Τα κινητά της είναι ακριβά αλλά όχι υπερκοστολογημένα. Όποιος έχει πιάσει πχ ένα m8 τουλάχιστον καταλαβαίνει γιατί πλήρωσε... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα